Manželaka v přechodu.

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2930
3.8.22 10:18
@Ludek59 píše:
Tak je mi 52. Jinak já to neřeším chlastem, ale sportem 3× týdně posilovna a 1× nohejbal či něco jiného s kamarády.

Takže si v přechodu taky začal blbnout? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41061
3.8.22 10:18
@Ludek59 píše:
Jasně to máš pravdu. Takže začala se scházet po tajnu se spolužákem, na to jsem přišel, teď si jen dopisují, když jsme na nějaké akci tak malinko přebere a chová se koketně, že si toho všimnou manželky dotyčných. Lépe to popsat neumím.

a to se stává jak často? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
3.8.22 10:20

Děkuji za v " krásný vtip" fakt jsem se zasmál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
3.8.22 10:29

Jinak k té poznámce o přechod- partnerská krize. Nazval jsem to proto, že to začalo nástupem menopauzy. Ženy to asi v tomto období nemají snadné, chlap to úplně nepochopí. U clapů druhá míza. Na manželce je vidět, že ji tyhle pochody dost zasáhly, nechtěla ani slavit 50narozeniny, začala se oblékat více,, mlaději". Začala se více snažit o snížení narůstají í váhy. Bohužel neúspěšně. A tak bych mohl pokračovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
3.8.22 10:34

Jestli jsem taky začal blbnout. Jestli větší zájem o sport myslíš jako blbnutí, tak já spíše možnost jak si tu situaci alespoň trochu vyhnat z hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5374
3.8.22 10:45

Hůř přechod prožívají ženy, které mají pocit nenaplnenosti. Měly málo partnerů, málo dětí, málo si uzily… Ty, co mají a mely všeho nad hlavu, ho vítají. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5374
3.8.22 10:49

Doudám, a málo práce. Osamělá ženská s početnou rodinou na krku pomalu ani nemá čas si všimnout.
Problémy bývají spíš zdravotní a přibývající váha. Žena se musí naučit víc se šetřit, začít se hýčkat. A to prave treba Tvoje žena podvědomě dělá. Bylo by fajn, kdyby začala tohle období vnímat pozitivně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
3.8.22 11:17

Jen jsem si vzpoměl co řekla psycoložka páru, který znám. Pálí ji dobré bidlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
3.8.22 11:27
@Ludek59 píše:
Jen jsem si vzpoměl co řekla psycoložka páru, který znám. Pálí ji dobré bidlo.

Dobré bidlo asi ne, spíš bydlo :lol: Ale možná ho vidíš jako dobré spíše Ty. Muži mají údajně zase andropauzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40386
3.8.22 11:27
@Ludek59 píše:
Jen jsem si vzpoměl co řekla psycoložka páru, který znám. Pálí ji dobré bidlo.

Tak záleží, jestli ji pálí bidlo anebo bydlo a jestli je vůbec dobré :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
3.8.22 11:29

A co by sis přál ty? Víš to? A pokud ano, řekl jsi jí to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
3.8.22 11:36

No, shrňme si to. Zakladatel by byl evidentně rád, kdyby měl doma klimakterickou protivnou Gertrudu, co chodí v zástěře a zajímá se jen o jeho bidlo. A je ve smyku z toho, že jeho ženu opustila klimakterická tenze, má radost ze života, hezky se obléká a asi po delší době začíná žít podle svýho. Ale to se přece pro padesátiletou ženskou nehodí!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Já té babě fandím.

• Citovat
  • Upravit
24
3.8.22 11:52

Tak dékuji za opravu mé gramatické chyby. A také poučení, že druhá míza u mužů je andropauza. S manželkou jsem se snažil promluvit, problém nevidí. Samozřejmě to je úhel pohledu. Jinak jsem se chtěl spíše dozvědět jak na toto období reagují ostatní muži a co by nejvíce pomohlo ženám ulehčit tohle období.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
3.8.22 11:59
@Ludek59 píše:
Tak dékuji za opravu mé gramatické chyby. A také poučení, že druhá míza u mužů je andropauza. S manželkou jsem se snažil promluvit, problém nevidí. Samozřejmě to je úhel pohledu. Jinak jsem se chtěl spíše dozvědět jak na toto období reagují ostatní muži a co by nejvíce pomohlo ženám ulehčit tohle období.

A ty ten problém vidíš přesně kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148287
3.8.22 12:00
@Ludek59 píše:
Jinak k té poznámce o přechod- partnerská krize. Nazval jsem to proto, že to začalo nástupem menopauzy. Ženy to asi v tomto období nemají snadné, chlap to úplně nepochopí. U clapů druhá míza. Na manželce je vidět, že ji tyhle pochody dost zasáhly, nechtěla ani slavit 50narozeniny, začala se oblékat více,, mlaději". Začala se více snažit o snížení narůstají í váhy. Bohužel neúspěšně. A tak bych mohl pokračovat.

Ale to co popisuješ nemusí mít s přechodem přímo souvislost. Prostě má krizi středního věku. To se stává mužům i ženám s přechodem (andropauzou) i bez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí