Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Myška1395 jestli je ten zakladatelčin stejný jako ten můj, pošle jí s tímto do zadele.
Zakladatelko- moc poradit neumím. Žiju ve vztahu s mužem 11 let, 6 let nefunguje sex, obejmutí. Já už se nesnažím, protože pak jsem vždy potají brečela do polštáře v jiné místnosti. Manželovi to prý 1× za 2 až 3 měsíce stačí. Odbyde si to svoje a konec. Já už ho nezajímám. Takže nějaké uspokojení od manżela jsem nezažila cca těch 6 let. Začala jsem se potkávat s jedním mužem (je rozvedený).Procházky se psem, povídání. Cca půl roku, jsme se na neveřejných místevh vodily za ruce, občas se obejmuli.Bylo to vždy, ale z jeho strany. I když toužím po obejmutí, doteku mám strach. Strach, že když první budu chtít obejmout odmítne to- to ve mě vybudoval můj manžel. Tuhle jsme spolu poprvè a naposledy spaly. Nedokážu z toho ani nic mít, nedokážu se uvolnit. Snažil se, ale ten blok je obrovský. Ukončila jsem to i když mi chybí a já jemu. Zrovna včera jsem se odvážila manželovi říct, že si najdu milence. Víš co mi řekl? Jo klidně
Jsem o 5 let starší než ty. A proč jsem tu? Super otec není, manžel také ne, mám kde bydlet- to je ten hl. důvod.
a tomu říkáš život? ne to je jen trápení a přežívání - proč to děláš? ![]()
@jdukolem píše:
a tomu říkáš život? ne to je jen trápení a přežívání - proč to děláš?
Kvůli bydlení..to psala v poslední větě
@Tuco píše:
Kvůli bydlení..to psala v poslední větě
no tam jsi napsala MÁM kde bydlet.. to se dá vysvětlit různě
čili jsem to asi moc nepochopila…
Jj já rozumím strachu pocitu že to sama nedáš atd.. rozhodně tě nesoudím, protože o strachu bych mohla psát vědecké studie
, ale nechápu - víš šest let vidíš, že se nic nepohnulo.. kdyby si on našel jinou a chtěl s ní bydlet - co bys dělala? Hypoteticky..
Kdyby mě chlap odstrkoval a já kolem něj ještě kmitala, neříkám, že hned někomu skočím do postele, ale kontakt s chlapem potřebuju, pokecat, zajít do vinárny, do kina, doporučit si knížky, filmy, otlapkat, políbit a velice pravděpodobně klidně sex. Já tyhle sexuálně líný arogantní chlapy nesnáším, ex byl podobnej, vytíženej, nechci a udělej si to jak chceš. Ale kdyby jen sex, aspoň se obejmout, ne, jak studenej golem. Sklapla jsem kufry. Teď mám mazlivce a nechápu se, proč jsem se snažila někde, kde jsme prostě byli totální protipóly. Jenže jsme neměli dítě, tak jsem šla. Kdyby ano, milence mám stopro.
@jdukolem
Mame společne hypotéku na byt. Rodinu nemám, přátel pár ano.Ale nechcu je zatěžovat svými starostmi i když by mi nejspíš pomohli vyřešit otázku bydlení. Mám 2 děti a ty s platu po odečtení hypo těžko uživím. Tuším, že manžel jinou má, ptala jsem se- neodpověděl. Kdyby si chtěl milenku nastěhovat, musí počítat s našimi dětmi.
Dříve to byl pozorný muž ve všech směrech.
@jdukolem píše: no tam jsi napsala MÁM kde bydlet.. to se dá vysvětlit různěčili jsem to asi moc nepochopila…
Jj já rozumím strachu pocitu že to sama nedáš atd.. rozhodně tě nesoudím, protože o strachu bych mohla psát vědecké studie, ale nechápu - víš šest let vidíš, že se nic nepohnulo.. kdyby si on našel jinou a chtěl s ní bydlet - co bys dělala? Hypoteticky..
Já to nepsala tvl
…jen pokus o interpretaci…aspoň tak jsem to pochopila zase já…
@Tuco píše:
Já to nepsala tvl…jen pokus o interpretaci…aspoň tak jsem to pochopila zase já…
aha
vidím, že si musím poposkočit dnes
![]()
Byl bych pro ženu rád oporou, jistotou a spřízněnou duší, ale nezakazoval bych jí milence ani třeba přítele, kdyby se zamilovala a chtěla si to prožít. Hlavní je upřímnost a otevřenost. Je smutné, když s ežena třeba do někoho zakouká, ale nemůže se o své pocity podělit s tím nejbližším, tedy s partnerem. Takže to řekne kamarádce, ale to už je určitá zeď mezi ní a partnerem. A pak si buď odříká a není šťastná, nebo je nevěrná, protože lže, a tak se také trápí. Není nejsprávnější to muži říct, v klidu si sednout, probrat možnosti a být ženě oporou a tou spízněnou duší, a ne někým, kdo jí zakazuje, nepřeje? A pokud si někdo myslí, že takový stálý věrný partner, manžel nemiluje, když přeje, je na omylu.
@mljj píše:
Byl bych pro ženu rád oporou, jistotou a spřízněnou duší, ale nezakazoval bych jí milence ani třeba přítele, kdyby se zamilovala a chtěla si to prožít. Hlavní je upřímnost a otevřenost. Je smutné, když s ežena třeba do někoho zakouká, ale nemůže se o své pocity podělit s tím nejbližším, tedy s partnerem. Takže to řekne kamarádce, ale to už je určitá zeď mezi ní a partnerem. A pak si buď odříká a není šťastná, nebo je nevěrná, protože lže, a tak se také trápí. Není nejsprávnější to muži říct, v klidu si sednout, probrat možnosti a být ženě oporou a tou spízněnou duší, a ne někým, kdo jí zakazuje, nepřeje? A pokud si někdo myslí, že takový stálý věrný partner, manžel nemiluje, když přeje, je na omylu.
Wow, tak to je hustej názor ![]()
Tobě by nevadilo, že ti cizí chlap brousí ženu-ve jmenu vztahové tolerance bys jí to posvětil?? Jsi buď impotent nebo mimořádně soucitnej (až hloupej) člověk.
@Anonymní píše:
Jelikoz nechci bourat rodinu proto to nejak trpim a snazim se tolerovat atd
A to co mas, to je rodina?
@Bábi Zlopočasná píše:
A to co mas, to je rodina?
Tak jak všechno v této době - virtuální.
@mljj píše:
Wow, smekám…
Na jednu stranu tě chápu a klanim se, na druhou nevím jak dlouho by takový soužití fungovalo. Ale chápu, jsi realista… Život přináší různé situace… PS: Není důležité za kým běhá, ale kam se vrací ![]()
Zame taky milenec ANO… podobna situace je mi 23 mame 2 letyho syna a nas vztah no pritel o 12 let starsi s tim ze prijde z prace ja delam sluzku prines podej atd… on lezi na gauci z ovladacem… rad se napije a o sexu radsi ani nemluvim.. a co by clovek nechtel chodil sem na kavicky dlouholetel kamarad jednou nejak preskocila jiskra a milenec byl na svete boze jak me bylo krasne… zas sem se cejtila milovana zas sem byla plna enegrie byla sem stastna… o tom ze odejdu sem neuvazovala pro me je to jistota, mam kde spat co jist v teple malej ma domov tatu mamu.. svym zpusobem mi milenec otevrel novy obzory z… nejsem jen matka, kucharka, sluzka a podobne… a neskoncilo to u jednoho milence vzdy kdyz jiskra opadne a prijde nekdo jinej… a vzdy je to jen o sexu a o tom ze me nekdo cas od casu obejme a probudi ve me tolik enerie co doma nemam
…