Vaginalni krouzek-mate nekdo zkusenost?

23033
28.8.10 16:07

vaginalni krouzek-mate nekdo zkusenost po porodu?

Ahoj damy, mate nekdo zkusenost s vaginalnim krouzkem? kolik stoji, kdo ho aplikuje? na netu nic nemuzu najit diky!

Příspěvek upraven 28.08.10 v 16:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11502
28.8.10 16:11

Ahoj, staženo z různých serverů na netu + jeden odkaz na cenu.

Jak se zavádí?

Zavádění vaginálního kroužku je stejně jednoduché, jako zavádění hygienického tamponu. Zavádí se do pochvy stejně, jako právě zmíněný tampon. Největší výhodou u této antikoncepce je, že po celý měsíc o kroužku nevíte. V pochvě zůstane na stejném místě, jak jste ho zavedla, nemusíte se proto bát, že by vám vypadl. Navíc je jeho „nošení“ pohodlné. Účinnost vaginálního kroužku je stejná jako u antikoncepčních pilulek. Předepsat si jej můžete u svého gynekologa.

Tři týdny bez starostí

Lékařské výzkumy hovoří o tom, že více než dvě třetiny uživatelek antikoncepčních pilulek svou pilulku pravidelně zapomínají. Každé páté ženě se to stává alespoň jednou za měsíc! Opožděné užití tablety o více než 12 hodin vystavuje ženu riziku nechtěného otěhotnění, nepravidelné užívání pilulek rovněž zvyšuje pravděpodobnost vedlejších účinků, jako je nepravidelné krvácení či bolest v prsou. „Výhodou kroužku je jednoznačně vysoká antikoncepční spolehlivost, nejmenší množství selhání (žena na něj nemusí myslet denně) a tudíž výborná kontrola menstruačního cyklu,“ říká gynekolog Mojmír Fischer.

http://www.docsimon.cz/…-krouzek-1ks

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
28.8.10 16:12

kdyžtak si zkus zadat „vaginální kroužek“ a vyjede ti plno odkazů. Já s ním zkušenost nemám, beru HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
28.8.10 16:13

ahoj, a ten krouzek se zavadi kazdy mesic.. v prvni den menzesu novy? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
28.8.10 16:14

ja si nechala po porodu pichnout proveru ale chci neco jineho, a pokud je tohle nejmensi zlo, sla bych do toho:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
28.8.10 16:27

Já teda nekojím, ale beru HA Lyndynette20. S kroužkem zkušenost nemám, ale ano zavádí se každý měsíc, je tedy jako prášky, akorát že ho nebereš denně. Na 21 dní si ho zavedeš a po nich ho na 7 dní vyndáš, pak zavedeš nový a tak pořád dokola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
28.8.10 16:28

Ale nesmíš zapomenout na to, kdy ho vyndat a kdy ho zase aplikovat. Tady je o něm víc: http://www.naseinfo.cz/…alni-krouzek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
28.8.10 16:30

jj dekuju uz koukam na pribalovy letak:) poradim se s gynekologem..
 http://www.docsimon.cz/…-krouzek-1ks

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
28.8.10 16:36

Nevíte, proč je to právě kroužek?? Když stejně píšou, že se při styku může vyndat, tak proč to není třeba kulička nebo tak něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
28.8.10 16:38

to nevime:-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101679
28.8.10 16:43

Protože je to optimální tvar aby co nejméně překážel a při tom neměl tendenci vypadnout… a vyndat se při styku může, ale nemusí, já ho třeba nevyndavala a přítel si nestěžoval, ani já o něm nevěděla.
Jinak nový se nezavádí první den MS, ale v ten den co bys normálně začala jíst prášky.
Musím říct, že mi maximálně vyhovoval, jen to maličko leze do peněz, patří to mezi HA k těm skoro nejdražším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
28.8.10 16:45

ahoj jani, ja brala teda yadine ktery mi vysel na 3mesice za necely 1000kc, takze to vyjde asi nastejno.Takze spokojenost vetsi nez s HA?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
28.8.10 16:50

Ahojky, má ho švagrová a je moooooooooooc spokojená. Taky jsem o něm přemýšlela, ale 1000,– na 3 měsíce je dost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
28.8.10 16:51

no ale zas jestli je to mensi zlo nez HA, tak bych sla radeji do toho, nez si huntovat telo nejakyma srackama.. :(pardon :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101679
28.8.10 16:53

Jo, tak v porovnání s yadine to máš defacto za stejné peníze :-) A u mě spokojenost rozhodně větší než s pilulema, je to tedy HA taky, ale je to pohodlnější a druhou výhodou je, že to nejde přes zažívací trakt, ale vstřebává se to přímo sliznicí, i když to by u mě problém nebyl, s prášky jsem nikdy ze zdravotního hlediska problém neměla, ale ta skleroza… párkrát se mi povedlo zapomenout i 2 za sebou nebo si je nevzít, když jsem někam jela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí