Miláčku, nevíš, kde mám...?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3941
22.1.11 13:48

Jéé já jsem v pračce našla taky součástky z auta. Myslim, že to byla taky žárovka a pak nějaký diody či co :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
22.1.11 13:50

OT…ten dudlík na tvé profilové fotce mě úplně fascinuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
22.1.11 13:53

Máme to s nima docela těžký :-), můj chlap věčně hledá klíče od auta, od baráku, od kanceláře. On má na ty klíče specializaci :-), posledně mě docela dostal šel pozdě do práce a hledal noťas, jsem mu říkala na stole v jídelně, prý není tam a pak tam přijdu zvednu noviny a co bylo pod nima :-), ale snažím se se nesmát.
Ještě, že si umí vybrat dobré zaměstnance, kteří myslí v některých situacích za něj :-)))jinak bychom za chvíli spali pod mostem, ale oni to mají chlapi asi jen doma, jak jsou doma v klidu tak vypínají :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3941
22.1.11 15:23
Kakika píše:
OT…ten dudlík na tvé profilové fotce mě úplně fascinuje :lol:

Díky, ty máš taky hezký foto :mrgreen: . Tvoje číča?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
22.1.11 21:08
Maneli píše:
Kakika píše:
OT…ten dudlík na tvé profilové fotce mě úplně fascinuje :lol:
Díky, ty máš taky hezký foto :mrgreen: . Tvoje číča?

jo jo, to je maskot. Kočiček běhá ale po světě hodně, ale takový dudlík jsem viděla poprvé v tvém profilu a musím říct, že je to hezké :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
23.1.11 12:35

Ještě jsem si vzpomněla,že když má přítel čas a náladu,tak docela rád vaří.A probíhá to u nás asi takto"Dneska si odpočin,já uvařím".Udělám si teda bylinkový čaj a uvelebím se u televize.Ani ne za 5 min.„Jak mám nakrájet tu cibuli,na kostičky nebo na kolečka“?Poradím mu a za chvíli"Na čem to mám smažit,na pánvi nebo v kastrolu"?„Na pánvi“.„Kde je ta pánev,ona už není v troubě?“Zvedám se,ač nerada od seriálu a jdu mu vyndat pánev.!„4ím to mám míchat,vařečkou nebo lžící?“Mírně znervozním,v oblíbeném seriálu mi už utíká děj.„Vařečkou,poškrábal by jsi teflon“.Po hodině vaření vypadá kuchyn jak po výbuchu,plnej dřez nádobí a přítel významně pronese"Umyješ ho,vid,když já vařil" :cert: :pocitac: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
23.1.11 12:44

Včera jsme čekali návštěvu, tak jsem si napsala nákup a pak se chystala začít uklízet. Jenže manžel říkal ať se nehoním, že už se sotva valim, tak ať odpočívám. Vzal si lístek s nákupem a jel do krámu. Mě to ale nedalo, tak jsem zatím umyla koupelnu s WC a vysála celej byt, do toho se vrátil manžel a prý co se honím, že vše připraví. Udělala jsem mu oběd, pak šel do obýváku si chvilku oddechnout, já zatím utřela všude prach, upekla perník a po té zjistila, že manžel usnul na sedačce. Připravila jsem si pomazánky, namazala chuťovky, udělala obloženou mísu, umyla nádobí a do toho se můj miláček probudil a šel to nádobí utřít. Pak sem si ještě vyslechla, jakej sem blázen, že by to všechno udělal. No nevím kdy, když návštěva přišla za půl hodiny. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Phidalka
23.1.11 13:22

Tento pátek jsem se s manželem vypravovala na ples. Vše jsem mu nachystala od kravaty přes košili až po sako. Ovšem kromě botů. Až se konečně oblékl, tak začal boty hledat. Hned ze startu se mě ptal kde je najde. Já ho poslala do ložnice, že jsou v JEHO skříni. Za chvilu se ozve jestli ještě nejsou náhodou v chodbě od minulého plesu. Já mu znovu opakuju, že jsou v jeho skříni. Za další chvilku se slavnostně ozve.„Aha já se díval do společné skříně“ :mrgreen: Ale jinak ho mám moc ráda.

