Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Chtěla jsem se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s metodou Dr.Jonáše.
Binky
Ahoj Binky,
právě jsem v minulém týdnu poslala přihlášku do Prahy, ale vrátila se mi, že adresát neexistuje. Tak jsem se po tom pídila a nakonac jsem volala do další pobočky v Hodoníně, kde se mi omlouvali, že pán, který dělal pro ně kalendáře zemřel a ať to tedy pošlu do Hodonína. Kalendář čekám každým dnem. Chtěla jsem vypočítat pohlaví. Beru to jako experiment. Jedno dítě už mám, a chci to zkusit u druhého. S Jonášovou metodou jsem se seznámila po narození mého prvního dítěte. Můžu s jistotou říci, že je najdeš na spoustě zahraničních inter. adresách. Jsou po celé Evropě, ale také v Japonsku a snad i v Americe. Doufám, že to pomůže všem, které nemohou otěhotnět. Zkusit se má všechno.
Zatim ahoj Štěpánka
Ahoj Binky, trochu jsem hledala a našla jsem staré odkazy na emiminu. Koukni se na to, najdeš tam co hledáš.
Čau Štěpánka
Já zkoušela dle jeho prognozy otěhotnět podle pohlaví a nevyšlo to. Měl to být kluk a vím kdy jsem otěhotněla - spermie žijí max. 48 hodin - ve váhách a holka. Ted si už kluka sice nedovedu představit ale podle předpovědi to měl být kluk jak buk. Lidé míní, příroda mění…