Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahojky holky chtěla jsem se zeptat před třemi dny jsem měla s přítelem pohl.styk je možné že již dnes pociťuji změny jako že bych mohla být těhotná?strašně po mimi toužím .Jak dlouho trvá oplodnění vajička a kdy se usadí v děloze?děkuji za rady
jinak antikonceppci neberu vysadila jsem ji aby jsme se mohli snažinkovat ![]()
fááákt a nevís jak to je po jake dobe se vajičko oplodní od pohl.styku a kdy se usadí do dělohy?
Ahoj,říká se,že některá to pozná hned,že otěhotní,ale zahnízdění vajíčka je proces na několik dnů.Mimi chceš hodně,tak pozor na případné zklamání,ale jinak držím palce,aby to vyšlo ![]()
Moje kamarádka také tvrdí, že věděla hned druhý den, že se to podařilo, já to nepoznala. Je fakt, že sugesce je také mocná, tak ať nejsi případně zklamaná. Jinak ti to moc přeji. ![]()
já vím hodně jsem o tom slysela ze si to hodně žen vsugerovalo…snad nebudu ten přípaad
Vydrž,ono se ukáže
mě vyšly dva TT negativně,ale najednou mi začalo všechno smrdět,a bylo to jasný
kdyžtak můžeš zkusit po pár týdnech krev na HCG.
no mě minulý měsíc vyšel test pozitivní a v den kdy jsem měla mít MS už byl negativní a dostala jsem to byl to asi samovolný potrat
co mi holky na diskuzi psali ![]()
Já jsem se vše od oplodnění vajíčka až do porodu dozvěděla z www.porodnice.cz ![]()