• Citovat
  • Upravit
3270
23.1.11 13:37
Pipet píše: …
  • Milííí, kde mám ponožky?
  • v mikrovlnce/ložnici na lustru/sežrala je andulka..
  • Ty jsi blbá…
    :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A neřeknu a neřeknu, ať si hledá (jsou v krabici ve skříni jako už 5 let. Ehm.

Pipet............ :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Ti chlapi se snad s tímhle talentem rodí.Můj synek dokud byl malý tak to celkem šlo - hledal věci tak nějak běžně - ne moc často a celkem logicky.Ale jak se dostal do puberty - tak je konec.Třeba stojí v otevřených dveřích ledničky,čučí tam,do lednice jde samozřejmě teplo,ale to on nevnímá :zed: Přímo ve výši očí má to co zrovna hledá a po chvíli čučení se stejně zeptá:Mamíííí kde jéééééé..sýr,salám jogurt…schválně mu ty věci o kterých vím že tam chodí hledat dávám do výše očí aby ho trkly.MARNĚ. :lol: :lol: Takže maminky malých kluků se máte nač těšit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
23.1.11 19:50

Holky tak v pátek jsem taky dobře zaperlila a to teda rozhodně nejsem chlap. Dceři jsem napsala na papírek příklady ať se kouká trochu učit. Některé zčítla blbě, tak jsem ji to přeškrtala a začala nadávat, jak je možný, že to zapoměla. Nakonec celá ubulená přišla jestli bych jí to nemohla znovu vysvětlit.Teď na ty příklady koukám a vůbec jsem nemohla vybavit, jekým způsobem jsem ji to vysvětlovala(abych ji neudělala ještě větší guláš) Hmm,dobrý asi po 3/4 hod mi docvaklo, že jsem ji tyto příklady vysvětlit chtěla,ale nakonec jsem se k tomu nedostala, takže se nemůžu divit, že to nezná. No, když to viděl můj chlap, tak byl na koni :-D
Jinak dnes mi mazal břicho (mám dost prasklinky) a kouká na mě a říká, sakra ty jsi těhotná…a začal uvažovat jak a co teda budem muset udělat a začal se starat, jak je to vlastně možný…Končím 7měsíc-to mu to docvaklo opravdu brzo:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1583
24.1.11 11:02

tak já od té doby co jsem doma na mateřské zapomínám snad všechno už jen čekám až se probudím a nebudu vědět jak se jmenuju :mrgreen: :mrgreen: , takže s mužem si nemáme naprosto co vyčítat, i když občas mě dostane, když se mě ptá kde má nějaké věci ohledně práce (papíry, flashka…atd.) jak to mám asi vědět že jo. :mrgreen:
To píšu jen tak na okraj, aby jste viděli že to bohužel nepotkává jen chlapy :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
24.1.11 12:54

Tak s tou lednicí to znám taky!Přítel si jde pro něco do lednice,kouká do ní jak do výkladní skříně a ptá se mě na věc,kterou má přímo před sebou přesně v úrovni očí.Kolikrát si říkám,škoda že ta věc nemá ruce a nemajzne ho do hlavy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
25.1.11 13:31
jitkabokule píše:
Ti chlapi se snad s tímhle talentem rodí.Můj synek dokud byl malý tak to celkem šlo - hledal věci tak nějak běžně - ne moc často a celkem logicky.Ale jak se dostal do puberty - tak je konec.Třeba stojí v otevřených dveřích ledničky,čučí tam,do lednice jde samozřejmě teplo,ale to on nevnímá :zed: Přímo ve výši očí má to co zrovna hledá a po chvíli čučení se stejně zeptá:Mamíííí kde jéééééé..sýr,salám jogurt…schválně mu ty věci o kterých vím že tam chodí hledat dávám do výše očí aby ho trkly.MARNĚ. :lol: :lol: Takže maminky malých kluků se máte nač těšit :wink:

babo neděs :D já jsem cholerik, abych se na starý kolena nedostala do basy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
25.1.11 13:33

:mrgreen: malý včera sledoval z gauče v obýváku pohádku, já věšela prádlo na sušáku zády k němu a on na mě: Mami, je tu minerálka? :roll:

• Citovat
  • Upravit
3182
25.1.11 17:55

Pipet píše: …
Milííí, kde mám ponožky?
v mikrovlnce/lož­nici na lustru/sežrala je andulka..
Ty jsi blbá…

ja odpovidam ty a nemam to na zadech :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí