Měření BT, inofolic combi

Anonymní
4.8.25 13:24

Měření BT, inofolic combi

1. Otázka
Tyhle dny si počítám BT ms mam ted 5 měsíců pravidelnou 30dc tudíž 19.8 to mam dostat
BT si měřím poprvé ale ms pravidelná dá se takhle zjistit zda ovu byla nebo ne? Mam merit 3 mesice a pak zas ke gynekologovi. Tady posílám BT
1.8-36,66
2.8-36,66
3.8-36,75
4.8-36,65
2.Otázka
Gynekolog mi poradil infolic combi, prý to je na podporu vaječníku, snažíme se už přes rok.. nikdo to semnou neřešil, takže jsem změnila gynekologa a hned to semnou řeší.
Otázka, ale zni zda tohle někdo bral a pomohlo k otěhotnění?
Děkuji za vaše názory a komentáře.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1016
4.8.25 13:57
@Anonymní píše: Více

Ahoj,
1. ano podle BT si vždy hezky ověřím, kdy proběhla ovulace. Teplot znáš zatím málo na to, aby se dalo říct, jestli už ovulace proběhla nebo teprve proběhne. U mě by tvé teploty byly předovulační. Po ovulaci mi teploty stoupají k 37.
Je tady i skupina měření BT, tak se koukni tam.
Jinak doporučuju aplikaci fertility friend, která ti podle hodnot i pomůže s vyhodnocením, udělá ti čáru na ovulaci, bude ti počítat DPO atd.
2. Já beru jen myo-inositol a první cyklus pravidelného braní mi jej zkrátil o týden. Další měsíc se mi zase o něco protáhl, ale mám s ním alespoň méně bolestivou MS. Inofolic by měl být dražší ale efekt je podobný co jsem se tady různě dočetla.
Držím palce, aby vám to brzy klaplo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.25 14:10

@Nina9898
Děkuji moc za krásnou odpověď budu sledovat ty 3 mesice a uvidí se :smiling_face_with3_hearts: :smiling_face_with3_hearts: :smiling_face_with3_hearts:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...
1. den poslední menstruace: počítá se začátek špinění

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí