Měsíčky po vysazení HA

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16.5.19 08:24

Když jsem měla problémy jak jsem přestala brát antikoncepci tak jsem šla na gyndu a pan doktor mi pichl injekci na vyvolání MS ale sakra nevzpomenu si na název :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Mista1
16.5.19 08:27

@Kristýna 526 Jojo to mi doktorka rikala, ale prý je to krátkodobé řešení, kdy se menses jednou po injekci spustí, ale následující měsíc to prý opět nejspíš nedostanu, dokud se to samo neurovna :think: nebýt neustále ve strachu jestli nejsem těhotná, přece jen jsem si odvykla to u HA tolik řešit, tak mi to nevadi. :lol:

• Citovat
  • Upravit
392
16.5.19 08:42

Je to strašně individuální, městrašně kolísaly cykly, jednou trval 25 dní a podruhé třeba 40 a měla jsem to tak necelé dva roky, kdy jsem plánovaně otěhotněla. Moje ségra měla snad první rok menstruaci jednou za tři měsíce, poté již pravidelně. Hodně taky záleží, jakou jsi měla menstruaci před užíváním HA, někdy se problémy, které byly před užíváním, vrátí. Další věc je ta, že stres ti může také prodlužovat cyklus. Co zkusit kondom zkombinovat třeba se spermicidem, např. Pharmatexem? Abys ještě více snížila riziko otěhotnění a nemusela se tolik trápit, než se cyklus vrátí do normálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mista1
16.5.19 08:46

@lll14 Ja právě mela menses naprosto ukazkove po 28 dnech. Je fakt ze ten stres je hrozny. Pharmatex me strasne stipal :,( ja uz nevim co mam delat, nechala bych si časem asi zavést nehormonalni telisko, ted ale nastupuji do nové práce, nechci riskovat, ze treba budu mit nejake komplikace a pak běhat na kontroly, to by me ve zkušební době asi nepochavlili :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2813
16.5.19 08:50

Zkus gynex nebo inositol. Tělo se potřebuje vzpamatovat z té dávky hormonů, toto docela pomáhá. Na vyvolavacku se vykašli, je to jen další závislost na umělých hormonech. A fajn, že si vysadila takto brzy, až budeš chtít mincí, nebudeš už muset toto řešit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
16.5.19 08:51

@Mista1 No, bohužel ti nezbyde nic jiného než čekat. Jinak můžeš zkusit kontryhel, gynex a určitě ti holky poradí i jiné bylinky na podporu cyklu. Můžeš zkusit cvičit hormonální jogu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mista1
16.5.19 10:20

@Janee19 To rozhodne, říct mi doktorka ve 30ti, ze mam par let počkat, to by me kleplo :D

• Citovat
  • Upravit
2813
16.5.19 11:51

@Mista1 no vidíš, já vysadila v 28 kvůli otěhotnění a musím to řešit :zed: teď si říkám, že jsem blbá a měla jsem vysadit mnohem driv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mista1
16.5.19 13:51

@Janee19 nejlepší s tím svinstvem ani nezačínat, držím palce :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat