Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
vesper píše:Any píše:My days se jmenuje, máš ten samý?vesper píše:ten mam tedAny píše:já jich mám stažených asi 5 různýchvesper píše:
já nemám metřík, ale mám různý aplikace a widgety a vidím tam i jak to miminko v tom kokrétním týdnu vypadá a takdá se to zdarma stáhnout na marketu pro android
takže záleží co máte za telefony
ja kdyz nedavno listovala na marketu aplikacema,tak jsem tam tuhle presne videla
Jinak k metrikum na telefon nevim,ja tyhle vychytavky znam pouze pres chytry tel.,byla moc hezka.Jen pro me uz pase..
a před těhu jsem používala menstruační kalendář, tam je zase hezky vidět plodný dny a tak
a je super
já ho tedy dlouho nevyužila, protože jsem krátce na to otěhotněla
tak mam jiny,mam OvuView.Ale asi to bude hodne podobny.Nastaveni jestli clovek chce tehotnet,ci naopak nechce tehotnet(a sledovat symptomy,ci jen tak jednoduchy MS kalendar..maj to vymakany ![]()
any: jojo, tohle je podobne, zacatek a konec periody, kdy ocekavat dalsi, plodne dny, ovulace, muzes si zadat kdy jsi mela sex, jestli sis vzala prasek, jakou si mela BT atd. ![]()
co ješte nevymyslí
ale lepší než takový ty papírový skládací menstruační kalendáříky,který jsem vždycky flákala ![]()
Na tom telefonu ten odkaz nejde označit a zkopírovat,to není jak v PC.Tady nemáš šipku na displeji jak na PC.