Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Dobrý večer mile maminky no kde zacit…s partnerem jsme spolu 7 let a mame 3 letou holcicku samozrejmne a bohuzel nam to delsi dobu neklape jelikoz partner semnou nespi ani nechce nepohladi a mne to strasne chybi a samozrejmne jsem snim o tom mluvila a je unavenej z prace atd…jenze ja proste se chci citit zas jako zena a naskytla e prilezitost zacal mne balit jeden muž libi se mi je hodnej pozornej jeste nic tedy nebylo ale bojim se ze to dlouho nevydrzim a neco bude on me tedy rozvedenej uz dlouho, deti uz dospele a nikoho nema…a ja bych od vas co jste neco takoveho zazila chtela vedet jake to bylo atd dekuji za odpovedi
Tady te vsecky ukamenujou. Se rozved aspon
@Anonymní píše:
Dobrý večer mile maminky no kde zacit…s partnerem jsme spolu 7 let a mame 3 letou holcicku samozrejmne a bohuzel nam to delsi dobu neklape jelikoz partner semnou nespi ani nechce nepohladi a mne to strasne chybi a samozrejmne jsem snim o tom mluvila a je unavenej z prace atd…jenze ja proste se chci citit zas jako zena a naskytla e prilezitost zacal mne balit jeden muž libi se mi je hodnej pozornej jeste nic tedy nebylo ale bojim se ze to dlouho nevydrzim a neco bude on me tedy rozvedenej uz dlouho, deti uz dospele a nikoho nema…a ja bych od vas co jste neco takoveho zazila chtela vedet jake to bylo atd dekuji za odpovedi
Vyres si problem doma. Zahybanim jen problemy pridelas. Uz pracujes po MD?
Kdybych nebyla srab, tak bych to uz davno zazila a mohla ti poradit. takhle akorat drzim hubu, krok a jsem nespokojena.Bez do toho! ![]()
Začni řešit Váš vztah, ať tím, že mu navrhneš rozvod, nebo ať se začne chovat jako chlap!! Pak až bude konec, hledej postelové radovánky!
@Ondrášovka.N píše:
Tady te vsecky ukamenujou. Se rozved aspon
Partner si mne nevzal…takze vdana nejsem
A ano uz pracuji po md uz rok…mne proste vadi ze doma delam jen slusku atd chlap llrad nekde trajda a ja jen co bych chtela aspon trochu te lasky
@Anonymní píše:
Partner si mne nevzal…takze vdana nejsem
Tak proc s nim zustavas? ![]()
@Ondrášovka.N píše:
Tak proc s nim zustavas?
Jelikoz nechci bourat rodinu proto to nejak trpim a snazim se tolerovat atd
@Anonymní píše:
a když se to provalí.. jsi ochotná za to platit? vztahem, manželstvím? tím že zůstaneš sama bez manžela a možná i bez milence? pokud ano… směle do toho… za mě by ale bylo lepší říct to muži narovinu - hele ty se mnou nespíš, nezlob se, ale najdu si milence… třeba by se vzpamatoval ![]()
taky popřemýšlej jestli za jeho nechutí s tebou spát není něco jiného než jen únava a lenost - těch věcí může být hodně - stereotyp, třeba změna tebe - nepřibralas? atd.. nejdřív bych to ještě zkusila doma napravit než bych hledala milence
@Anonymní píše:
Jelikoz nechci bourat rodinu proto to nejak trpim a snazim se tolerovat atd
Tak si delej co chces ale necekej ze te za to bude nekdo placat po rameni.
az to bude obracene bylo by to v poradku? Ja te neodsuzuju ani nerypu. Jen se ptam
@jdukolem píše:nn nepribrala mam 50 kg…a to ze si najdu milence to jsem taky zkousela mu rikat a nejak to nezabralo…no zatim si to radsi delam sama ale jsem zena a potrebuji take nehu atd je mi 25
a když se to provalí.. jsi ochotná za to platit? vztahem, manželstvím? tím že zůstaneš sama bez manžela a možná i bez milence? pokud ano… směle do toho… za mě by ale bylo lepší říct to muži narovinu - hele ty se mnou nespíš, nezlob se, ale najdu si milence… třeba by se vzpamatoval
taky popřemýšlej jestli za jeho nechutí s tebou spát není něco jiného než jen únava a lenost - těch věcí může být hodně - stereotyp, třeba změna tebe - nepřibralas? atd.. nejdřív bych to ještě zkusila doma napravit než bych hledala milence
Taky bych to na něj vybalila bez obalu. Nespíš se mnou, nedotýkáš se mě, nelíbáš-najdu si to jinde. Buď se vzpamatuje a začne něco dělat (hurá!),nebo ti povolí milence (hurá!) nebo se naštve (vlastně taky hurá-pořád lepší než momentální ovzduší) ![]()
@Anonymní píše:
nn nepribrala mam 50 kg…a to ze si najdu milence to jsem taky zkousela mu rikat a nejak to nezabralo…no zatim si to radsi delam sama ale jsem zena a potrebuji take nehu atd je mi píše: Více
nebylo by lepší mít normálního muže než se v 25 trápit v nefunkčním vztahu? ![]()