Mestruace, escapelle

31.7.22 23:42

Mestruace, escapelle

Zdravím
Vím, že na toto téma je tu dost diskuzi, ale i tak bych se ráda zeptala.
Moje menstruace je nepravidelná. Jednou ji mám, jednou ne a pokaždé je v jiný termín.
Tento měsíc jsem ji nejspíš dostala 21.7 ale byla velmi slabá že jsem skoro nevěděla že ji mám. 23.7 jsem pak měla po oslavě 😅 nechráněný styk s mým přítelem a 25.7 jsem pak použila escapelle.
Menstruuaci jsem poté měla pořád slabou až tak do středy. Poté to vypadalo že už skončila. No najednou od pátku byla strašně silná a to tak, že i přes tampon ze mě valila krev jako by mě někdo vraždil a zatím to trvá do teď :nevim:
Chtěla jsem se teda zeptat, co se muže dít? Zda je to tím práškem, mnou nebo něčím jiným…
Děkuji ze odpověď :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36404
1.8.22 08:02

Zavolej si na gyndu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
1.8.22 08:45

Taky bych raději zavolala, každopádně myslím, že to bude tím práškem, je to dost dryák pro tělo, vím o tom svoje. A předtím to ani nemusela být menstruace, když to bylo tak slabé, ale třeba jen špinění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.22 11:07

@Ivcos
A mohu se zeptat na vaše zkušenosti?
Jinak jsem dnes byla na gynekologie a byla to praskla cysta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
1.8.22 11:37

@AnOnYmAnOnYm00
S přítelem nám praskl kondom, je to přibližně rok zpátky a byli jsme spolu teprve měsíc, takže nějaké čekání co bude nepřicházelo v úvahu. Koupila jsem si pilulku po, už nevím která to byla, ale ono je to vlastně jedno, všechny fungují v podstatě na stejném principu. A od té doby mi to pěkně rozházela cyklus. Ani ne tak, že bych měla menstruaci nějak hodně nepravidelnou, na to mi pomohl pravděpodobně gynex, že jsem ji měla vždy +- pravidelnou, občas tam lítaly nějaké dny, max. však 3. Ale zapřičinilo to u mě špinění před každou menstruací, a to dlouhé i týden. Jednou to bylo dokonce snad 10 dní. Hrozně mi to vadilo, přítelovi to bylo úplně jedno a pořád mě uklidňoval že je to jen špinění a když mě nic nebolí tak ok. :D No měl pravdu, ale já, jelikož studuji VŠ a už tak z toho mívám stresy občas a potlučenou psychiku, tak jsem právě z psychických důvodů začala brát antikoncepci na doporučení dr. Tím se vyloučila jiná než hormonální příčina a já jsem vesměs v pohodě. No každopádně hned až dodělám školu tak vysazuju a pokud se problém vrátí, začnu se „léčit“ bylinkami, hlavně už žádné hormony. :poblion: Ale ono je to fakt dost individuální, můj organismus to nesl hůře, ty můžeš být naprosto v pohodě. :kytka:
A super, že jsi byla na gyndě a zjistili, co to bylo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí