Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
tak teď nevím jestli gratulovat,ale k miminku snad určitě gratuluji,ikdyž záleží spíš na tobě,…no a co máš dělat ??? záleží kolik ti je,jaká je tvoje situace a že tě přítel opustil tak to je sobec a buď ráda že je pryč,…a kolikátý týden jsi těhu ??? máš nějakou představu co teď ??? a co mimi ???
Tak podle mě je nejdůležitější jestly to miminko chceš ty na nikom jiném nezáleží
nebyla bys jediná co bude na mimíska sama bez táty
a přítel je sobec když tě v tom jen tak nechal ![]()
Příspěvek upraven 27.08.10 v 14:54
mamule píše:
Tak podle mě je nejdůležitější jestly to miminko chceš ty na nikom jiném nezáležínebyla bys jediná co bude na mimíska sama bez táty
a přítel je sobec když tě v tom jen tak nechal
tak nějak,…napiš nám něco o sobě,ať tě můžeme lépe poznat… ![]()
klorane píše:mamule píše:tak nějak,…napiš nám něco o sobě,ať tě můžeme lépe poznat…
Tak podle mě je nejdůležitější jestly to miminko chceš ty na nikom jiném nezáležínebyla bys jediná co bude na mimíska sama bez táty
Taky gratuluji a trochu i závidím
![]()
Přítel je sobec, jak píší holky…záleží na tobě, na tvojí situaci atd.
Tak moc gratuluji k miminku
, a netrap se kvůli příteli, asi by to stálo za prd, kdyby s Tebou zůstal. ![]()
Užívej si rostoucího bříška
, Sebe opečovávej a ostatní nech na matce přírodě. Určitě to dobře dopadne.
Drž se. ![]()
Jitka
tak to je ovšem frajer!!! ![]()
gratuluju k zázraku zvaném těhotenství a taky gratuluju k tomu, že Tě opustil někdo,kdo očividně nestál za to!!
jeden příklad a možná motivace pro Tebe - mojí švagrové se stalo to samý, dokonce jí posílal na potrat, řekla mu, že na něm byla, dítě si nechala, v rodným listě měla do nedávna malá napsáno otec neznámý…ale nedávno byla svatba a mlá v rodným listě tátu - skvělýho chlapa, kterej obě holky miloval od začátku a nikdo by nevěřil, že není její pravý otec ![]()
tak hodně síly a držím pěsti!
Šmudli, tak to ti schvaluji ![]()
Třeba se přítel ještě umoudří, třeba jen přehnaně reagoval.
Každopádně přeju hodně štěstí ![]()
K miminku blahopřeji
A taky k tvému rozhodnutí si miminko nechat.Držím palce ať vše zvládneš.
šmudlinka20 píše:
Ta dítě si nechám je mi 20 let a jsem ráda, že jsem poznala aspon to že není pravý…poje situace je velmi dobrá…peníze mám a moc se teším na mimčo…jsem ve 3měsíci:):) jseš statná a děkuju všem co mi blahopřálu. Ještě jednou děkuji
klorane píše:mamule píše:tak nějak,…napiš nám něco o sobě,ať tě můžeme lépe poznat…
Tak to ti blahopřeji dvojnásob, zvlášť, když jsi rozhodnutá si ho nechat. To je fajn, že jsi na tom dobře i finančně, dítě je radost. Užij si i pěkné těhotenství, pokud to jen trochu půjde.
takže anonymko-smudlinko 20,rozhodla si se správně,mimi je poklad nadevše,je plno maminek bez tatínků ale častem přece nemusíš být sama…znám i plno takových,kde se budoucí tatkové ,,lekli,, těhotenstí…a za pár měsíců se vrátili a teď jsou spokojení…
takže se opatruj,užívej si těhotenství,je to nádhera,jak v tobě roste malý poklad…
Šmudli,
gratuluji ke skvělému rozhodnutí. Určitě se najde chlap, který Vás bude mít rád i tak.
![]()
DNESKA JSEM BYLA U LÉKAŘE A POTVRDIL MI ŽE ČEKÁM MIMINKO…NEVÍM CO MÁM DĚLAT PŘÍTEL HO NECHCE A ROZEŠEL SE SEMNOU:(