Odcizení?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.1.16 15:40

Nejdrvi nechtel on.nebo tedy - ne ze by nechtel, kdyz jsem zacala ja.ale sam jako prvni neprisel temer nikdy. anebo velice malo (na muj vkus) a me to postupne tak otravilo a znechutilo, ze uz jsem se sexem sekla taky…pritom je mi to vsechno tak lito. chtela bych, abychom dali veci do poradku.aby me ted prisel a obejmul.ale samozrejme ze sama za nim nepujdu. a on se bude zbytek dne predvadet jako skvelej tainek. ublizujem si navzajem.zakl.

• Citovat
  • Upravit
437
10.1.16 16:13
@Anonymní píše:
Nejdrvi nechtel on.nebo tedy - ne ze by nechtel, kdyz jsem zacala ja.ale sam jako prvni neprisel temer nikdy. anebo velice malo (na muj vkus) a me to postupne tak otravilo a znechutilo, ze uz jsem se sexem sekla taky…pritom je mi to vsechno tak lito. chtela bych, abychom dali veci do poradku.aby me ted prisel a obejmul.ale samozrejme ze sama za nim nepujdu. a on se bude zbytek dne predvadet jako skvelej tainek. ublizujem si navzajem.zakl.

Já bych si s ním přímo promluvila, proč nemá o sex moc zájem. U zdravého chlapa to je zvláštní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
10.1.16 17:38

Myslím, že byste si měli vyrazit bez dětí. Prodloužený víkend nebo tak. Udělejte si čas i sami na sebe… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80030
11.1.16 15:05

Vypadá to úplně klasicky - únava materiálu, stereotyp, který vás ničí. To se stává. No a k tomu málo sluníčka a je to hned. Takže rada si myslím je prostá - třeba v neděli co si udělat s dětma pyžamový den - ráno se můžete nasáčkovat třeba do jedné postele, povídat si, pak nachystáš se starší snídani - třeba jenom chleby s máslem a donesete si to do postele nebo do pokoje k pohádkám a budete u nic polehávat a povídat si. Práce a povinnosti musí jít stranou. Anebo druhá možnost - naplánovat někam procházku, i s obědem v restauraci a třeba i nějakou svačinou pozdní, a užívat si. Jenom neřešit co provedly holky a co je potřeba kde udělat. Vypnout starosti a vybočit z toho stereotypu. Snažit se užít hezký den, i když je pošmourno. Třeba zajít do kina na pohádku a potom do cukrárny a je. A další víkend nechat třeba děti s babičkou a hurá hezký den s manželem - do bazénu např., do kina, do hezké hospůdky. Ničí vás opravdu stereotyp,. A hlavně si říkej - máme se rádi, brzo bude jaro a zase to bude lepší. Uvidíš, i to zabírá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
14.1.16 07:47
@Anonymní píše:
Ja jsem takova krava. cokoli udelam a reknu, vsechno tim jen zhorsim. :,(
krome toho, ze sel zaparit s kolegama, me jeste pozadal, at mu neco vyberu pro kolegyni, ktera mela narozeniny a kvuli ktery vlastne celej vecirek byl. A to uz jsem nevydrzela, vyjela jsem jak furie, ze jsem dobra jen na to koupit darek, nekomu kdo me nepozval, ja budu sedet doma a on se pujde bavit…prehnala jsem to, ja vim. Vlastne i kdyz se u deti stridame, ja jsem ta, ktera chodi castejs ven takhle vecer…Vyjela jsem jak hysterka, protoze na kolegyni zarlim (nevim, jestli to manzel vi, nebo ne..)Je mladsi, kocka, ma sarm, sex appeal, flirtuje i s nohou od stolu - je proste takova.ja nejsem zadna obluda, ale asi bych takhle neragovala, kdyby slo o narozeniny nejakyho chlapa od nich. Rekl mi ze ho to mrzi, ze to beru takhle, jenze ja uz byla k nezastaveni. Vyblila jsem na nej, ze je to vsechno na nic, ze jsme spolu jen kvuli detem, ze nemame nic spolecnyho…pak ticha domacnost. Vecer odesel.ja nemohla usnout.Ani po pulce flasky vina.Bylo mi strasne. Prisel v noci.Spal do 2 do odpoledne.Kdyz vstal, predala jsem mu deti a jela sama nakoupit.Pak jsem zastavila auto, pustila si na plny koule muziku a brecela.Ted jsem zpatky doma.On si hraje si s detma, venuje se jim, hrozne starostlivej tatinek, me ignoruje jako kdybych tu nebyla.Jsem krava, krava, krava blba a kdyz otevru pusu jeste veci zhorsuju :,( :,( :,( Bojim se ze se oba zaseknem a pak uz to nepujde napravit. zakladatelka

