Metoda Dr.Jonáše

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
880
7.2.04 11:06

Metoda Dr.Jonáše

Chtěla jsem se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s metodou Dr.Jonáše.

Binky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
7.2.04 12:50

Metoda Dr.Jonáše

Ahoj Binky,

právě jsem v minulém týdnu poslala přihlášku do Prahy, ale vrátila se mi, že adresát neexistuje. Tak jsem se po tom pídila a nakonac jsem volala do další pobočky v Hodoníně, kde se mi omlouvali, že pán, který dělal pro ně kalendáře zemřel a ať to tedy pošlu do Hodonína. Kalendář čekám každým dnem. Chtěla jsem vypočítat pohlaví. Beru to jako experiment. Jedno dítě už mám, a chci to zkusit u druhého. S Jonášovou metodou jsem se seznámila po narození mého prvního dítěte. Můžu s jistotou říci, že je najdeš na spoustě zahraničních inter. adresách. Jsou po celé Evropě, ale také v Japonsku a snad i v Americe. Doufám, že to pomůže všem, které nemohou otěhotnět. Zkusit se má všechno.

Zatim ahoj Štěpánka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
8.2.04 11:42

Metoda Dr.Jonáše

Ahoj Binky, trochu jsem hledala a našla jsem staré odkazy na emiminu. Koukni se na to, najdeš tam co hledáš.

Čau Štěpánka

https://www.emimino.cz/modules.php?…

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
8.2.04 14:04

Metoda Dr.Jonáše

Já zkoušela dle jeho prognozy otěhotnět podle pohlaví a nevyšlo to. Měl to být kluk a vím kdy jsem otěhotněla - spermie žijí max. 48 hodin - ve váhách a holka. Ted si už kluka sice nedovedu představit ale podle předpovědi to měl být kluk jak buk. Lidé míní, příroda mění…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex