Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, moc prosím o nasdílení Vašich zkušeností.
1.5. jsem měla nechráněný styk (přerušovaná soulož) - vychází to plus mínus několik dní okolo mé ovulace. Pak jsem lehla s covidem, MS velmi slabá, spíš špinění 15.-18.6., což jsem přisuzovala covidu a tomu, že jsem celé dny jen ležela v posteli. A obecně mám velice slabou MS.
Dnes je 1.6. a mám citlivá a nateklá prsa a občas tlak v podbřišku. Těhu test mi vyšel včera i dnes negativní.
Jaká je pravděpodobnost, že jsem těhotná? Test by 4,5 týdne po styku už měl vyjít pozitivní, nebo ne nutně?
Moc díky za vše.
PS další sex byl cca před 9ti dny, ale nepředpokládám, že bych tak rychle měla příznaky..
Jo, to uz by byla dalnice. Tech 9 dni se mi zda taky brzo, i kdyz mistni snazilky mivaji priznaky od tretiho dne.
Byla bych v klidu ![]()
Spíš to vychází tak, že tvé aktuální příznaky budou ovulační. Těhotná nejsi…
Test po měsíci bude jasně pozitivní. Po 9 dnech nebudou příznaky. Nejsi těhotná ![]()
@Markéta188 píše:
Spíš to vychází tak, že tvé aktuální příznaky budou ovulační. Těhotná nejsi…
Já jsem nad tím také přemýšlela, ale nikdy jsem s ovulací žádné příznaky neměla, tak mě to trochu překvapuje ![]()
Ne tehotna nejsi a příznaky vsugerovane tady má každá druhá, takže buď v klidu ![]()
Nejsi těhotná, buď mas zrovna ovulaci, nebo rozhozeny cyklus a příde další ms. Nebo si to vsugerovavas ![]()
@Kriss Tina píše:
Nejsi těhotná, buď mas zrovna ovulaci, nebo rozhozeny cyklus a příde další ms. Nebo si to vsugerovavas
Sazim na vsugeraci. Šance je nulová.
Nikdy jsem nechápala smysl přerušované soulože. Ženské, vážně vám to stojí za ty stresy potom? ![]()
@LadyDelRey píše:
Nikdy jsem nechápala smysl přerušované soulože. Ženské, vážně vám to stojí za ty stresy potom?
Ja taky ne, ale chlapi to tak chtej ![]()
@LadyDelRey píše:
@FlorenceF Jenkins tak ať s tím jdou do háje…![]()
Tak oni si myslej, ze maj nad tim kontrolu ![]()
@FlorenceF Jenkins to si myslel i ten můj, dokud jsem mu neukázala těhotenský test
![]()