Milé nové snažilky :-)

903
26.2.12 21:14

Milé nové snažilky :-)

Jsem tu nová a většina snažících diskuzí je už tak nějak zajetá. Vím, že bych se mohla přidat, ale do rozjetého vlaku je to těžké, tak mě prosím omluvte. Proto jsem založila novou uzavřenou diskuzi Ach to dlouhé snažení :-) . Ráda bych pozvala všechny, co se snaží o miminko, nejde to, jsou problémy, a pořád nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13536
27.2.12 07:36

Tak já vyloženě problémy nemám, ale mezi snažilky se již pomalu řadím. Máme vysazeno první měsíc, teď mám tak kolem ovulky, ale zatím to nijak nehrotíme, necháváme tomu volný průběh. První nám trvala 5 měsíců, to už jsem docela řešila. Jak dlouho se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
27.2.12 11:21

Kvakac: Ahojky tak to jsme na tom asi stejně :-D .

My jsme zatím taky na začátku snažíme se od prosince takže žádný problémy zatím nezjištěny. A co vy? Jak dlouho se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
27.2.12 13:15

Ahoj :mavam: , my se snažíme tak 5 měsíců. Zatím jsme to nechávaly lehce volněji ,ale teď už docela spěcháme, tak dneska půjdu k dr, aby se na mě podíval co a jak. Není to taky nějak dlouhá doba na snažení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363
27.2.12 13:51

Ahoj holky, my se snažíme s přítelem 4 měsíce. :) Je to ale zatím takové buď a nebo, rozhodně si to ještě moc nebereme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
27.2.12 14:55

Ahoj holky. Sem sice v nějakých diskuzích, ale pořád málo.
Prášky vysazeny v listopadu.
Snažení od včerejška, ikdyž minulá ms byla o 5 dní později a bohužel dorazila.
A asi začínáme i plánovat svatbu.
Přátel je takovej trochu „zabedněnej“, tak jde všecko hrooozně pomale.
O miminku mluvím skoro rok a když už jsem to vzdala, že teda ještě chvilku počkáme došel stím, že by teda chtěl svoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
27.2.12 15:39

Jé, moc Vás zdravím. No my svatbu neplánuejem zatím, ale jen to mimi. To je ale asivětší problém, než naplánovat svatbu :mrgreen: Já vám teda pošlu pozvánku, ju? DO skupiny. Ať si můžeme povídat soukromněji.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
27.2.12 15:41

A u dr jste byly? Jste v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
27.2.12 15:54

kvakac: to je na mě nebo nakoho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
27.2.12 16:04

My se taky snažíme zatím první měsíc, ne nějak moc, prostě až to přijde, tak to přijde… Ale dnes přišla MS, i když s 5ti denním zpožděním, takže už tam taková malá naděje byla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
27.2.12 16:12

katysku úplně vím jak se cítíš,já po 5ti dnech letěla k doktorovi jako že se nesnažíme, ale pozor že si taky nedáváme a že už pět dní čekám a on hm to jdete brzo to až tak za týden a testy si taky dělejte až 14 dní po meškání dřív to nic neukáže. To je jen reklama a tak. Sestra na mě čuměla jak kdybych spadla z višně. Já jen polkla, že na emiminu maj těhule // 14 dní po ovu tak jak je to možný. To kdybych řekla tak asi budu muset změnit doktora. Dal mi leták ať si koupím gs mamavit nebo co a s přáním hezkého snažení mě vyprovodili s otevřenou hubou. Jako doktoři fakt válí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
27.2.12 16:17
kabelitka píše:
katysku úplně vím jak se cítíš,já po 5ti dnech letěla k doktorovi jako že se nesnažíme, ale pozor že si taky nedáváme a že už pět dní čekám a on hm to jdete brzo to až tak za týden a testy si taky dělejte až 14 dní po meškání dřív to nic neukáže. To je jen reklama a tak. Sestra na mě čuměla jak kdybych spadla z višně. Já jen polkla, že na emiminu maj těhule // 14 dní po ovu tak jak je to možný. To kdybych řekla tak asi budu muset změnit doktora. Dal mi leták ať si koupím gs mamavit nebo co a s přáním hezkého snažení mě vyprovodili s otevřenou hubou. Jako doktoři fakt válí :pankac:

Tak teď jsem se docela i zasmála za ten celý den v práci :D Ale máš naprostou pravdu. Taky už jsem se viděla, jak půjdu tak za týden k doktoru a test už jsem taky dvakrát dělala a nic. No musíme zkoušet dál. A jak jsi na tom teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
27.2.12 16:26

já dělala taky dva testíky a doktor je tu navíc jen jednou týdně,tak sem ta šla abych za 3dny nemusela platit za bus. Njn su mladá a blbá si asi řekl.
Jinak já mám teď dva dny po ms a uvidíme no.
Nijak nic nepočítám. Milujem se s přítelem skoro každý den. Né že musíme, ale chceme. Tak uvidíme jak to všecko bude probíhat dále

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
27.2.12 16:27

já dělala taky dva testíky a doktor je tu navíc jen jednou týdně,tak sem ta šla abych za 3dny nemusela platit za bus. Njn su mladá a blbá si asi řekl.
Jinak já mám teď dva dny po ms a uvidíme no.
Nijak nic nepočítám. Milujem se s přítelem skoro každý den. Né že musíme, ale chceme. Tak uvidíme jak to všecko bude probíhat dále

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
27.2.12 17:33

Tak já jsem se právě vrátila od dr, napsal mi clostík a utrogestan. Tak uvidíme. Příští měsíc začínám. Snad zabere :think: . Ono já už mám povíce roků, tak uvidíme. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí