TAK HOLKY JSEMV TOM

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10178
27.8.10 15:15
šmudlinka20 píše:
Ta dítě si nechám je mi 20 let a jsem ráda, že jsem poznala aspon to že není pravý…poje situace je velmi dobrá…peníze mám a moc se teším na mimčo…jsem ve 3měsíci:):) jseš statná a děkuju všem co mi blahopřálu. Ještě jednou děkuji :)
:potlesk: :palec: Připojuju se ke gratulacím :kytka:
Máš rozum holka, určitě z tebe bude dobrá maminka :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
27.8.10 16:01

šmudlinko taky moc gratuluji k mimi a k rozhodnutí.
Ten přítel nepřítel je pěknej bídák.Ale jak říkáš asi nebyl ten pravej.Pořád lepší nic než takovýho.
:dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
27.8.10 16:09

šmudlinko moc moc moc gratuluji :potlesk: :potlesk:
Určitě to krásně zvládneš i bez něj, takové chlapy bych vraždila co v tom ženskou nechají :-(
Moje sestřenice má 22 a má krásnou holčičku,má rok a půl a její přítel ji v tom taky nechal.. je to opravdu šikovná maminka a malou nadevše miluje..
už 3 měsíc, to je nádhera, to už za chvíli ucítíš jak tě bude kopkat… hned bych si to zopakovala když ted zavzpomínám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.8.10 16:11

Tak nezbejvá než poblahopřát a :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Budeš skvělá máma :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
27.8.10 19:52
Kamča.dalmatinka píše:
Tak nezbejvá než poblahopřát a :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Budeš skvělá máma :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :kytka: :kytka:

Tak časté téma diskuzí a konečně happy end :mrgreen:
Gratuluji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
27.8.10 23:52
monduell píše:
tak to je ovšem frajer!!! :pocitac:

gratuluju k zázraku zvaném těhotenství a taky gratuluju k tomu, že Tě opustil někdo,kdo očividně nestál za to!!

jeden příklad a možná motivace pro Tebe - mojí švagrové se stalo to samý, dokonce jí posílal na potrat, řekla mu, že na něm byla, dítě si nechala, v rodným listě měla do nedávna malá napsáno otec neznámý…ale nedávno byla svatba a mlá v rodným listě tátu - skvělýho chlapa, kterej obě holky miloval od začátku a nikdo by nevěřil, že není její pravý otec :lol:

tak hodně síly a držím pěsti!

Jj ME SE STALO CO TVOJI SVAGROVE,MELA SEM VELIKEEEEE STESTI :mrgreen: :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymnice
28.8.10 18:50
janibubi píše:
monduell píše:
tak to je ovšem frajer!!! :pocitac:

gratuluju k zázraku zvaném těhotenství a taky gratuluju k tomu, že Tě opustil někdo,kdo očividně nestál za to!!

jeden příklad a možná motivace pro Tebe - mojí švagrové se stalo to samý, dokonce jí posílal na potrat, řekla mu, že na něm byla, dítě si nechala, v rodným listě měla do nedávna malá napsáno otec neznámý…ale nedávno byla svatba a mlá v rodným listě tátu - skvělýho chlapa, kterej obě holky miloval od začátku a nikdo by nevěřil, že není její pravý otec :lol:

tak hodně síly a držím pěsti!
Jj ME SE STALO CO TVOJI SVAGROVE,MELA SEM VELIKEEEEE STESTI :mrgreen: :palec:

tohle strašně ráda slyším, protože mě to přesvědčuje o tom, že skvělý chlapi existujou a ženský nemusí zůstávat ve vztahu s někým,kdo za to nestojí, jen z důvodu, že se bojí, že nikoho lepšího nenajdou…tohle totiž pokud mi kamarádka řekne, že jsou stejně všichni stejný a že když odejde od jednoho blba, tak si najde jinýho…to mě zvedá ze židle…já v životě narazila na dva skvělý chlapy a prostě věřím, že jich je na světě dost!! :kytka: ženský nebojte se hledat…fakt jsou!! :palec: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1