TAK HOLKY JSEMV TOM

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
27.8.10 14:48

tAK HOLKY JSEMV TOM

DNESKA JSEM BYLA U LÉKAŘE A POTVRDIL MI ŽE ČEKÁM MIMINKO…NEVÍM CO MÁM DĚLAT PŘÍTEL HO NECHCE A ROZEŠEL SE SEMNOU:(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3963
27.8.10 14:51

tak teď nevím jestli gratulovat,ale k miminku snad určitě gratuluji,ikdyž záleží spíš na tobě,…no a co máš dělat ??? záleží kolik ti je,jaká je tvoje situace a že tě přítel opustil tak to je sobec a buď ráda že je pryč,…a kolikátý týden jsi těhu ??? máš nějakou představu co teď ??? a co mimi ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
27.8.10 14:53

Tak podle mě je nejdůležitější jestly to miminko chceš ty na nikom jiném nezáleží :kytka: nebyla bys jediná co bude na mimíska sama bez táty :wink:a přítel je sobec když tě v tom jen tak nechal :-?

Příspěvek upraven 27.08.10 v 14:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
27.8.10 14:53

jak pise klorane.
Gratuluji.A napis vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
27.8.10 14:54
mamule píše:
Tak podle mě je nejdůležitější jestly to miminko chceš ty na nikom jiném nezáleží :kytka: nebyla bys jediná co bude na mimíska sama bez táty :wink:a přítel je sobec když tě v tom jen tak nechal :-?Příspěvek upraven 27.08.10 v 14:54

tak nějak,…napiš nám něco o sobě,ať tě můžeme lépe poznat… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.10 14:58
Ta dítě si nechám je mi 20 let a jsem ráda, že jsem poznala aspon to že není pravý…poje situace je velmi dobrá…peníze mám a moc se teším na mimčo…jsem ve 3měsíci:):) jseš statná a děkuju všem co mi blahopřálu. Ještě jednou děkuji :)
klorane píše:
mamule píše:
Tak podle mě je nejdůležitější jestly to miminko chceš ty na nikom jiném nezáleží :kytka: nebyla bys jediná co bude na mimíska sama bez táty :wink:a přítel je sobec když tě v tom jen tak nechal :-?Příspěvek upraven 27.08.10 v 14:54
tak nějak,…napiš nám něco o sobě,ať tě můžeme lépe poznat… :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12738
27.8.10 14:59

Taky gratuluji a trochu i závidím :oops: :kytka:
Přítel je sobec, jak píší holky…záleží na tobě, na tvojí situaci atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
27.8.10 15:00

Tak moc gratuluji k miminku :kytka: , a netrap se kvůli příteli, asi by to stálo za prd, kdyby s Tebou zůstal. :cert:
Užívej si rostoucího bříška :andel: :hug: , Sebe opečovávej a ostatní nech na matce přírodě. Určitě to dobře dopadne.
Drž se. :huban:
 Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymnice
27.8.10 15:01

tak to je ovšem frajer!!! :pocitac:

gratuluju k zázraku zvaném těhotenství a taky gratuluju k tomu, že Tě opustil někdo,kdo očividně nestál za to!!

jeden příklad a možná motivace pro Tebe - mojí švagrové se stalo to samý, dokonce jí posílal na potrat, řekla mu, že na něm byla, dítě si nechala, v rodným listě měla do nedávna malá napsáno otec neznámý…ale nedávno byla svatba a mlá v rodným listě tátu - skvělýho chlapa, kterej obě holky miloval od začátku a nikdo by nevěřil, že není její pravý otec :lol:

tak hodně síly a držím pěsti!

• Citovat
  • Upravit
6744

ŠMUDLINKO no tak teď už zbývá jen přidat velkou gratulaci :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12738

Šmudli, tak to ti schvaluji :potlesk:
Třeba se přítel ještě umoudří, třeba jen přehnaně reagoval.
Každopádně přeju hodně štěstí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
27.8.10 15:02

K miminku blahopřeji :kytka: A taky k tvému rozhodnutí si miminko nechat.Držím palce ať vše zvládneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
27.8.10 15:02
šmudlinka20 píše:
Ta dítě si nechám je mi 20 let a jsem ráda, že jsem poznala aspon to že není pravý…poje situace je velmi dobrá…peníze mám a moc se teším na mimčo…jsem ve 3měsíci:):) jseš statná a děkuju všem co mi blahopřálu. Ještě jednou děkuji :)
klorane píše:
mamule píše:
tak nějak,…napiš nám něco o sobě,ať tě můžeme lépe poznat… :pankac:

Tak to ti blahopřeji dvojnásob, zvlášť, když jsi rozhodnutá si ho nechat. To je fajn, že jsi na tom dobře i finančně, dítě je radost. Užij si i pěkné těhotenství, pokud to jen trochu půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
27.8.10 15:03

takže anonymko-smudlinko 20,rozhodla si se správně,mimi je poklad nadevše,je plno maminek bez tatínků ale častem přece nemusíš být sama…znám i plno takových,kde se budoucí tatkové ,,lekli,, těhotenstí…a za pár měsíců se vrátili a teď jsou spokojení…
takže se opatruj,užívej si těhotenství,je to nádhera,jak v tobě roste malý poklad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
27.8.10 15:06

Šmudli,
gratuluji ke skvělému rozhodnutí. Určitě se najde chlap, který Vás bude mít rád i tak. :dance: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí