Odcizení?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21111
16.2.16 20:29
@Hanney píše:
tak si na sex najdi někoho jinýho… co ty na to?

ale měla by to manželovi předem férově říct, třeba on taky pak zautočí na tu sexy kolegyni a mohli by si dát solidní čtyřku :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.16 20:30

@pohledzdruhestrany furt mi to z ksichtu necisi :mrgreen: zacne az tak po nejaky dobe.dva tydny uz jsou dost. a pak uz jsem hnusna, nafrnena a protivna. a pak uz nema chut ani on, samozrejme. :think:
@Hanney nejradsi jeste dneska vecer! ale manzela znam, to by byl konec. Radsi necha auto reznout v garazi, nez by ho pucil sousedovi :mrgreen: nechci rozbijet rodinu.leda ze bych byla desne sikovna a nezamilovala se a on se nic nedozvedel. Nevim, bojim se toho.

• Citovat
  • Upravit
21111
16.2.16 20:33
@Anonymní píše:
@pohledzdruhestrany furt mi to z ksichtu necisi :mrgreen: zacne az tak po nejaky dobe.dva tydny uz jsou dost. a pak uz jsem hnusna, nafrnena a protivna. a pak uz nema chut ani on, samozrejme. :think:
@Hanney nejradsi jeste dneska vecer! ale manzela znam, to by byl konec. Radsi necha auto reznout v garazi, nez by ho pucil sousedovi :mrgreen: nechci rozbijet rodinu.leda ze bych byla desne sikovna a nezamilovala se a on se nic nedozvedel. Nevim, bojim se toho.

a proč se bojíš toho, že bys mu to narovinu řekla, třeba by h to nakoplo? to fakt raději uvažuješ, že kdyby to bylo absolutně utajený, tak by jsi do toho šla? proč ne narovinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
16.2.16 20:35
@pohledzdruhestrany píše:
ale měla by to manželovi předem férově říct, třeba on taky pak zautočí na tu sexy kolegyni a mohli by si dát solidní čtyřku :think: :mrgreen:

a proč? Taky hlásíš ženě, že jdeš na utopence, když víš, že ona je nesnáší?
Když on neš…á, ona nebude taky?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.2.16 20:37

@pohledzdruhestrany rict mu na rovinu „tak ja si teda nekoho najdu?“ bojim se toho, ze tim bych uz definitivne zabila duveru - z jeho strany, a z moji jeste nejakou takovou sanci, ze se to da a muze zmenit a zlepsit.Sice jsou to jen slova, ale…ze bych ho tim uz nahlas odepsala, jinejma slovama mu dala najevo „jsi uplne k nicemu v posteli a ja na to kaslu a jdu si hledat jinam“.A pak uz by to slo do kytek asi opravdu.

• Citovat
  • Upravit
21111
16.2.16 20:38
@Hanney píše:
a proč? Taky hlásíš ženě, že jdeš na utopence, když víš, že ona je nesnáší?
Když on neš…á, ona nebude taky?

protože to bude hnát pod hladinou řeky, neviditelně a přesto viditelně, když to řekne narovinu, bude to pecka, možná očistná možná ne, ale transparentní a když to neřekne a přijde se na to, bude to dýka do zad, na kterou se reaguje nenávistí a pomstou

a otázka je, kolik je v tom neřeknutí obava, aby to nevyužil i on, a to je zase srabárna,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
16.2.16 20:40
@Anonymní píše:
@pohledzdruhestrany rict mu na rovinu „tak ja si teda nekoho najdu?“ bojim se toho, ze tim bych uz definitivne zabila duveru - z jeho strany, a z moji jeste nejakou takovou sanci, ze se to da a muze zmenit a zlepsit.Sice jsou to jen slova, ale…ze bych ho tim uz nahlas odepsala, jinejma slovama mu dala najevo „jsi uplne k nicemu v posteli a ja na to kaslu a jdu si hledat jinam“.A pak uz by to slo do kytek asi opravdu.

dala bys mu možnost najít si taky milenku, získat znova loveckej pud, kterej ty mu nedáš možnost pocítit,

když přijde na nevěru, myslím, že se bude cítit o dost hůř

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.16 20:40

@pohledzdruhestrany no to jsi napsal…zamyslim se nad tim.je to na rovinu, to ano.

• Citovat
  • Upravit
21111
16.2.16 20:42
@Anonymní píše:
@pohledzdruhestrany no to jsi napsal…zamyslim se nad tim.je to na rovinu, to ano.

já to píšu i proto, protože si díky tomu uvědomíš, jak je pro tebe sex důležitej versus riziko rozpadu vztahu, ale jestli je opravdu tak důležitej, tak raději transparentně ne? :nevim:

Příspěvek upraven 16.02.16 v 20:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.16 20:42

Asi seberu odvahu a misto nafrnenyho ksichtu mu to zitra reknu. a dej se vule bozi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.2.16 20:44

Pro mne jsou dulezity deti a nase fungovani jako rodice.to v prvni rade. A proto bych radsi netransparentne - a vsichni by byli happy.haha.Zase rict chlapovi ja si budu chodit uzivat jinam, ty zatim hlidej potomky…ne, takovej trouba ani backora on opravdu neni.

• Citovat
  • Upravit
Hanney
16.2.16 20:45
@Anonymní píše:
Asi seberu odvahu a misto nafrnenyho ksichtu mu to zitra reknu. a dej se vule bozi.

ale prdlajs… musíš mu to nadhodit v legraci, ne jako ultimátum. No a uvidíš.. jakej to bude mít efekt.

• Citovat
  • Upravit
21111
16.2.16 20:47
@Anonymní píše:
Pro mne jsou dulezity deti a nase fungovani jako rodice.to v prvni rade. A proto bych radsi netransparentne - a vsichni by byli happy.haha.Zase rict chlapovi ja si budu chodit uzivat jinam, ty zatim hlidej potomky…ne, takovej trouba ani backora on opravdu neni.

takže když to shrneme, ty bys nejradši, aby sis z nevěry vyzobala to nejlepší, skvělej sex s milencem a partner makat pro rodinu a ani si třeba z morálních důvodů neštrejchne s milenkou, to mě příde trochu svinstvo

a jestli je rodina a děti opravdu nejdůležitější, tak holt ten blbej sex zkousni…

je to jen otázka volby a nejde mít všechno najednou :nevim:

Příspěvek upraven 16.02.16 v 20:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.16 20:48

Asi nekterym znim jak hloupa pipina, ostatni maji daleko horsi starosti.ale nekde jsem cetla, ze kdyz sex funguje, tak tvori 10 % vztahu, kdyz ne tak 90 %. a to presne plati na mne.mne to ovlivnuje uz pak i ve vsech ostatnich oblastech zivota. napruzenost, nasranost, nespokojenost, jsem vztekla a zla a protivna. Nemuzu si pomoct. trochu pomaha sport - fyzicky. citove uz pak ani nemam chut mu dat pusu, obejmout, nic! mam chut mu urazit hlavu a zkopat ho, tak akorat. zacarovanej kruh.

• Citovat
  • Upravit
21111
16.2.16 20:50
@Anonymní píše:
Asi nekterym znim jak hloupa pipina, ostatni maji daleko horsi starosti.ale nekde jsem cetla, ze kdyz sex funguje, tak tvori 10 % vztahu, kdyz ne tak 90 %. a to presne plati na mne.mne to ovlivnuje uz pak i ve vsech ostatnich oblastech zivota. napruzenost, nasranost, nespokojenost, jsem vztekla a zla a protivna. Nemuzu si pomoct. trochu pomaha sport - fyzicky. citove uz pak ani nemam chut mu dat pusu, obejmout, nic! mam chut mu urazit hlavu a zkopat ho, tak akorat. zacarovanej kruh.

no ale to nezpochybňuju, tak jdi do toho, ale férově a transparentně :nevim: třeba manžel to má stejně, jen by si to chtěl rozdat s ženskou, která není nafrfněná, obdivuje ho, nekritizuje a dává mu pocítit, že jí postupně balí, tím jak je dobrej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí