Město versus venkov..

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4816
30.10.23 11:00
@Kelsey píše:
@vedma007
Zas na vesnici a velkém pozemku se dělají fajn pařby a přespávačky. A vychází to tu mládež podstatně levněji, než někde ve městě :pankac:.

Jo to je pravda :mrgreen: také jsem na gymplu jednu takovou spolužačku s obrovskou zahradou na konci vesnice měla a pařby u nich tedy bývaly parádní. V dolním cípu zahrady jsme rozdělali stany a mohli jsme si tam dělat naprosto cokoliv, protože na nás nikdo neviděl a nikdo nás neřešil :lol: ach jsem se zasnila :)
Takže zakladatelko, pokud jsi dostatečně tolerantní, máš další položku do kolonky plusů pro své děti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2657
30.10.23 11:58

Zastávka 2 km není daleko, máme to od chalupy podobně, ale v pohodě je to jen jaro-začátek podzimu. Sranda přichází v zimě, kdy odcházíš a vracíš se za tmy. Cesta k zastávce je alespoň osvětlená, je tam chodník? Nebo ti budou chodit ve tmě po silnici? Jaký je tam provoz? Já bych do toho šla, ale já jsem holka původem z vesnice, takže jsem otrkanější, pro člověka, co je zvyklý ve městě, je to asi dost velký skok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
30.10.23 12:27

Já bych na takovou samotu nešla, ani kdyby mi ten dům dali zadarmo. :andel:

Ale tohle má každý jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21136
30.10.23 13:44

2 km na vlak do skoly jsem to mela, i kdyz jsem bydlela v okresnim meste. A musela jsem pesky, protoze mhd nenavazovalo vubec na spoje a jelo treba 1× za hodinu.
Je to po silnici? Jak je osvetlena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2033
30.10.23 14:01

Nešla bych do toho. Akorát bude práce se starou barabiznou a na zahradě a ta doprava…jak se budou deti vracet večer z těch kroužků? To je bude vozit ten přítel?

jak tu lidi píšou, že 2 km na zastávku v pohodě. To mi tedy nepřijde. Počítej 25 minut chůze, 20 v tom autobuse a ještě asi nějaká cesta těch dětí ke škole/ kroužku. Mezi školou a kroužkem určitě nepojedou domu.plus jak často jezdí ten bus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2169
30.10.23 18:36

Za mě totální svinstvo a bezohlednost nejhoršího kalibru vůči dětem.
Já bych se jako dítě okamžitě obrátila na otce a odstěhovaa se za ním a matce bych to vyčítala i na její smrtelné posteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
31.10.23 06:49
@Mariane.B píše:
Za mě totální svinstvo a bezohlednost nejhoršího kalibru vůči dětem.
Já bych se jako dítě okamžitě obrátila na otce a odstěhovaa se za ním a matce bych to vyčítala i na její smrtelné posteli.

No tak se zase uklidníme :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1