Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Pojďme se trošku uvolnit a zavzpomínat, čím nás polovičky v poslední době „pobavili“ ![]()
U nás včera…svoji noční košili si dal do prádla. Večer se mě ptá…„nevíš, kde mám tu druhou noční košili?“ … já překvapeně (nevím, kam se mohla ztratit)„ve skříni není?“.....odpověď „nevím, tam jsem nekoukal“
Zajímalo by mě, kde jí tedy hledal ![]()
V sobotu večer…ráno ti pošlu Lukáška do kuchyně a spím dál. Ráno mu pošlu Lukyho, ten se ale po 15 ti minutách vrací a žádá po mě snídani. Volám do kuchyně „dal jsi mu něco k snídani?“ a přítel „já nevěděl, že má hlad, mě nic neřekl“ ![]()
Jéééé tak u nás je to stejný. Pořád něco hledáme až mi z toho už hrabe. A to že dá malý něco k snídani a přebalí jí, mě stálo hodně úsilý a tréninku
a že je ta plenka ráno třikrát tak větší a smrdí mu zdřejmě nijak neva ![]()
No, koukám je to všude stejný.
Muj manžel v úterý hledal teploměr do vody. Říkám mu, že je v koupelně v kyblíčku (kyblíček na koupání miminka). Říká mi, že tam neni. Tak si v duchu říkám, že to neni možný, že jsem ho tam dávala. Přijdu do koupelny, kouknu do kyblíčku a byl tam. Tak se ho zeptám, kde ho hledal a on mi řekl, že v kýbli na mytí podlahy.
Taky často slýchám: NEVIDĚLA JSI…? NEVÍŠ, KDE JE …? Někdy ho v tom nechám vymáchat, někdy řeknu, kde má hledat, často jsem teď říkala, že už na to začínám být alergická, že nejsem jeho hlídací pes, kde co položí, nevrátí na své místo a pak to hledá.
Myslím, že to budou maminky často psát, že to taky mají doma… ![]()
Tak ten můj je holky úplně stejný
. Proč by se nejdřív podíval sám po tom co hledá, když je jednodušší se zeptat ![]()
Horší je, že už začíná dělat to samý i pes.
Když má hlad, začne kňučet, ale že by se nejdřív mrkl do misky, jestli tam náhodou nemá nasypáno, to ne
(má tam vždycky..)
Miláčku, nevíš kde mám......?
tohle je pro chlapa tak typicky
ja vzdycky rikam: musis hledat a ne cucet. Jsem na 99,9% presvedcena, ze kdyz se podivam na to same misto, tak tu vec uvidim ![]()
luca001 píše:
Horší je, že už začíná dělat to samý i pes.Když má hlad, začne kňučet, ale že by se nejdřív mrkl do misky, jestli tam náhodou nemá nasypáno, to ne
![]()
(má tam vždycky..)
No jo,chlapi
Můj bejvalej manžel si beze mě pomalu ani neuprd a časem jsem si připadala spíš jako jeho matka,než manželka,tím spíš,že mě tak i oslovoval"maminko".Jednou ráno mě probudil a zeptal se mě„Nevíš jak je venku?Co si mám vzít na ebe?“Hrůza!
Na to není co říct!Jo a ještě jedna perlička-můj bývalý manžel má novou přítelkyni,pořídil si s ní psa,jezevčíka,toho jsme měli i spolu,ale jelikož byl můj,tak mi po rozvodu zůstal a bejvalej si jí jezdil půjčovat,říkal tomu střídavá péče.Nedávno mi volá a ptá se mě„prosim tě,mohla by jsi mi dát pár tvých kalhotek?“Rozčílila jsem se,co je to zase za blbost a on v zápětí klidným hlasem dodá„Když Jessy hárá a ty Hančiný jí jsou velký“(jeho přítelkyně je trochu silnější)
No,můj přítel opravdu nechápal a nadával jak špaček-ani se nedivím
Tak já se vám taky pochlubím nějakou historkou. Vařila jsem svíčkovou na další den, ale neměla jsem šlehačku, tak volám manželovi, aby jí koupil. Samozřejmě mi donesl tu ve speji, protože jinou prý neměli. Ale to už se stalo před dlouhou dobou.
Z poslední doby mě asi nejvíc robil, když jsme šli dělat nákup věcí do porodnice a já si hodila prsní vložky do košíku. Ptal se mě na co prý to je. Tak jsem v té plné drogerii tiše odpověděla, že na mléko. A on na to - z toho se dělá mléko?
No já sebou málem šlehla, tak jsem mu to tam začala vysvětlovat a přišlo mu to strašně vtipný.
Mně se ten můj moc neptá, protože bývám v klidu a odpovídám „kam sis to dal“. ![]()
Ale taky občas něco hledám a blbě se ptám. Mám prý chlapský způsob myšlení, to mi vyšlo v jakýchsi psychotestech ![]()
…
A neřeknu a neřeknu, ať si hledá (jsou v krabici ve skříni jako už 5 let. Ehm.
mahdalka píše:
"Když Jessy hárá a ty Hančiný jí jsou velký
Terrad: Svíčkovou se šlehačkou ve spreji jsem ještě nejedla ![]()
mahdalka píše:
No jo,chlapiMůj bejvalej manžel si beze mě pomalu ani neuprd a časem jsem si připadala spíš jako jeho matka,než manželka,tím spíš,že mě tak i oslovoval"maminko".Jednou ráno mě probudil a zeptal se mě„Nevíš jak je venku?Co si mám vzít na ebe?“Hrůza!
Na to není co říct!Jo a ještě jedna perlička-můj bývalý manžel má novou přítelkyni,pořídil si s ní psa,jezevčíka,toho jsme měli i spolu,ale jelikož byl můj,tak mi po rozvodu zůstal a bejvalej si jí jezdil půjčovat,říkal tomu střídavá péče.Nedávno mi volá a ptá se mě„prosim tě,mohla by jsi mi dát pár tvých kalhotek?“Rozčílila jsem se,co je to zase za blbost a on v zápětí klidným hlasem dodá„Když Jessy hárá a ty Hančiný jí jsou velký“(jeho přítelkyně je trochu silnější)
No,můj přítel opravdu nechápal a nadával jak špaček-ani se nedivím
tak děvčata, můj manžel jak má něco udělat, tak ani nehledá,nedívá se - ptá se rovnou.
Z čehož vznikají vtipné situace,kdy stojím za ním a ptám se o 1 s dríve jak on… ![]()
Nákup: nákupní seznam musí být do detailu, jinak mi volá od chladícího boxu,od mražáku, ze zeleniny…
Takže: šlehačka- v kelímku s modrým víčkem, asi 200 ml, stojí cca 13 Kč, droždí - kostka, malá modrá stojí cca 3-4 Kč a tak dále…naštěstí ho na cílené nákupy posílám jen zřídka…
Ale jinak se sobestačný, o děti se umí postarat i když je s něma celý víkend sám…
Pipet píše: …
- Milííí, kde mám ponožky?
- v mikrovlnce/ložnici na lustru/sežrala je andulka..
- Ty jsi blbá…
![]()
![]()
A neřeknu a neřeknu, ať si hledá (jsou v krabici ve skříni jako už 5 let. Ehm.
moooc hezký, píšu si ![]()