Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Chtěla jsem se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s metodou Dr.Jonáše.
Binky
Ahoj Binky,
právě jsem v minulém týdnu poslala přihlášku do Prahy, ale vrátila se mi, že adresát neexistuje. Tak jsem se po tom pídila a nakonac jsem volala do další pobočky v Hodoníně, kde se mi omlouvali, že pán, který dělal pro ně kalendáře zemřel a ať to tedy pošlu do Hodonína. Kalendář čekám každým dnem. Chtěla jsem vypočítat pohlaví. Beru to jako experiment. Jedno dítě už mám, a chci to zkusit u druhého. S Jonášovou metodou jsem se seznámila po narození mého prvního dítěte. Můžu s jistotou říci, že je najdeš na spoustě zahraničních inter. adresách. Jsou po celé Evropě, ale také v Japonsku a snad i v Americe. Doufám, že to pomůže všem, které nemohou otěhotnět. Zkusit se má všechno.
Zatim ahoj Štěpánka
Ahoj Binky, trochu jsem hledala a našla jsem staré odkazy na emiminu. Koukni se na to, najdeš tam co hledáš.
Čau Štěpánka
Já zkoušela dle jeho prognozy otěhotnět podle pohlaví a nevyšlo to. Měl to být kluk a vím kdy jsem otěhotněla - spermie žijí max. 48 hodin - ve váhách a holka. Ted si už kluka sice nedovedu představit ale podle předpovědi to měl být kluk jak buk. Lidé míní, příroda mění…
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď