Metřík v telefonu

smurfka
15.11.11 20:39

Metřík v telefonu

Ahoj holky.
Slyšela jsem tady v nějaké diskusi ( ale bohužel už nevím v které ), že se dá dát metřík i na plochu telefonu ( nebo odpočítávání v kterém jsem týdnu, nebo něco takového)
Máte to některá? Kde se to dá stáhnout? díky za nápady.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5misa6
15.11.11 20:42

Mám net v mobilu,a ani nevím jak ten metřík vytvořit,taky bych ho chtěla mít,ale ještě jsem na to nepřišla,a taky by mě pak zajímalo jak to dát na displej.

• Citovat
  • Upravit
9223
15.11.11 20:43

jééé :-) to by mohlo bejt hezký :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
15.11.11 20:44

tak vytvořit metřík tady na emimi je lehké ale bohužel nejde dát na plochu mobilu.. :-( právě že nekteré holky psaly že tam mají přímo odpočítávání..každý den jim naskočí jaký tt jsou..to bych chtěla ale jak googluju jak googluju nic nemuzu najit :nevim:

• Citovat
  • Upravit
24798
15.11.11 20:46

Co já mám metřík, tak na těch stránkách jde udělat metřík a dát ho na plochu v počítači… takže tudy bych možná hledala… Ale nikdy jsem internet v telefonu neměla (a mám „obyč“ nokii), to bude chtít asi nějaký výkonnější stroj :-P

http://www .ticker .7910 .org/ (zkuste odmazat mezery)

A pak po vytvoření metru je tam:
Link to your ticker installation program at your windows desktop (only for Windows, size 200Kb):

Ale jenom pro win… tož já nevím vůbec. Ale na ten počítač aspoň, no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
15.11.11 20:56

já nemám metřík, ale mám různý aplikace a widgety a vidím tam i jak to miminko v tom kokrétním týdnu vypadá a tak :palec: dá se to zdarma stáhnout na marketu pro android :-) takže záleží co máte za telefony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
15.11.11 20:58
vesper píše:
já nemám metřík, ale mám různý aplikace a widgety a vidím tam i jak to miminko v tom kokrétním týdnu vypadá a tak :palec: dá se to zdarma stáhnout na marketu pro android :-) takže záleží co máte za telefony

ja kdyz nedavno listovala na marketu aplikacema,tak jsem tam tuhle presne videla :palec: ,byla moc hezka.Jen pro me uz pase.. 8-)

Jinak k metrikum na telefon nevim,ja tyhle vychytavky znam pouze pres chytry tel. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
15.11.11 20:58

aha..takže musís mít net v mobilu a ještě supr mobil? jsme myslela že to jde třeba stáhnout jako písnička a uložit do fonu..:o)) tak to asi nic.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5158
15.11.11 21:01
Any píše:
vesper píše:

ja kdyz nedavno listovala na marketu aplikacema,tak jsem tam tuhle presne videla :palec: ,byla moc hezka.Jen pro me uz pase.. 8-)

Jinak k metrikum na telefon nevim,ja tyhle vychytavky znam pouze pres chytry tel. :nevim:

já jich mám stažených asi 5 různých :mrgreen: a před těhu jsem používala menstruační kalendář, tam je zase hezky vidět plodný dny a tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
15.11.11 21:02

Tak už vím jak na metřík,ale pro mě k ničemu nejde mi zkopírovat odkaz,tak nic no.Já mám dotykovou nokii.A jsem spokojená,zatím.

• Citovat
  • Upravit
17026
vesper píše:
Any píše:
vesper píše:

Jinak k metrikum na telefon nevim,ja tyhle vychytavky znam pouze pres chytry tel. :nevim:
já jich mám stažených asi 5 různých :mrgreen: a před těhu jsem používala menstruační kalendář, tam je zase hezky vidět plodný dny a tak :-)

ten mam ted :mrgreen: a je super :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
smurfka píše:
aha..takže musís mít net v mobilu a ještě supr mobil? jsme myslela že to jde třeba stáhnout jako písnička a uložit do fonu..:o)) tak to asi nic.. :mrgreen:

třeba něco takovýho existuje, příznám se, že jsem po tom nepátrala :-) stačí mi metříky tady.

a tady se dá taky vytvořit moc pěkný http://www.pregnology.com/ je tam i obrázek toho miminka jak asi vypadá v tom danném týdnu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
15.11.11 21:03

takhle vypadá

""http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/04/18/2012.png:http://www.pregnology.com/…/18/2012.png Make a pregnancy ticker

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
15.11.11 21:04
levmah28 píše:
Tak už vím jak na metřík,ale pro mě k ničemu nejde mi zkopírovat odkaz,tak nic no.Já mám dotykovou nokii.A jsem spokojená,zatím.

jak nejde? metřík zkopíruješ a vložíš ho do svého nastavení.. :think:

• Citovat
  • Upravit
5158
15.11.11 21:07
Any píše:
vesper píše:
Any píše:
vesper píše:

já jich mám stažených asi 5 různých :mrgreen: a před těhu jsem používala menstruační kalendář, tam je zase hezky vidět plodný dny a tak :-)
ten mam ted :mrgreen: a je super :pankac:

My days se jmenuje, máš ten samý? :-) já ho tedy dlouho nevyužila, protože jsem krátce na to otěhotněla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová