Manželaka v přechodu.

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
24
3.8.22 09:35

Manželaka v přechodu.

Tak asi to není téma úplně na tento server, ale je zde mnoho chlapů cca 50let. Žena v přechodu začala blbnout, zajímá se o jiné chlapy, více pije, pokud se jí člověk zeptá co se děje, co chce ve vztahu změnit, tak odpoví vše je v pořádku. Zažili jste. Dámy mohou přidat něco i z jejich pohledu. Jinak prosím nemusíte psát : začni se k ní chovat lépe. ( neopíjím se, pomáhám v domácnosti, kultůrní vyžití zajišťuji, nenadávám, neprudím).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Kutil Tom
3.8.22 09:41
@Ludek59 píše:
Tak asi to není téma úplně na tento server, ale je zde mnoho chlapů cca 50let. Žena v přechodu začala blbnout, zajímá se o jiné chlapy, více pije, pokud se jí člověk zeptá co se děje, co chce ve vztahu změnit, tak odpoví vše je v pořádku. Zažili jste. Dámy mohou přidat něco i z jejich pohledu. Jinak prosím nemusíte psát : začni se k ní chovat lépe. ( neopíjím se, pomáhám v domácnosti, kultůrní vyžití zajišťuji, nenadávám, neprudím).

Začni taky blbnout :mrgreen: chlastat víc nemusíš, ale honit ženské :andel: :dance:

• Citovat
  • Upravit
53190
3.8.22 09:43
@Kutil Tom píše:
Začni taky blbnout :mrgreen: chlastat víc nemusíš, ale honit ženské :andel: :dance:

Přesně to mě napadlo :P
Kolik je tobě zakladateli? Ono to totiž jednou přijde na každého, takový nějaký pocit ujíždějícího vlaku a poslední záchvěvy vzrušení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.22 09:47

Tak já jsem se naopak v přechodu zklidnila, přestala se o chlapy zajímat a byla ráda, že můj život vplul do klidnějších vod včetně emocí. Ale musím napsat, ze můj život byl a je bohatý a náročný, takže já hormonální zklidnění uvítala.

• Citovat
  • Upravit
24
3.8.22 09:54

Tak je mi 52. Jinak já to neřeším chlastem, ale sportem 3× týdně posilovna a 1× nohejbal či něco jiného s kamarády.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
3.8.22 09:55
@Ludek59 píše:
Tak je mi 52. Jinak já to neřeším chlastem, ale sportem 3× týdně posilovna a 1× nohejbal či něco jiného s kamarády.

Takže větší problém, než že se zajímá o jiné muže je to, že pije?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
3.8.22 09:56
@Ludek59 píše:

Tak už k tomu jen nějakou tu „kamarádku“ a je vyřešeno :andel: :dance:

• Citovat
  • Upravit
Janli
3.8.22 10:01

Co znamená, že pije a zajímá se o chlapy? Máme to chápat tak, že je třikrát týdně v knajpě, vylitá jak váza a svádí tam štamgasty. Nebo si dá občas skleničku vína, začala se hezky oblíkat a ráda si s každým popovídá? To, co jsi napsal ty, může mít totiž spoustu poloh od velkýho problému až po radost ze života…..

• Citovat
  • Upravit
788
3.8.22 10:08

Co se zkusit seznámit s podobně starým párem, který je i v tomhle věku aktivní, aby viděla, že padesátka není žádný věk. A nebo ji víc zapojit do tvého sportování, užívat si, že už máte velké děti (předpokládám), které vás tolik neomezují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
3.8.22 10:11

Jasně to máš pravdu. Takže začala se scházet po tajnu se spolužákem, na to jsem přišel, teď si jen dopisují, když jsme na nějaké akci tak malinko přebere a chová se koketně, že si toho všimnou manželky dotyčných. Lépe to popsat neumím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
3.8.22 10:13
@Ludek59 píše:
Jasně to máš pravdu. Takže začala se scházet po tajnu se spolužákem, na to jsem přišel, teď si jen dopisují, když jsme na nějaké akci tak malinko přebere a chová se koketně, že si toho všimnou manželky dotyčných. Lépe to popsat neumím.

To ale vůbec nemusí souviset s přechodem. Přijde mi divné, že problém ve vztahu nazveš manželka v přechodu. To s tím nemá nic společného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
3.8.22 10:14

Začal bych ji kupovat tuzemák. Čím dříve se uchlastá, tím déle budeš pobírat vdovský důchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64907
3.8.22 10:15
@Josefuna píše:
To ale vůbec nemusí souviset s přechodem. Přijde mi divné, že problém ve vztahu nazveš manželka v přechodu. To s tím nemá nic společného.

manželaka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2930
3.8.22 10:17

Určitě ji nevykladej, že je v přechodu :nevim: ona totiž v přechodu být vůbec nemusí, jen ji postihla druhá (třetí :nevim:) míza :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40910
3.8.22 10:17
@Ludek59 píše:

Tak sám jsi několikrát týdně pryč, tak asi taky začala vyrážet víc a to vadí? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí