Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak asi to není téma úplně na tento server, ale je zde mnoho chlapů cca 50let. Žena v přechodu začala blbnout, zajímá se o jiné chlapy, více pije, pokud se jí člověk zeptá co se děje, co chce ve vztahu změnit, tak odpoví vše je v pořádku. Zažili jste. Dámy mohou přidat něco i z jejich pohledu. Jinak prosím nemusíte psát : začni se k ní chovat lépe. ( neopíjím se, pomáhám v domácnosti, kultůrní vyžití zajišťuji, nenadávám, neprudím).
@Ludek59 píše:
Tak asi to není téma úplně na tento server, ale je zde mnoho chlapů cca 50let. Žena v přechodu začala blbnout, zajímá se o jiné chlapy, více pije, pokud se jí člověk zeptá co se děje, co chce ve vztahu změnit, tak odpoví vše je v pořádku. Zažili jste. Dámy mohou přidat něco i z jejich pohledu. Jinak prosím nemusíte psát : začni se k ní chovat lépe. ( neopíjím se, pomáhám v domácnosti, kultůrní vyžití zajišťuji, nenadávám, neprudím).
Začni taky blbnout
chlastat víc nemusíš, ale honit ženské
![]()
@Kutil Tom píše:
Začni taky blbnoutchlastat víc nemusíš, ale honit ženské
![]()
Přesně to mě napadlo ![]()
Kolik je tobě zakladateli? Ono to totiž jednou přijde na každého, takový nějaký pocit ujíždějícího vlaku a poslední záchvěvy vzrušení ![]()
Tak já jsem se naopak v přechodu zklidnila, přestala se o chlapy zajímat a byla ráda, že můj život vplul do klidnějších vod včetně emocí. Ale musím napsat, ze můj život byl a je bohatý a náročný, takže já hormonální zklidnění uvítala.
Tak je mi 52. Jinak já to neřeším chlastem, ale sportem 3× týdně posilovna a 1× nohejbal či něco jiného s kamarády.
@Ludek59 píše:
Tak je mi 52. Jinak já to neřeším chlastem, ale sportem 3× týdně posilovna a 1× nohejbal či něco jiného s kamarády.
Takže větší problém, než že se zajímá o jiné muže je to, že pije?
@Ludek59 píše:
Tak už k tomu jen nějakou tu „kamarádku“ a je vyřešeno
![]()
Co znamená, že pije a zajímá se o chlapy? Máme to chápat tak, že je třikrát týdně v knajpě, vylitá jak váza a svádí tam štamgasty. Nebo si dá občas skleničku vína, začala se hezky oblíkat a ráda si s každým popovídá? To, co jsi napsal ty, může mít totiž spoustu poloh od velkýho problému až po radost ze života…..
Co se zkusit seznámit s podobně starým párem, který je i v tomhle věku aktivní, aby viděla, že padesátka není žádný věk. A nebo ji víc zapojit do tvého sportování, užívat si, že už máte velké děti (předpokládám), které vás tolik neomezují.
Jasně to máš pravdu. Takže začala se scházet po tajnu se spolužákem, na to jsem přišel, teď si jen dopisují, když jsme na nějaké akci tak malinko přebere a chová se koketně, že si toho všimnou manželky dotyčných. Lépe to popsat neumím.
@Ludek59 píše:
Jasně to máš pravdu. Takže začala se scházet po tajnu se spolužákem, na to jsem přišel, teď si jen dopisují, když jsme na nějaké akci tak malinko přebere a chová se koketně, že si toho všimnou manželky dotyčných. Lépe to popsat neumím.
To ale vůbec nemusí souviset s přechodem. Přijde mi divné, že problém ve vztahu nazveš manželka v přechodu. To s tím nemá nic společného.
Začal bych ji kupovat tuzemák. Čím dříve se uchlastá, tím déle budeš pobírat vdovský důchod.
@Josefuna píše:
To ale vůbec nemusí souviset s přechodem. Přijde mi divné, že problém ve vztahu nazveš manželka v přechodu. To s tím nemá nic společného.
manželaka ![]()
Určitě ji nevykladej, že je v přechodu
ona totiž v přechodu být vůbec nemusí, jen ji postihla druhá (třetí
) míza ![]()
@Ludek59 píše:
Tak sám jsi několikrát týdně pryč, tak asi taky začala vyrážet víc a to vadí? ![]()