Kdyz vis zes to prehnala, tak proc za nim nejit a nepriznat to. Klidne i ten duvod - zarlivost. Neni umeni se nikdy za nic neomluovat, ale naopak dokazat uznat svou chybu a rict promin. Kdo te ma rad, odpusti (pokud to tedy neni po stodvacatyosmy omluva za to samy) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80030
15.1.16 11:55

Jdi se omluvit a vysvětli mu, že jsi asi moc dlouho doma, že žárlíš, a že je ti hlavně líto, žes mu zkazila den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.16 19:52

Tak jsem tady zas..zajimave videt datum, kdy jsem psala…nakonec jsme si to vyrikali..oba smutni..mne chybi sex..jemu vadi moje chovani…noje chovani vychazi z toho, ze neni sex…zacarovanej kolotoc…vecer jsme stravili hezky…pak tyden dva jsme spou spali normalne, chovali se k sobe hezky. Uplne jiny pocit, zase se citit chtena a zadouci.Pak zase dostal praci, s kterou stravil vsechny vecery, pomalu, den za dnem se to zhorsovalo, ja sama v posteli s filmy, on se svoji praci. A jsme pomalu tam kde jsme byli. Vzdycky to ve mne narusta a narusta a pak se jeden den probudim, uvedomim si jaky byly posledni dny a citim se jak kus hadru na podlahu.Jsem vztekla, vyjizdim na nej, na deti. Predevcirem prace do noci. Vcera u kolegy na navsteve kvuli praci.Dnes ma migrenu. A ja jsem cim dal tim nastvanejsi zase

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.2.16 19:56

@kdochcekam stoprocentni souhlas…ale porad jsem jen JA velkorysa, ja kdo se snazi, ja kdo se trapi, ja kdo vidi problem, ja kdo chce zlepsovat. probirali jsme to, on pry TAKy. zajimave, ale jen kdyz se primo zeptam, nebo spis ho do toho dotlacim? Kdyz vidi problem, proc neotevre pusu? Ne, jsem moc unavena byt porad jedina, kdo se ve vztahu snazi neco zlepsit.Jsem tak vztekla.Mam sto chuti mu zitra rict at si vybere: vykaslem se na to hned - bude to bolet ale bude to rychly.Nebo budem fungovat jen jako rodice a tuhle stranku vztahu si kazdy „poresi“ po svem.bude to taky bolet a nakonec to stejne vyhnije. Treti reseni - spolecne se pokusit neco zmenit a zlepsit proste nefunguje :,(

• Citovat
  • Upravit
21111
16.2.16 20:12
@Anonymní píše:
@kdochcekam stoprocentni souhlas…ale porad jsem jen JA velkorysa, ja kdo se snazi, ja kdo se trapi, ja kdo vidi problem, ja kdo chce zlepsovat. probirali jsme to, on pry TAKy. zajimave, ale jen kdyz se primo zeptam, nebo spis ho do toho dotlacim? Kdyz vidi problem, proc neotevre pusu? Ne, jsem moc unavena byt porad jedina, kdo se ve vztahu snazi neco zlepsit.Jsem tak vztekla.Mam sto chuti mu zitra rict at si vybere: vykaslem se na to hned - bude to bolet ale bude to rychly.Nebo budem fungovat jen jako rodice a tuhle stranku vztahu si kazdy „poresi“ po svem.bude to taky bolet a nakonec to stejne vyhnije. Treti reseni - spolecne se pokusit neco zmenit a zlepsit proste nefunguje :,(

a jaký problémy teda řešíte, kromě toho sexu? co chceš jinýho zlepšovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.16 20:18

@pohledzdruhestrany pro mne to je to hlavni asi. a dal - jeho neschopnost priznat nebo se vymacknout ze to neni uplne v poradku.nebo ta horsi moznost - je to pro nej uplne v poradku? jenom ja jsem nespokojena? nejaka vule to zmenit.na druhou stranu - chtel by nekdo sex z donuceni? :? vyprosenej si? ja ne. Myslim ze ho to uz proste nebavi, nebere, bud se mnou, jsem okoukana, anebo tak nejak celkove? kecy, kecy, kecy, ano musime si udelat cas na sebe, mas pravdu milacku, ano, ano, a do mesice zase ve starejch kolejich.Ta prace by mu neutekla, kdyby u ni sedel o jeden vecer dyl a jednou tydne si sel lehnout ve stejnou hodinu jako ja…deti ma rad, s tema se nezapomene privitat a pomazlit, zkouknout fotbal a projet zpravy taky zvladne, prijemny veci, na ty si kazdej clovek udela cas, i kdyz ma prace nad hlavu. Skoda ze tam pro nej ten sex nepatri.

• Citovat
  • Upravit
189
16.2.16 20:19

Je mi tě moc líto, rozumím, akorát, že mi přijde, že je to všude stejný.. bud nechce sexovat chlap nebo ženská a pro toho druhého je to samozřejmě problem.. Ono po dětech se to často zhorší bud na jedné nebo druhé straně..
Radu nemám..Taky s něčím podobným bojuju. Je to těžké. Musíš se rozhodnout sama. Kdy se vrátíš do práce? To by ti mohlo pomoct.. budeš tak unavená, že ti to možná přestane vadit. A pár let takhle uběhne a ty zjistíš, že sis zvykla… a že si ráda, že je hodný, postará se o děti atd.. začneš si všímat jiných věcí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.16 20:22

@stran je to moc tezky, dik za pochopeni.ja uz davno v praci jsem, deti ve skolce a ve skole.Doma klasicky domaci prace, druhou smenu, nic po nem nechci. a i kdyz jsem unavena, psychicky nebo fyzicky, vzdyt sex je na tohle super lek.Mam si najit praci na noc :zed:? najdu si cas i energii i na cviceni, ne v tom to neni.

• Citovat
  • Upravit
21111
16.2.16 20:26
@Anonymní píše:
@pohledzdruhestrany pro mne to je to hlavni asi. a dal - jeho neschopnost priznat nebo se vymacknout ze to neni uplne v poradku.nebo ta horsi moznost - je to pro nej uplne v poradku? jenom ja jsem nespokojena? nejaka vule to zmenit.na druhou stranu - chtel by nekdo sex z donuceni? :? vyprosenej si? ja ne. Myslim ze ho to uz proste nebavi, nebere, bud se mnou, jsem okoukana, anebo tak nejak celkove? kecy, kecy, kecy, ano musime si udelat cas na sebe, mas pravdu milacku, ano, ano, a do mesice zase ve starejch kolejich.Ta prace by mu neutekla, kdyby u ni sedel o jeden vecer dyl a jednou tydne si sel lehnout ve stejnou hodinu jako ja…deti ma rad, s tema se nezapomene privitat a pomazlit, zkouknout fotbal a projet zpravy taky zvladne, prijemny veci, na ty si kazdej clovek udela cas, i kdyz ma prace nad hlavu. Skoda ze tam pro nej ten sex nepatri.

třeba patří, ale má náladu na věčně nafrněnou manžlku, který z obličeje čiší, tak kdy už na to skočíme, já jsem tak strááášlivě nešťastná :zed:

Douhodobá ne(u)spokojená manželka, děti a manžel živitel = zabiják partnerskýho sexu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
16.2.16 20:26
@Anonymní píše:
@stran je to moc tezky, dik za pochopeni.ja uz davno v praci jsem, deti ve skolce a ve skole.Doma klasicky domaci prace, druhou smenu, nic po nem nechci. a i kdyz jsem unavena, psychicky nebo fyzicky, vzdyt sex je na tohle super lek.Mam si najit praci na noc :zed:? najdu si cas i energii i na cviceni, ne v tom to neni.

tak si na sex najdi někoho jinýho… co ty na to?

• Citovat
  • Upravit
21111
16.2.16 20:27
@stran píše:
Je mi tě moc líto, rozumím, akorát, že mi přijde, že je to všude stejný.. bud nechce sexovat chlap nebo ženskáa pro toho druhého je to samozřejmě problem.. Ono po dětech se to často zhorší bud na jedné nebo druhé straně..
Radu nemám..Taky s něčím podobným bojuju. Je to těžké. Musíš se rozhodnout sama. Kdy se vrátíš do práce? To by ti mohlo pomoct.. budeš tak unavená, že ti to možná přestane vadit. A pár let takhle uběhne a ty zjistíš, že sis zvykla… a že si ráda, že je hodný, postará se o děti atd.. začneš si všímat jiných věcí..

problém je, že jak někdo začne přespříliš tlačit, překlopí to do začarovanýho kruhu, ze který je strašně obtížná cesta ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí