Milé nové snažilky :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4396
28.2.12 10:07

lucsta - Ahojky, mno pečlivě nevím když se mrknu do jiných diskuzí tak si přijdu jako totální žabař :-D. Zatím taky jen listovku, manžovi vitamin E a koupila jsem si ještě ten čaj ale je pěkně nechutnej takže se na něj asi vy… :poblion: . Ohledně teploměru jsem na tom stejně. Mám taky digitální a dneska ráno jsem naměřila 36,4 dvakrát za sebou tak mi to přijde nějaký divný no… Rtuťový je prý lepší ale sehnat ho je kumšt dneska už je snad jedině v nemocnicích pokud vím tak v lékárně je neprodávaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363
28.2.12 10:10

Lithien Tak mám ještě jeden rtuťový doma, ze starých dob :lol: Tak to teda na něj musím dávat pozor, aby nepřišel k úrazu. A ve zdravotnicích potřebách ho taky nemají? Asi už ho přestali prodávat kvůli normám EU, že? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
28.2.12 10:16

Ahoj holky,mohla bych se k vam pridat? O miminko se snazime od listopadu,druhy mesic merim BT,zatim se tedy nezadarilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
28.2.12 10:16

Teď neměřím, ale při první jsem měřila digi. Chce to měřit třeba 2×, ale většinou to nějak šlo. Akorát to chce neměnit teploměr během cyklu. Ale rtuťový je samozřejmě mnohem přesnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
28.2.12 10:21

nikdy se nema merit 2×,vzdy jen 1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
28.2.12 10:24

Lucsta právě no. My jsme ho někam tak dobře uklidili při stěhování, aby se nerozbil, že ho od té doby ne a ne najít. V lékárně ani ve zdravotních potřebách ho neprodávají. Jediná možnost je známá v nemocnici nebo podobně. Myslím, že jsem taky četla že BT by se měla měřit pořád stejným teploměrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
28.2.12 10:26
crazytown píše:
nikdy se nema merit 2×,vzdy jen píše: Více

Ahoj, samozřejmě, že se můžeš přidat :-D Vítáme tě!

mmch měřím jen jednou ale přišlo mi to divný tak jsem to pro jistotu zkusila znovu a asi to naměřilo správě protože oba výsledky byly stejný. Tak nevim no. Ten rtuťový by byl super ale když není tak si musíme vystačit i s digitálním :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363
28.2.12 10:36

Lithien Tak si na něj budu muset taky holt zvyknout :-) A kdy odečítáš výsledek? Hned po zapípání a nebo ještě čekáš? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
28.2.12 10:39

lucsta

Chvilinku čekám ale fakt jen chvíli. Počítám tak půl minuty cca.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
28.2.12 10:46

taky jsem schanela rtutak,ale je to naprosto bez sance,taky mam digital,ted sem objednavala dvoumistnej primo na mereni BT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
28.2.12 10:49

crazytown jo s rtuťákem je to hold špatný a přitom je to super teploměr. Já používám normální jednomístný co máme doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
28.2.12 13:13

Crazy, já ti pošlu pozvánku, ju? Ať si můžeme povídat soukroměji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
28.2.12 13:14

Taky jsem si myslela, že klasický rtuťáky už nejsou, loni jsem ho zháněla. A před měsícem můj šel pro teploměr do lékárny a donesl ho. Jenže já ho už nechtěla a vyměnily jsem ho za ten digi. Jsou rychlejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
28.2.12 13:19
Kvakac píše:
Taky jsem si myslela, že klasický rtuťáky už nejsou, loni jsem ho zháněla. A před měsícem můj šel pro teploměr do lékárny a donesl ho. Jenže já ho už nechtěla a vyměnily jsem ho za ten digi. Jsou rychlejší.

A nebyl to náhodou ten lihový? Jsou si docela podobný ale lihový jde prý hůř sklepat atd… ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
28.2.12 13:33

Aha Lith, tak to fakt nevím. JE fakt, že mi sklepat vůbec nešel. Tak možná aj jo. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí