Odcizení?

Anonymní
8.1.16 19:08

Odcizeni ?

Je patek vecer a je mi smutno. Manzel prisel s tim, ze zitra vecer pujde zaparit s kolegama s prace.Coz o to, chodi s nima vyjimecne, spis to ve mne vyvolalo pocity, jestli my dva mame krome nasich dvou deti jeste neco spolecnyho…Jsme spolu uz deset let, dve docela jeste male deti, takze volny cas (sami dva pro sebe) mame minimalne. Vsechno se doma toci 1) kolem deti a pro muze je cislo dve prace. Logicky, je zodpovedny, stara se o nas, ale ja si pripadam cim dal tim na nejaky vedlejsi koleji…Sex nestoji za nic. Drive ho bylo malo (z meho pohledu),pry kvuli unave, detem, praci, ktera se musi dodelavat po vecerech. Postupne presla chut i mne. Naposled kdyz na mne manzel jen sahnul, nejenze jsem necitila ani chut, ani zajem, spis opak…at toho radsi necha.Je mi smutno, nevim na cem jsem, nekdy se mi zda, ze nebyt deti, uz bychom spolu davno nebyli, jindy mi tyhle pocity prijdou malicherny a rikam si, ze resim nesmysly - kdyz jine maji opravdove problemy jako treba alkohol, neveru, nemoce, penize- nic takoveho u nas neni.Ale nas vztah neni jako driv, spis se (po te intimni strance urcite) pomalu ale jiste zhorsuje. Casto nemam chut byt spolu ani s detmi, pohromade jako rodina, a tech chvil uz taky nejak moc pribyva :( Vlastne ani nevim, jestli chci o necem diskutovat, nebo se ptat, mozna se chci jen vypsat, aby mi bylo lip… :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21111
8.1.16 19:13
@Anonymní píše:
Je patek vecer a je mi smutno. Manzel prisel s tim, ze zitra vecer pujde zaparit s kolegama s prace.Coz o to, chodi s nima vyjimecne, spis to ve mne vyvolalo pocity, jestli my dva mame krome nasich dvou deti jeste neco spolecnyho…Jsme spolu uz deset let, dve docela jeste male deti, takze volny cas (sami dva pro sebe) mame minimalne. Vsechno se doma toci 1) kolem deti a pro muze je cislo dve prace. Logicky, je zodpovedny, stara se o nas, ale ja si pripadam cim dal tim na nejaky vedlejsi koleji…Sex nestoji za nic. Drive ho bylo malo (z meho pohledu),pry kvuli unave, detem, praci, ktera se musi dodelavat po vecerech. Postupne presla chut i mne. Naposled kdyz na mne manzel jen sahnul, nejenze jsem necitila ani chut, ani zajem, spis opak…at toho radsi necha.Je mi smutno, nevim na cem jsem, nekdy se mi zda, ze nebyt deti, uz bychom spolu davno nebyli, jindy mi tyhle pocity prijdou malicherny a rikam si, ze resim nesmysly - kdyz jine maji opravdove problemy jako treba alkohol, neveru, nemoce, penize- nic takoveho u nas neni.Ale nas vztah neni jako driv, spis se (po te intimni strance urcite) pomalu ale jiste zhorsuje. Casto nemam chut byt spolu ani s detmi, pohromade jako rodina, a tech chvil uz taky nejak moc pribyva :( Vlastne ani nevim, jestli chci o necem diskutovat, nebo se ptat, mozna se chci jen vypsat, aby mi bylo lip… :oops:

vidím v kříšťálové kouli, že se brzy objeví někdo, u kterého budeš mít pocit, že jsi si s nikým tak neruzuměla, bude tě vnímat jako ženu a bude citlivý a komunikativní, úplně jiný než tvůj manžel, a taky určitě skvělý nový táta pro tvé děti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
8.1.16 19:14

Pardon a ještě jsem zapomněl na skvělý sex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.16 19:18

Asi by nebylo od věci promluvit si o tom s manželem..chápu, že při práci, dětech toho času není moc, ale když se budete snažit oba, tak něco vymyslíte, ne? nemusíte se hned nutit do sexu, ale začít se znovu „poznávat“. domluvit si hlídání a jít spolu na večeři, do kina? cokoli, co jste spolu dělávali, když jste spolu randili. a takovej ten „intimní“ kontakt, jako pohlazení, polibek, když se doma míjíte, říct si, že vám to sluší nebo tak..prostě se neoddávat tomu stereotypu a zase začít vnímat jeden druhýho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.16 19:22

Tak aspon jsem se zasmala, ty pohlede z druhy strany :mrgreen: kdyby to bylo tak jednoduchy, tak uz si davno nakyho takovyho najdu.Ne ze by nebylo (najit si) ale brat detem tatu, rozbijet rodinu, to zas ne.

zakladatelka

radsi naky konstruktivni rady by to chtelo. jestli teda znate jiny nez ty oblibeny jako koupit si sexy pradylko a udelat si vikend bez deti.To by slo v pripade, ze by se nam obema chtelo takhle ten cas travit. jenze to vypada, ze uz se ani nechce :think:

• Citovat
  • Upravit
220
8.1.16 19:29

Napíšeš jak máte staré děti, ale co třeba zkusit nějaký rodinný výlet. S dětmi do zoo, do aquaparku nebo něco podobného. Prostě být spolu jako rodina, udělat si pěkný den, až dáte spát děti, udělat si pěkný večer.. Pokud to bude mít úspěch, dělat výlety častěji. Děti budou spokojené a věřím, že i tvůj vztah s manželem bude zhavejsi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2687
8.1.16 19:37

Manzelstvi a rodina zabije sebevasnivejsi vztah. :mrgreen: To je stara znama vec. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2687
8.1.16 19:39
@Verca1901 píše:
Napíšeš jak máte staré děti, ale co třeba zkusit nějaký rodinný výlet. S dětmi do zoo, do aquaparku nebo něco podobného. Prostě být spolu jako rodina, udělat si pěkný den, až dáte spát děti, udělat si pěkný večer.. Pokud to bude mít úspěch, dělat výlety častěji. Děti budou spokojené a věřím, že i tvůj vztah s manželem bude zhavejsi ;)

Nevim co je to za radu, kdyz prave problem je, ze se uz tak vsechno toci kolem decek. spis byhc navrhoval decka soupnout nekam k prarodicum a jet na dovcu, na hory apod.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.16 19:39

@černá kočka @Verca1901 Dekuji za reakce :) deti mame 3 a 6, pricemz mladsi posledni dobou zlobi jako cert. Celkem unavny pro nas oba rodice.Taky podzim, zima, vsechny ty sezonni nemoci, deti, na stridacku my dva, malo slunicka a casu stravenyho venku, to vsechno asi dela svoje- na jare a v lete vidim veci hned pozitivnejs.Mate pravdu, s tema aktivitama, rozumove to taky vim a chapu.Jen se mi chce cim dal tim min se o neco snazit, zlepsovat, vymyslet - protoze mozna jsem i jedina, kdo nejakej problem vidi? :nevim: Jako to bylo s nasim sexem. milionkrat jsem si chtela promluvit, veci zlepsit, rict si co a proc a jak, a co s tim delat- dockala jsem se jen toho ze „ja o tom nedokazu mluvit“, nebo takovejch tech obecnejch vymluv (unava, prace, bla bla bla)Nemam chut uz se snazit nekde, kde se snazim jen ja sama. (zakladatelka)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.1.16 19:42

@Scarabeuss tak to je na prd. :think: (zakl.)to uz pak zbejva se s tim jen smirit.Ze mi to nekdo nerek driv. :roll:

• Citovat
  • Upravit
326
8.1.16 19:43

odcizení

Já se tady nechci nijak moc podrobně ale jsme spolu přes deset let a také si p řipadám sama nejsi v tom sama a je to u nás přesně jak popisuješ máš nějaké kámošky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3973
8.1.16 19:43
@Scarabeuss píše:
Manzelstvi a rodina zabije sebevasnivejsi vztah. :mrgreen: To je stara znama vec. :think:

Tak to nevím teda, my jsme manželé, mame deti dvě malý a vášeň a sex je lepší než na začátku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
8.1.16 19:44

Necekat ze bude vztah fungovat samospadem. Zavzpominat co vas spolecne bavilo nez pribyly deti, vyslat je k babicce a zkusit se do te doby vratit. Klidne i kdyz se cloveku z pocatku nechce. Vybocit ze stereotypu a zkusit delat druhemu i sobe radost. Stravit nejaky cas o samote, aby ses na spolecnost rodiny zase tesila. Cele to ale predpoklada ochotu se do toho pustit - ale kdybys nemela ochtu na vztahu pracovat, nemel by cely tvuj dotaz smysl. Hodne stesti! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.16 19:45

@Martina.N78 tak to mate skvely. strasne zavidim.ale mne to nijak nepomuze. zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
1765
8.1.16 19:46
@Scarabeuss píše:
Nevim co je to za radu, kdyz prave problem je, ze se uz tak vsechno toci kolem decek. spis byhc navrhoval decka soupnout nekam k prarodicum a jet na dovcu, na hory apod.. :mrgreen:

Moje rec. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria