Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj lidičky chtěla jsem se zeptat jestli je možné že jsem těhotná už 9 dní se mi postupně zvedá BT zítra mám dostat MS a teplotu mám 36.7 a ještě k tomu se bojím trápí mě hemeroidy už dva měsíce používám čípky faktu a mast faktu ale zdá se mi to pořát stejné . Bojím se že by to v těotenství uškodilo miminku
děkuji za co nejvíce odpovědí
Ahoj, samotná teplota 36,7 nic neřekne, záleží kolik jsi měla před předpokládanou ovu. Viděla bych to tak na 36,3?
Taky záleží na tom jestli vysoká vydrží, mě klesá až v den ms nebo den po příchodu ms. Nejlepší bude počkat do zítra jestli ms nepřijde a pokud bude teplota stále vysoká tak zkusit test ![]()
S druhým problémem neporadím, ale snad ani nevidím důvod proč by to mělo těhotenství vadit.
sindy017 píše:
Ahoj lidičky chtěla jsem se zeptat jestli je možné že jsem těhotná už 9 dní se mi postupně zvedá BT zítra mám dostat MS a teplotu mám 36.7 a ještě k tomu se bojím trápí mě hemeroidy už dva měsíce používám čípky faktu a mast faktu ale zdá se mi to pořát stejné . Bojím se že by to v těotenství uškodilo miminkuděkuji za co nejvíce odpovědí
podla teploty sa tehotenstvo absolutne neda predpokladat. BT sluzi primarne na potvrdenie ovulacie nie na urcenie tehotenstva. urob si test, alebo pockaj ci ms pride.
v tehotenstve su hemeroidy bezne, babatku neskodia.
Podle teploty těhotenství nezjistíš. Udělej si test nebo počkej zda MS přijde či ne…Jinak hemeroidy jsou i v těhotenství časté takže si nemyslím, že by ty mastě nějak mimi vadily.
sindy017 píše:
MS zatím nikde a testík negativní
a ovulaciu mas potvrdenu bazalnou teplotou? mas niekde graf?
ahoj, obecně je to těžko říci, bez předchozích údajů o BT, nicméně, podle mě těhotenství bývá spíše tak od 36,9 nahoru, já jsem se s touto teplotou MS vždycky dočkala ![]()
záleží taky jak měříš, jestli vaginálně nebo jinak a kdy byla ovulace a jestli vůbec podle grafu - máš nějaký
Boriska píše:
ahoj, obecně je to těžko říci, bez předchozích údajů o BT, nicméně, podle mě těhotenství bývá spíše tak od 36,9 nahoru, já jsem se s touto teplotou MS vždycky dočkala
záleží taky jak měříš, jestli vaginálně nebo jinak a kdy byla ovulace a jestli vůbec podle grafu - máš nějaký
na vyske teploty vobec nezalezi
mam kamosku, co bola tehotna pri 36,6 a kamosku, co mava 37,3 a tehotna nie je. ![]()
soldi píše:Boriska píše:na vyske teploty vobec nezalezi
ahoj, obecně je to těžko říci, bez předchozích údajů o BT, nicméně, podle mě těhotenství bývá spíše tak od 36,9 nahoru, já jsem se s touto teplotou MS vždycky dočkala
záleží taky jak měříš, jestli vaginálně nebo jinak a kdy byla ovulace a jestli vůbec podle grafu - máš nějakýmam kamosku, co bola tehotna pri 36,6 a kamosku, co mava 37,3 a tehotna nie je.
jj ono právě záleží, jak kvalitně měří a kde, je mi to jasné a určitě jsou určitě výjimky