Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lucsta - Ahojky, mno pečlivě nevím když se mrknu do jiných diskuzí tak si přijdu jako totální žabař
. Zatím taky jen listovku, manžovi vitamin E a koupila jsem si ještě ten čaj ale je pěkně nechutnej takže se na něj asi vy…
. Ohledně teploměru jsem na tom stejně. Mám taky digitální a dneska ráno jsem naměřila 36,4 dvakrát za sebou tak mi to přijde nějaký divný no… Rtuťový je prý lepší ale sehnat ho je kumšt dneska už je snad jedině v nemocnicích pokud vím tak v lékárně je neprodávaj
Lithien Tak mám ještě jeden rtuťový doma, ze starých dob
Tak to teda na něj musím dávat pozor, aby nepřišel k úrazu. A ve zdravotnicích potřebách ho taky nemají? Asi už ho přestali prodávat kvůli normám EU, že? ![]()
Ahoj holky,mohla bych se k vam pridat? O miminko se snazime od listopadu,druhy mesic merim BT,zatim se tedy nezadarilo
Teď neměřím, ale při první jsem měřila digi. Chce to měřit třeba 2×, ale většinou to nějak šlo. Akorát to chce neměnit teploměr během cyklu. Ale rtuťový je samozřejmě mnohem přesnější.
Lucsta právě no. My jsme ho někam tak dobře uklidili při stěhování, aby se nerozbil, že ho od té doby ne a ne najít. V lékárně ani ve zdravotních potřebách ho neprodávají. Jediná možnost je známá v nemocnici nebo podobně. Myslím, že jsem taky četla že BT by se měla měřit pořád stejným teploměrem.
crazytown píše:
nikdy se nema merit 2×,vzdy jen píše: Více
Ahoj, samozřejmě, že se můžeš přidat
Vítáme tě!
mmch měřím jen jednou ale přišlo mi to divný tak jsem to pro jistotu zkusila znovu a asi to naměřilo správě protože oba výsledky byly stejný. Tak nevim no. Ten rtuťový by byl super ale když není tak si musíme vystačit i s digitálním ![]()
Lithien Tak si na něj budu muset taky holt zvyknout
A kdy odečítáš výsledek? Hned po zapípání a nebo ještě čekáš? ![]()
Chvilinku čekám ale fakt jen chvíli. Počítám tak půl minuty cca.
taky jsem schanela rtutak,ale je to naprosto bez sance,taky mam digital,ted sem objednavala dvoumistnej primo na mereni BT
crazytown jo s rtuťákem je to hold špatný a přitom je to super teploměr. Já používám normální jednomístný co máme doma.
Crazy, já ti pošlu pozvánku, ju? Ať si můžeme povídat soukroměji ![]()
Taky jsem si myslela, že klasický rtuťáky už nejsou, loni jsem ho zháněla. A před měsícem můj šel pro teploměr do lékárny a donesl ho. Jenže já ho už nechtěla a vyměnily jsem ho za ten digi. Jsou rychlejší.
Kvakac píše:
Taky jsem si myslela, že klasický rtuťáky už nejsou, loni jsem ho zháněla. A před měsícem můj šel pro teploměr do lékárny a donesl ho. Jenže já ho už nechtěla a vyměnily jsem ho za ten digi. Jsou rychlejší.
A nebyl to náhodou ten lihový? Jsou si docela podobný ale lihový jde prý hůř sklepat atd… ?
Aha Lith, tak to fakt nevím. JE fakt, že mi sklepat vůbec nešel. Tak možná aj jo. ![]()