Metřík v telefonu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17026
15.11.11 21:11
vesper píše:
Any píše:
vesper píše:
Any píše:
vesper píše:
já nemám metřík, ale mám různý aplikace a widgety a vidím tam i jak to miminko v tom kokrétním týdnu vypadá a tak :palec: dá se to zdarma stáhnout na marketu pro android :-) takže záleží co máte za telefony

ja kdyz nedavno listovala na marketu aplikacema,tak jsem tam tuhle presne videla :palec: ,byla moc hezka.Jen pro me uz pase.. 8-)

Jinak k metrikum na telefon nevim,ja tyhle vychytavky znam pouze pres chytry tel. :nevim:
já jich mám stažených asi 5 různých :mrgreen: a před těhu jsem používala menstruační kalendář, tam je zase hezky vidět plodný dny a tak :-)
ten mam ted :mrgreen: a je super :pankac:
My days se jmenuje, máš ten samý? :-) já ho tedy dlouho nevyužila, protože jsem krátce na to otěhotněla

tak mam jiny,mam OvuView.Ale asi to bude hodne podobny.Nastaveni jestli clovek chce tehotnet,ci naopak nechce tehotnet(a sledovat symptomy,ci jen tak jednoduchy MS kalendar..maj to vymakany :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
15.11.11 21:15

any: jojo, tohle je podobne, zacatek a konec periody, kdy ocekavat dalsi, plodne dny, ovulace, muzes si zadat kdy jsi mela sex, jestli sis vzala prasek, jakou si mela BT atd. :lol:

co ješte nevymyslí :-) ale lepší než takový ty papírový skládací menstruační kalendáříky,který jsem vždycky flákala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
15.11.11 21:35

Na tom telefonu ten odkaz nejde označit a zkopírovat,to není jak v PC.Tady nemáš šipku na displeji jak na PC.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová