2 děti ve 3+1

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
27.10.23 20:20

2 děti ve 3+1

Přemýšlím o druhém dítěti, ale nechceme to lámat přes koleno. Máme byt 3+1, budeme ho splácet ještě přes 20 let, pěknou pálku :zed: takže se nerýsuje větší bydlení. Vždy mi 3+1 přišlo tak akorát pro čtyřčlennou rodinu, jenže to naše 3+1 je malé (cca 60m2). Děti by byly nahňácané v malém pokojíčku, soukromí o ničem až budou starší. Šli byste do toho nebo zůstali u jednoho dítěte?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
kocourGarfield
27.10.23 20:26
@Anonymní píše:
Přemýšlím o druhém dítěti, ale nechceme to lámat přes koleno. Máme byt 3+1, budeme ho splácet ještě přes 20 let, pěknou pálku :zed: takže se nerýsuje větší bydlení. Vždy mi 3+1 přišlo tak akorát pro čtyřčlennou rodinu, jenže to naše 3+1 je malé (cca 60m2). Děti by byly nahňácané v malém pokojíčku, soukromí o ničem až budou starší. Šli byste do toho nebo zůstali u jednoho dítěte?

Kolik je diteti?
Jste schopni optický rozdělit obývák na spaní a obývák?
Hrozně moc záleží na půdorysu a hlavně povaze dětí a vašem stylu života.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.10.23 20:28
@kocourGarfield píše:
Kolik je diteti?
Jste schopni optický rozdělit obýváku na spaní a obyvak?
Hrozně moc záleží na půdorysu a hlavně povaze dětí.

Máme čtyřletou dceru. Mezi dětmi by tedy byl rozdíl 5-6 let.
Obývák rozdělit nejde a ani bych se ložnice nikdy nevzdala, chceme soukromí a ne spát v průchozím obýváku.

• Citovat
  • Upravit
578
27.10.23 20:28

Mame dve deti v 3+1 70m2. Druha je zatim mimino, takze je to v pohode. Ale i do budoucna mi to nepripada zadna hruza, dame jim pozdeji nejvetsi pokoj, ktery je ted obyvak. Jasne, ze by byl dum s dvouma pokojikama lepsi, ale takhle taky zije spousta deti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.23 20:33
@Anonymní píše:

My máme 2+1 63m2.(přepažení na 3+1)Docela by mě zajímala dispozice.

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
27.10.23 20:33

@P.petru jasně že žila, žije a bude žít. Spoustě dětí je to fuk, ale jsou děti kterým to může vadit. Měla jsem pokoj se sourozencem. Poslouchala, že naši se nikdy ložnice nevzdají. Při první možné příležitosti jsem se odstěhovala a domů se bydlet už nikdy nevrátila. Ale beru, že takhle žije mraky lidí. Píšu to jen z pohledu druhé strany. Za místnost ( klidně kumbál) bych tehdy dala království:)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.10.23 20:38

My jsme měli pár let dvě děti ve 2+1 na 78m2 a dlouhodobě to bylo peklo. Když byly menší, tak to šlo, ale dva náctiletí v jednom pokoji, to je na zabití. Jich i sebe. Úložného místa taky málo. My jsme si ale postavili dům, tak to bylo dočasně na pár let a i tak to byl záhul. Kdybychom měli v bytě zůstat, vzdali bychom se ložnice, dali dveře do obýváku a bylo by. Zas druhého dítěte bych se nevzdala, kdybych po něm toužila.

• Citovat
  • Upravit
16146
27.10.23 20:39

21 let jsem byla ve 3+1, nějakých 74m2, pokoj jsme měly se sestrou - nějakých 12m2 a zvládli jsme to všichni. Nevím, dneska je potřeba pro každé dítě pokoj zvlášť, rodiče ideálně v obýváku, to jim stačí :nevim:

Příspěvek upraven 27.10.23 v 20:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.23 20:39
@kocourGarfield píše:
@P.petru jasně že žila, žije a bude žít. Spoustě dětí je to fuk, ale jsou děti kterým to může vadit. Měla jsem pokoj se sourozencem. Poslouchala, že naši se nikdy ložnice nevzdají. Při první možné příležitosti jsem se odstěhovala a domů se bydlet už nikdy nevrátila. Ale beru, že takhle žije mraky lidí. Píšu to jen z pohledu druhé strany. Za místnost ( klidně kumbál) bych tehdy dala království:)

Byla bys tedy méně traumatizovaná koukat na intimní chvilky rodičů, zatímto bys 10krát za večer courala přes obývák? Nebo rodiče nemají nalrok na sexuální život? ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.10.23 20:41

Náš byt vypadá zhruba tak, že vejdete do bytu, z chodby napravo jsou dva pokoje za sebou, vlevo je obývák, přes který se projde dále do kuchyně.

Příspěvek upraven 27.10.23 v 20:42

• Citovat
  • Upravit
9148
27.10.23 20:41

Jee, my bydleli s mamou tri deti - dve holky a jeden kluk - v pidi 2+1, melo to 39 metru. Prezili jsme.

Příspěvek upraven 27.10.23 v 21:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
27.10.23 20:42
@Anonymní píše:
Byla bys tedy méně traumatizovaná koukat na intimní chvilky rodičů, zatímto bys 10krát za večer courala přes obývák? Nebo rodiče nemají nalrok na sexuální život? ;)

Souložit se snad dá i jinde než v obýváku ne?

• Citovat
  • Upravit
37116
27.10.23 20:42

Mame ve 3+1 děti tři, ale je dobre řešený a mame tak o 20m víc než vy, takže není problém udělat dva detske pokoje zvlášť pro kluky a dceru. Ale dvě děti v pohodě, jsou i pocetnejsi rodiny třeba v 2+1 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.23 20:43
@kocourGarfield píše:
@Anonymní píše:
Byla bys tedy méně traumatizovaná koukat na intimní chvilky rodičů, zatímto bys 10krát za večer courala přes obývák? Nebo rodiče nemají nalrok na sexuální život? ;)Souložit se snad dá i jinde než v obýváku ne?

Ano, v soukromí ložnice

• Citovat
  • Upravit
16146
27.10.23 20:43

@kocourGarfield V koupelně, nebo v kuchyni? A doufat, že nepřijdou děti? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí