Metličky na nohách

459
23.7.17 08:27

Metličky na nohách

Zdravím,
chci se zeptat - mate některá problém s metlickovymi zilkami, a to takový, ze by vas bolely na dotek?
Mam místa s temito zilkami na nohách, někdy me urcita místa bolí na dotek jako kdybych tam mela modřinu. Někdy víc, někdy méně.
Většinou je to místo právě s metlickama.
Může to byt citlivé právě kvůli nim? Všude píšou, jak metličky neboli, tak si nejsem moc jistá..
Mate někdo podobne zkušenosti?
 Diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
166
23.7.17 08:38

Ano, jsem na tom stejne, doktor nad tim mavl rukou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
23.7.17 08:43

Taky mám metličky všude.. a taky nikdo nic.. Akorát kožní mi nabídla nějaké ošetření za 500kč sezení..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
23.7.17 09:04

Ja na metlicky zkusila Ascorutin, zlepsilo se to po vybrani jedne krabicky o 50% :D pri uzivani 2 denne. Musim si ale nekde zjistit, jak dlouho muzu uzivat, momentalne mi leky dosly. Jinak neboli na dotek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
23.7.17 10:34

@jjjanca Taky tě bolí na dotek?

Vím, že metlicky má každá druhá, ale právě mě zajímá, jestli má někdo zkušenosti s tím, ze jsou citlivé na dotek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
23.7.17 12:09

Mě taky bolí na dotek, přijde mu, že i v tom místě je to takové nateklé, metličky jen někde. U doktora s tím nic nedělali, dostala jsem na měsíc nějaký drahý prášky, že prej je můžu nárazově brát, ale pro další balení jsem nešla, zdálo se mi, že to nepomohlo. Prej náběh na křečové žíly… Konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
25.7.17 12:06

@Fircon taky tak a je to čím dál horší, už mám nohy uplně modré, přemýšlím nad tou sklerotizací nebo jak se to jmenuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4100
18.8.20 11:33

Holky bolí vás ty metličky? Mě se dělaj na zadní straně stehna a lýtkách, na tom stehně se toho nemůžu ani dotknout jak to bolí :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
18.8.20 12:16

@Kolarkaa
Já jsem měla takové jedno místo s propletencem metliček ještě před otěhotněním a nikdy to absolutně vůbec nebolelo a ani nebyly teplé.
Teď při těhotenství se mi jich vyrojilo o hodně víc, občas jsou maličko teplejší, ale rozhodně nebolí. Bála bych se, jestli v tom nemáš nějaký zánět :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
18.8.20 12:19

@Kolarkaa Sem tam nějakou podobnou mám a nebolí teda vůbec. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15446
18.8.20 12:29
@Kolarkaa píše:
Holky bolí vás ty metličky? Mě se dělaj na zadní straně stehna a lýtkách, na tom stehně se toho nemůžu ani dotknout jak to bolí :?

Mám metličky o dost horší a opravdu nikdy mě ani minimálně nebolely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4100
18.8.20 13:05

Ach jo, to je zas něco :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie