Milence nebo ne?

Anonymní
8.1.16 21:01

milence nebo ne

Dobrý večer mile maminky no kde zacit…s partnerem jsme spolu 7 let a mame 3 letou holcicku samozrejmne a bohuzel nam to delsi dobu neklape jelikoz partner semnou nespi ani nechce nepohladi a mne to strasne chybi a samozrejmne jsem snim o tom mluvila a je unavenej z prace atd…jenze ja proste se chci citit zas jako zena a naskytla e prilezitost zacal mne balit jeden muž libi se mi je hodnej pozornej jeste nic tedy nebylo ale bojim se ze to dlouho nevydrzim a neco bude on me tedy rozvedenej uz dlouho, deti uz dospele a nikoho nema…a ja bych od vas co jste neco takoveho zazila chtela vedet jake to bylo atd dekuji za odpovedi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4984
8.1.16 21:04
@Anonymní píše:
Dobrý večer mile maminky no kde zacit…s partnerem jsme spolu 7 let a mame 3 letou holcicku samozrejmne a bohuzel nam to delsi dobu neklape jelikoz partner semnou nespi ani nechce nepohladi a mne to strasne chybi a samozrejmne jsem snim o tom mluvila a je unavenej z prace atd…jenze ja proste se chci citit zas jako zena a naskytla e prilezitost zacal mne balit jeden muž libi se mi je hodnej pozornej jeste nic tedy nebylo ale bojim se ze to dlouho nevydrzim a neco bude on me tedy rozvedenej uz dlouho, deti uz dospele a nikoho nema…a ja bych od vas co jste neco takoveho zazila chtela vedet jake to bylo atd dekuji za odpovedi

Tady te vsecky ukamenujou. Se rozved aspon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
8.1.16 21:05
@Ondrášovka.N píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
8.1.16 21:05
@Anonymní píše:

Vyres si problem doma. Zahybanim jen problemy pridelas. Uz pracujes po MD?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.16 21:07

Kdybych nebyla srab, tak bych to uz davno zazila a mohla ti poradit. takhle akorat drzim hubu, krok a jsem nespokojena.Bez do toho! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1646
8.1.16 21:08

Začni řešit Váš vztah, ať tím, že mu navrhneš rozvod, nebo ať se začne chovat jako chlap!! Pak až bude konec, hledej postelové radovánky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.16 21:08
@Ondrášovka.N píše:

Partner si mne nevzal…takze vdana nejsem

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.1.16 21:10

A ano uz pracuji po md uz rok…mne proste vadi ze doma delam jen slusku atd chlap llrad nekde trajda a ja jen co bych chtela aspon trochu te lasky

• Citovat
  • Upravit
4984
8.1.16 21:10
@Anonymní píše:
Partner si mne nevzal…takze vdana nejsem

Tak proc s nim zustavas? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.16 21:16
@Ondrášovka.N píše:
Tak proc s nim zustavas? :nevim:

Jelikoz nechci bourat rodinu proto to nejak trpim a snazim se tolerovat atd

• Citovat
  • Upravit
49159
8.1.16 21:16
@Anonymní píše:

a když se to provalí.. jsi ochotná za to platit? vztahem, manželstvím? tím že zůstaneš sama bez manžela a možná i bez milence? pokud ano… směle do toho… za mě by ale bylo lepší říct to muži narovinu - hele ty se mnou nespíš, nezlob se, ale najdu si milence… třeba by se vzpamatoval ;)
taky popřemýšlej jestli za jeho nechutí s tebou spát není něco jiného než jen únava a lenost - těch věcí může být hodně - stereotyp, třeba změna tebe - nepřibralas? atd.. nejdřív bych to ještě zkusila doma napravit než bych hledala milence

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
8.1.16 21:22
@Anonymní píše:
Jelikoz nechci bourat rodinu proto to nejak trpim a snazim se tolerovat atd

Tak si delej co chces ale necekej ze te za to bude nekdo placat po rameni. :nevim: az to bude obracene bylo by to v poradku? Ja te neodsuzuju ani nerypu. Jen se ptam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.16 21:24
@jdukolem píše:
a když se to provalí.. jsi ochotná za to platit? vztahem, manželstvím? tím že zůstaneš sama bez manžela a možná i bez milence? pokud ano… směle do toho… za mě by ale bylo lepší říct to muži narovinu - hele ty se mnou nespíš, nezlob se, ale najdu si milence… třeba by se vzpamatoval ;)
taky popřemýšlej jestli za jeho nechutí s tebou spát není něco jiného než jen únava a lenost - těch věcí může být hodně - stereotyp, třeba změna tebe - nepřibralas? atd.. nejdřív bych to ještě zkusila doma napravit než bych hledala milence
nn nepribrala mam 50 kg…a to ze si najdu milence to jsem taky zkousela mu rikat a nejak to nezabralo…no zatim si to radsi delam sama ale jsem zena a potrebuji take nehu atd je mi 25
  • Citovat
  • Upravit
Lutonka
8.1.16 21:26

Taky bych to na něj vybalila bez obalu. Nespíš se mnou, nedotýkáš se mě, nelíbáš-najdu si to jinde. Buď se vzpamatuje a začne něco dělat (hurá!),nebo ti povolí milence (hurá!) nebo se naštve (vlastně taky hurá-pořád lepší než momentální ovzduší) :lol:

• Citovat
  • Upravit
49159
8.1.16 21:27
@Anonymní píše:
nn nepribrala mam 50 kg…a to ze si najdu milence to jsem taky zkousela mu rikat a nejak to nezabralo…no zatim si to radsi delam sama ale jsem zena a potrebuji take nehu atd je mi píše: Více

nebylo by lepší mít normálního muže než se v 25 trápit v nefunkčním vztahu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí