Milenec ano ne?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Anonymní
4.8.22 08:00

Hele, já mela spoustu let milence, mnohdy i víc jak jednoho najednou, k tomu fajn chlapa a děti.

Protože s manželem byl sex nezávislý, ale jinak byl supr táta, spolehlivý, odpovedny-no až moc. Cl8vek musel někde upustit páru z těch povinnosti neustálých, práce na plný úvazek, starosti… Na tohle byl milenec supr, ta bláznivá prosmata odpoledne, někdy se cl8vek urvat i přes noc, úplně jiná dimenze a doma byl přitom můj xhlap spoko, že jsrm já spoko, usměvavá a vše mi šlo. od ruky, nebyla jsrm zadna protivná manželka ubita denodennimi povinnostmi.

Ale nesmíš si to nechat přerůst přes hlavu, já teda vždy stala pevné na zemi a věděla jsem, že rozvádět se nechci a kdyby to hrozilo, jdu od milence na to šup. Vždy jsrm měla jasno v tom, že milenec je dobry na suk, pro ten hl. zivot byl ale mnohem víc pouzitelnejsi manžel. Musíš si vzit od každého ti nejlepsi :mrgreen:

• Upravit
Anonymní
4.8.22 08:03

Oprava věty „Protože s manželem byl sex nezávislý, “

• má být NEZAZIVNY
  • Upravit
Melanias
4.8.22 08:07

Je to tezke, si okouzlena hormony a ty ti nedovoli racionalne uvazovat…vim o cem mluvim. Bohuzel nikdo Ti nedokaze poradit co mas delat, prosla jsem si tim stejnym. Ale ver mi, ze neni snadne najednou mit v domacnosti jineho muze, ktery by se mel starat o tve dite. Nikdy to nebude takove jako se skutecnym tatinkem. Musis si polozit otazku, jestli Ti to stoji za to…predavat si dite, nechavat ho vychovavat nekym jinym..jestli ten sex bude uzasny i za dalsich 5-10 let…po me zkusenosti uz je krasnejsi udrzet rodinu a rict si, ze jsme to prekonali, zvladli a jsme o to silnejsi, nez utect :) A hlavne si musis uvedomit, ze pokud takovy krok udelas, tak to neni na mesic ale uz navzdy. Drzim palce :srdce:

• Upravit
3306
4.8.22 08:46
@Anonymní píše:
Hele, já mela spoustu let milence, mnohdy i víc jak jednoho najednou, k tomu fajn chlapa a děti.

Protože s manželem byl sex nezávislý, ale jinak byl supr táta, spolehlivý, odpovedny-no až moc. Cl8vek musel někde upustit páru z těch povinnosti neustálých, práce na plný úvazek, starosti… Na tohle byl milenec supr, ta bláznivá prosmata odpoledne, někdy se cl8vek urvat i přes noc, úplně jiná dimenze a doma byl přitom můj xhlap spoko, že jsrm já spoko, usměvavá a vše mi šlo. od ruky, nebyla jsrm zadna protivná manželka ubita denodennimi povinnostmi.

Ale nesmíš si to nechat přerůst přes hlavu, já teda vždy stala pevné na zemi a věděla jsem, že rozvádět se nechci a kdyby to hrozilo, jdu od milence na to šup. Vždy jsrm měla jasno v tom, že milenec je dobry na suk, pro ten hl. zivot byl ale mnohem víc pouzitelnejsi manžel. Musíš si vzit od každého ti nejlepsi:

Ahoj, jsi jako moje kolegyně z práce. Energetická žena, kterou nic nerozhodí. Co znamená pro tebe manželství? Myslíš, že nevěra je normální? Dala si tu stejnou možnost manželovi, aby to bylo fér?
Nechci být moralista, jen mě zajímá, jak se dokáže někdo takto přetvařovat. Předem díky za odpověď.

• načítám...
Anonymní
4.8.22 08:59
@LukeR1 píše:
Ahoj, jsi jako moje kolegyně z práce. Energetická žena, kterou nic nerozhodí. Co znamená pro tebe manželství? Myslíš, že nevěra je normální? Dala si tu stejnou možnost manželovi, aby to bylo fér?
Nechci být moralista, jen mě zajímá, jak se dokáže někdo takto přetvařovat. Předem díky za odpověď.

To jsou divné otazky-jestli je nevěra normální, moje odpoved: o tom jsem nikdy neuvažoval.

Jestli jsem dala manželovi možnost? A kdo ji dal mě tu možnost? Manžel snad? Opět tedy zvláštní otázka.

A poznámku o pretvarovani nechápu vůbec, žádné se nekonalo, v daný čas a moment jsem takto byla spokojená a proto usměvavá,–předpokládám, že tady si tu přednášku asi měla na mysli.

A znáš to, v životě mužem litovat jen toho, co se našim přičiněním nestalo!

• Upravit
Anonymní
4.8.22 09:01
@Anonymní píše:
To jsou divné otazky-jestli je nevěra normální, moje odpoved: o tom jsem nikdy neuvažoval.

Jestli jsem dala manželovi možnost? A kdo ji dal mě tu možnost? Manžel snad? Opět tedy zvláštní otázka.

A poznámku o pretvarovani nechápu vůbec, žádné se nekonalo, v daný čas a moment jsem takto byla spokojená a proto usměvavá,–předpokládám, že tady si tu přednášku asi měla na mysli.

A znáš to, v životě mužem litovat jen toho, co se našim přičiněním nestalo!

Nemožné automat. opravy-v momentě kdy to oklikou se změní slovo, takze místo přednášku má být PRETVARKU

• Upravit
106160
4.8.22 09:14
@axlpol píše:
Riskovat rodinu, zázemí a partnera kvůli sexu? :nevim: vždycky je ve hře i možnost přijít o vše a mít na krku milence, který není partner. Já osobně bych to neriskovala. Žila jsem za svobodna dlouho sama, potom chvíli jen s dětma a partner, chlap co je doma k ruce, parťák a pomoc k výchově dětí mi teda chyběl více jak sex. A taky sehnat chlapa na sex je snažší, než sehnat spolehlivého partnera / manžela.Je fajn se řídit svým instinktem a potom rozumem, třeba poznáš co je pro tebe priorita.
jde o to ,jestli chces partnera nebo parťáka k ruce , jak píses .
V opravdové vztahu funguje i sex , je to jedna z tech nejdulezitejsich veci , za mne dulezitejsi nez nekdo k ruce na výpomoc .
@karkarka píše:
Neboj, až se to manžel dozví, tak už se nebudeš muset rozhodovat. Kopne tě do řiti ten tvůj milenec nejspíš taky a vkrocis na dráhu samozivitelka jen kvůli šuku.

aktuálně by se mi líbilo, kdyby to takto fungovalo…ale nedělej si iluze

• načítám...
20838
4.8.22 10:07

Dobrý deň,

diskusiu na žiadosť zakladateľky zamykám.

Kristína :kytka:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová