Menses po potratu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7213
4.9.10 22:21
Kik999 píše:
RadanaH píše:
hmmmm a zakladatelka nikde… a my ji to pekne vsechno vysvetlily :-( :nevim:
omlouvám se..neměla jsem možnost se dostat na PC..Jinak se tady ještě moc nevyznám, v dolní části diskuze jsem měla jeden dotaz, máte určitě zkušenosti, tak prosím o radu…děkuju moc

tekze na co konkretne se chces zeptat?odpovime ti klidne,neboj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
5.9.10 13:33
Kik999 píše:
Děkuju moc za odpovědi všem, moc ste mi pomohli:)))taky mě to moc mrzí, že se mi to stalo, ale moje máma si nepřála abych prážky užívala, ikdyž věděla, že pohlavní styk mám už od 15let:(nemám s ní moc dobrý vztah bohužel:(měla bych ještě jeden dotaz:(ty měsíčky mám už 13 dnem:(nevím vůbec, co se děje..myslím, že je čas jít na gynekologii, ikdyž všichni říkali, že je to po zákroku normální, co si o tom myslíte?:/:(

Kiky ja sem 6tydnu po revizi a Menstruaci mam uz 18dni,pry se cisti sliznice.takze jednou spinis jednou trocha krve.pry je to oukej-byla sem v nemocnici na poptavku :palec: kazdopadne kdyby si krvacela hodne,tak n tam okamzite nastartuj,pac ti mohlo v deloze neco malo zustat.jinak ja mam taky antikoncepci po revizi a to by pry nemelo mit vliv na MS. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
9.9.10 20:14
kristy2008 píše:
Kik999 píše:
Děkuju moc za odpovědi všem, moc ste mi pomohli:)))taky mě to moc mrzí, že se mi to stalo, ale moje máma si nepřála abych prážky užívala, ikdyž věděla, že pohlavní styk mám už od 15let:(nemám s ní moc dobrý vztah bohužel:(měla bych ještě jeden dotaz:(ty měsíčky mám už 13 dnem:(nevím vůbec, co se děje..myslím, že je čas jít na gynekologii, ikdyž všichni říkali, že je to po zákroku normální, co si o tom myslíte?:/:(

Kiky ja sem 6tydnu po revizi a Menstruaci mam uz 18dni,pry se cisti sliznice.takze jednou spinis jednou trocha krve.pry je to oukej-byla sem v nemocnici na poptavku :palec: kazdopadne kdyby si krvacela hodne,tak n tam okamzite nastartuj,pac ti mohlo v deloze neco malo zustat.jinak ja mam taky antikoncepci po revizi a to by pry nemelo mit vliv na MS. 8-o
Děkuji ti za tvou odpověď:)tak to je mi líto, že si taky podstoupila:(se mnou už je vše v pořádku:)menses už ustoupil:)tak teď už se snad vše vrátí do normálu:)jinak přeju ti brzké uzdravení:)ať se z toho co nejrychleji dostaneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí