Mikina FIZI

87
9.12.21 22:14

Mikina FIZI

Ahoj, nemáte prosím někdo na prodej mikinu pro kluka od youtubera FIZIHO, vel. tak 146. Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
9.12.21 23:01
@BarboraB6 píše:
Ahoj, nemáte prosím někdo na prodej mikinu pro kluka od youtubera FIZIHO, vel. tak 146. Díky moc.

Smankote..fakt chceš podporovat někoho, kdo učí děcka krást a jiné věci? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
10.12.21 16:00
@martina.se píše:
Smankote..fakt chceš podporovat někoho, kdo učí děcka krást a jiné věci? :think:

Přesně… Na mě to syn zkoušel před cca 2 lety, to chodil do 1. třídy. A protože jsem měla možnost vidět ty videa, tak jsem řekla, že tohoto pubertálního grázla určitě podporovat nebudu. :zed:
Naštěstí že už ho to přešlo, takže dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.12.21 16:14
@werajsik píše:
Přesně… Na mě to syn zkoušel před cca 2 lety, to chodil do 1. třídy. A protože jsem měla možnost vidět ty videa, tak jsem řekla, že tohoto pubertálního grázla určitě podporovat nebudu. :zed:
Naštěstí že už ho to přešlo, takže dobré

Strašný kreten.. a nechápu, že tohle někdo dovolí.. vzor pro děcka jako sviňa :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
10.12.21 16:19

@BarboraB6
Viděla jsi někdy ty jeho videa? Tipla bych, že asi ne. Je to přehlídka skupinky rozežraných puberťáků, co si ničeho neváží.

https://www.youtube.com/watch?…
https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
10.12.21 16:24
@martina.se píše:
Strašný kreten.. a nechápu, že tohle někdo dovolí.. vzor pro děcka jako sviňa :zed:

Taky jsem protáčela panenky :roll: když jsem viděla ty jeho videa. Syn měl v té době 7 let a snažila jsem se mu vysvětlit, že jsou to mladí hňu. pové, co si neváží věcí, když ničí zbrusu nové, ještě nerozbalené, zboží (např. bezdrátové sluchátka) :zed: :zed: No chvilku ho to ještě drželo, ale dnes už ho to nebaví. Naštěstí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat