BT 36.7 den před MS

71
7.12.11 17:13

MĚŘENÍ BT 36.7 DEN PŘED MS ? A HEMEROIDY :-(

Ahoj lidičky chtěla jsem se zeptat jestli je možné že jsem těhotná už 9 dní se mi postupně zvedá BT zítra mám dostat MS a teplotu mám 36.7 a ještě k tomu se bojím trápí mě hemeroidy už dva měsíce používám čípky faktu a mast faktu ale zdá se mi to pořát stejné . Bojím se že by to v těotenství uškodilo miminku :-( děkuji za co nejvíce odpovědí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1350
7.12.11 17:29

Ahoj, samotná teplota 36,7 nic neřekne, záleží kolik jsi měla před předpokládanou ovu. Viděla bych to tak na 36,3?
Taky záleží na tom jestli vysoká vydrží, mě klesá až v den ms nebo den po příchodu ms. Nejlepší bude počkat do zítra jestli ms nepřijde a pokud bude teplota stále vysoká tak zkusit test ;)
S druhým problémem neporadím, ale snad ani nevidím důvod proč by to mělo těhotenství vadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
7.12.11 17:35
sindy017 píše:
Ahoj lidičky chtěla jsem se zeptat jestli je možné že jsem těhotná už 9 dní se mi postupně zvedá BT zítra mám dostat MS a teplotu mám 36.7 a ještě k tomu se bojím trápí mě hemeroidy už dva měsíce používám čípky faktu a mast faktu ale zdá se mi to pořát stejné . Bojím se že by to v těotenství uškodilo miminku :-( děkuji za co nejvíce odpovědí

podla teploty sa tehotenstvo absolutne neda predpokladat. BT sluzi primarne na potvrdenie ovulacie nie na urcenie tehotenstva. urob si test, alebo pockaj ci ms pride.
v tehotenstve su hemeroidy bezne, babatku neskodia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
8.12.11 13:29

Podle teploty těhotenství nezjistíš. Udělej si test nebo počkej zda MS přijde či ne…Jinak hemeroidy jsou i v těhotenství časté takže si nemyslím, že by ty mastě nějak mimi vadily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
8.12.11 14:10

MS zatím nikde a testík negativní :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
8.12.11 14:25
sindy017 píše:
MS zatím nikde a testík negativní :-(

a ovulaciu mas potvrdenu bazalnou teplotou? mas niekde graf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
8.12.11 14:34

ahoj, obecně je to těžko říci, bez předchozích údajů o BT, nicméně, podle mě těhotenství bývá spíše tak od 36,9 nahoru, já jsem se s touto teplotou MS vždycky dočkala :roll:
záleží taky jak měříš, jestli vaginálně nebo jinak a kdy byla ovulace a jestli vůbec podle grafu - máš nějaký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
8.12.11 14:43
Boriska píše:
ahoj, obecně je to těžko říci, bez předchozích údajů o BT, nicméně, podle mě těhotenství bývá spíše tak od 36,9 nahoru, já jsem se s touto teplotou MS vždycky dočkala :roll:
záleží taky jak měříš, jestli vaginálně nebo jinak a kdy byla ovulace a jestli vůbec podle grafu - máš nějaký

na vyske teploty vobec nezalezi :D mam kamosku, co bola tehotna pri 36,6 a kamosku, co mava 37,3 a tehotna nie je. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
12.12.11 13:41
soldi píše:
Boriska píše:
záleží taky jak měříš, jestli vaginálně nebo jinak a kdy byla ovulace a jestli vůbec podle grafu - máš nějaký
na vyske teploty vobec nezalezi :D mam kamosku, co bola tehotna pri 36,6 a kamosku, co mava 37,3 a tehotna nie je. :D

jj ono právě záleží, jak kvalitně měří a kde, je mi to jasné a určitě jsou určitě výjimky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí