Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám net v mobilu,a ani nevím jak ten metřík vytvořit,taky bych ho chtěla mít,ale ještě jsem na to nepřišla,a taky by mě pak zajímalo jak to dát na displej.
tak vytvořit metřík tady na emimi je lehké ale bohužel nejde dát na plochu mobilu..
právě že nekteré holky psaly že tam mají přímo odpočítávání..každý den jim naskočí jaký tt jsou..to bych chtěla ale jak googluju jak googluju nic nemuzu najit ![]()
Co já mám metřík, tak na těch stránkách jde udělat metřík a dát ho na plochu v počítači… takže tudy bych možná hledala… Ale nikdy jsem internet v telefonu neměla (a mám „obyč“ nokii), to bude chtít asi nějaký výkonnější stroj ![]()
http://www .ticker .7910 .org/ (zkuste odmazat mezery)
A pak po vytvoření metru je tam:
Link to your ticker installation program at your windows desktop (only for Windows, size 200Kb):
Ale jenom pro win… tož já nevím vůbec. Ale na ten počítač aspoň, no ![]()
já nemám metřík, ale mám různý aplikace a widgety a vidím tam i jak to miminko v tom kokrétním týdnu vypadá a tak
dá se to zdarma stáhnout na marketu pro android
takže záleží co máte za telefony
vesper píše:
já nemám metřík, ale mám různý aplikace a widgety a vidím tam i jak to miminko v tom kokrétním týdnu vypadá a takdá se to zdarma stáhnout na marketu pro android
ja kdyz nedavno listovala na marketu aplikacema,tak jsem tam tuhle presne videla
,byla moc hezka.Jen pro me uz pase.. ![]()
Jinak k metrikum na telefon nevim,ja tyhle vychytavky znam pouze pres chytry tel. ![]()
aha..takže musís mít net v mobilu a ještě supr mobil? jsme myslela že to jde třeba stáhnout jako písnička a uložit do fonu..:o)) tak to asi nic.. ![]()
Any píše:vesper píše:
já nemám metřík, ale mám různý aplikace a widgety a vidím tam i jak to miminko v tom kokrétním týdnu vypadá a takdá se to zdarma stáhnout na marketu pro android
ja kdyz nedavno listovala na marketu aplikacema,tak jsem tam tuhle presne videla
Jinak k metrikum na telefon nevim,ja tyhle vychytavky znam pouze pres chytry tel.,byla moc hezka.Jen pro me uz pase..
já jich mám stažených asi 5 různých
a před těhu jsem používala menstruační kalendář, tam je zase hezky vidět plodný dny a tak ![]()
Tak už vím jak na metřík,ale pro mě k ničemu nejde mi zkopírovat odkaz,tak nic no.Já mám dotykovou nokii.A jsem spokojená,zatím.
vesper píše:Any píše:já jich mám stažených asi 5 různýchvesper píše:
Jinak k metrikum na telefon nevim,ja tyhle vychytavky znam pouze pres chytry tel.,byla moc hezka.Jen pro me uz pase..
a před těhu jsem používala menstruační kalendář, tam je zase hezky vidět plodný dny a tak
ten mam ted
a je super ![]()
smurfka píše:
aha..takže musís mít net v mobilu a ještě supr mobil? jsme myslela že to jde třeba stáhnout jako písnička a uložit do fonu..:o)) tak to asi nic..
třeba něco takovýho existuje, příznám se, že jsem po tom nepátrala
stačí mi metříky tady.
a tady se dá taky vytvořit moc pěkný http://www.pregnology.com/ je tam i obrázek toho miminka jak asi vypadá v tom danném týdnu ![]()
takhle vypadá
""http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/04/18/2012.png:http://www.pregnology.com/…/18/2012.png Make a pregnancy ticker
levmah28 píše:
Tak už vím jak na metřík,ale pro mě k ničemu nejde mi zkopírovat odkaz,tak nic no.Já mám dotykovou nokii.A jsem spokojená,zatím.
jak nejde? metřík zkopíruješ a vložíš ho do svého nastavení.. ![]()
Any píše:vesper píše:ten mam tedAny píše:já jich mám stažených asi 5 různýchvesper píše:
a před těhu jsem používala menstruační kalendář, tam je zase hezky vidět plodný dny a tak
a je super
My days se jmenuje, máš ten samý?
já ho tedy dlouho nevyužila, protože jsem krátce na to otěhotněla
Ahoj holky.
Slyšela jsem tady v nějaké diskusi ( ale bohužel už nevím v které ), že se dá dát metřík i na plochu telefonu ( nebo odpočítávání v kterém jsem týdnu, nebo něco takového)
Máte to některá? Kde se to dá stáhnout? díky za nápady.