Měření pánve

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9124
8.9.18 21:34

@ugluk nevím. U prvního mi to měřili taky, teď u druhého mi pánev rozhodně neměřil. Jen posledně mi měřil pupík klasickým krejčovským metrem. Ale k čemu to je? To fakt nechápu. Možná stejně jako triple testy - někdo to dělá ze setrvačnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68941
8.9.18 21:41

@iwa83 tak tripply ještě mají význam v případě integrace s prvotrimestrálním screeningem, což zas málokdo dělá a samy o sobě už jsou spíše ke škodě, ale asi jak to hradí pojišťovna :lol: Řekla bych, že někteří doktoři si extra potrpí na dokonale vyplněnou průkazku, vč. dvou razítek od zubaře (bez nichž se asi rodit nedá) a tak vůbec, takže když je tam kolonka na rozměry pánve, je třeba odškrtnout. Krátce před porodem bych to i chápala, pokud je od pohledu drobná ženská a dle všech odhadů velké a hlavaté miminko, ale úplně na začátku je to fakt info k ničemu, protože v 10.tt se nerodí a za následujících 30 týdnů se to ještě dokáže diametrálně změnit :nevim: To měření pupku metrem je snad orientační, jak moc roste děloha, mělo by to růst nějakým tempem. Ale jinak každé těhotenství absolvuji u jiného doktora a každý má na „správné postupy“ svůj názor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.9.18 21:44

@Russet takže to skončilo císařem nebo jak?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.9.18 21:46

ptám se,protože syn nešel vytlačit,mačkali mi na bricho a trvalo to,a pak někdo prohodil,že větší už bych nezvládla,tak vůbec nevím co tím mysleli,a v tu chvíli mě ani nenapadlo se zeptat,mám strach,že co když druhé bude větší a nepůjde to

• Citovat
  • Upravit
53518
8.9.18 21:48
@Anonymní píše:
@Russet takže to skončilo císařem nebo jak?

Ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky