MHD v Českých Budějovicích

Ve-ru
9.6.14 11:12

MHD v Českých Budějovicích

Ahoj :-)
Potřebovala bych poradit, jak se v ČB dostat městskou z vlakového nádraží do ulice U Výstaviště.
Potřebuju tam jet ve čtvrtek a nikdy jsem tam nebyla. Autem si netroufám, někde bych se ztratila :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
538
9.6.14 11:13

Takže zastávka u Parku tam jede z nádraží 1 a 21 ( obě mají zastávku ze strany Mercury

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
9.6.14 11:14

Autobusem např. číslo 1, 3, 21… jede tam toho spoustu - najdi si spoj na http://jizdnirady.idnes.cz/…ice/spojeni/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
9.6.14 11:17

No 3 jede často ale není přímo u této ulice musela by si trochu popojít.. na mapě krásně najdeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
9.6.14 11:18

Zkusím na to kouknout. Nikdy jsem v ČB nebyla a mám z toho depky už teď :zed: :lol:

• Citovat
  • Upravit
20518
9.6.14 11:19

Pokud potřebuješ nějaké pevné časové body, viz výše jízdní řád. Jinak skutečně stačí vyjít před vlakáč, podejít silnici a prohlédnout stojany a sednout na první trolejbus - taky mám pocit, že tím směrem jezdí furt něco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
9.6.14 11:21
@Ve-ru píše:
Zkusím na to kouknout. Nikdy jsem v ČB nebyla a mám z toho depky už teď :zed: :lol:

Bu´d v klidu. Budějce si sice honosí jakože krajské město, ale v reálu je to jen velká vesnice… a pěšky je to sice procházka, ale taky by se dalo :kytka:… jako kdyby ses někde mezi vlakáčem a Výstavištěm skutečně zatoulala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18285
9.6.14 11:31

@Ve-ru jojo, tím směrem jezdí hodně často, jen si někdy člověk musí pohlídat ty hlásiče, co hlásí příští stanici, někdy je to posunutý, ne často, ale stává se to. Proto je fajn si u spoje zjistit taky hned název zastávky po nádraží, a když to hlásí dobře, tak to sedí. Kdyby ne, tak se stačí zeptat někoho v buse, ten poradí, kdy vystoupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
9.6.14 11:38

No, já bych tam i došla pěšky, ale v 8 budu na vlakáči a před 9 potřebuju být v cíli. A asi budu mít podpatky - jdu na příjmačky :-)
A poradíte, jak se jmenuje nějáká zastávka u toho vlakáče? :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
490
9.6.14 11:47

Zastávka u Mercury centra se jmenuje Nádraží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18285
9.6.14 12:05

@Ve-ru všechny se tam jmenují Nádraží :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
9.6.14 12:06
@Ve-ru píše:
No, já bych tam i došla pěšky, ale v 8 budu na vlakáči a před 9 potřebuju být v cíli. A asi budu mít podpatky - jdu na příjmačky :-)
A poradíte, jak se jmenuje nějáká zastávka u toho vlakáče? :oops: :mrgreen:

Nic mi do toho není - ale k výstavišti na přijímačky? Kampa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31384
9.6.14 12:25

Taky přemýšlím. Nemáš jet ještě o zastávku dál-Jana Opletala? Nebo ještě o jednu dál (ta nevím jak se jmenuje, bývala to snad Jihočeská univerzita, ale já už tím směrem děsně dlouho nejela).

edit: nebo jsou naopak, Opletala je dál, to je jedno. Ale prostě taky tápu, co by u Výstaviště mohlo být za prostor k přijímačkám.
@Emilie píše:
Nic mi do toho není - ale k výstavišti na přijímačky? Kampa?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18285
9.6.14 12:49

Hned za výstavištěm je sportovní hala JČU, tam je sídlo Katedry tělesné výchovy a sportu, pak je tam hned blízko budova JČU, jak je Akademie věd, tak možná tam někde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31384
9.6.14 13:14

@abbee to si právě myslím, ale podle mě to by bylo mnohem lepší jet ještě o zastávku dál na Jihočeskou univerzitu, případně ještě o jednu dál na tu Opletalku, kde je AV s aulou, kde jsem dělala přijímačky už já, v dávno zapomenutém roce 1997 :oops: :).

ale tak asi má nějaký propozice a jestli tam píšou vylézt U Výstaviště, tak tam asi ještě někde něco je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová