Manželaka v přechodu.

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3506
8.8.22 05:40
@Ludek59 píše:
Jasně to máš pravdu. Takže začala se scházet po tajnu se spolužákem, na to jsem přišel, teď si jen dopisují, když jsme na nějaké akci tak malinko přebere a chová se koketně, že si toho všimnou manželky dotyčných. Lépe to popsat neumím.
a je to definitivně venku… Bohužel musím se domnívat, že tam v tom bude něco víc než koketovani…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
8.8.22 06:59
@Janli píše:
Jsem sama se sebou spokojenější než jsem kdy byla, jsem vyrovnanější a zároveň už vím co chci a s čím nechci ztrácet čas. Víc si užívám života a mám na salámu, jestli s tím má někdo problém. Stačí ti to?

Super, právě jsem zjistil, že už jsem taky po přechodu :mrgreen: :palec: :andel: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
8.8.22 07:11
@Kutil Tom píše:
Super, právě jsem zjistil, že už jsem taky po přechodu :mrgreen: :palec: :andel: :pankac:

No pockej, take popijis na zabavach a svadis cizi chlapy :mrgreen:? Eroticky si dopisujes se spoluzakem?
Tome, na slovicko ;)!

• Citovat
  • Upravit
Kutil Tom
8.8.22 07:51
@ontarova.stara píše:
No pockej, take popijis na zabavach a svadis cizi chlapy :mrgreen:? Eroticky si dopisujes se spoluzakem?
Tome, na slovicko ;)!

Já měl ten přechod jako Janli, ne jako ten co má zakladatelova druhomízačka :* :srdce: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
8.8.22 07:55
@Akinee píše:
A zkušenosti s menopauzou máš jaké teda?

To je borec, kterej se tu chvástá, ze chlastá a kouří a ve 30 letech muze jeste 5 x denně trtkat :mrgreen: jako by to nebylo u tricatniku bezne…

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
8.8.22 07:58
@Rotha píše:
a je to definitivně venku… Bohužel musím se domnívat, že tam v tom bude něco víc než koketovani…

Bodejd by nebylo, kdyz Ludva trikrat tydne vyrazi natrasat kulky na kolo, chudak zenska - kdo vi kdy si naposled poradne zaskakala, pochybuju, ze po výkonu na kole předvede Ludva doma výkon i v loznici… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
8.8.22 08:00
@Venetia píše:
To neřeším, jsem dlouhá léta po operaci

A? Pred chvili si psala, ze neco menopauzalniho proděláváš ted, tak v tom mas kapanku zmatek…

• Citovat
  • Upravit
12501
8.8.22 08:03
@Hanka1 píše:
A? Pred chvili si psala, ze neco menopauzalniho proděláváš ted, tak v tom mas kapanku zmatek…

Asi, že chytla tu druhou mízu, jako manželka zakladatele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
8.8.22 08:04
@Rotha píše:
Co já stim mám společného? Sem muž, takže žádné zkušenosti s menopauzou nemám, ale z tématu vyplývá to, že má v oblibě chlast a jiné chlapy v hledáčku, ne to, že ji má bloklou…

Zakladatel o rady, co má dělat nestojí. Zdůraznil, že chce jen zkušenosti žen s menopauzou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
8.8.22 08:08
@Ludek59 píše:
Tak je mi 52. Jinak já to neřeším chlastem, ale sportem 3× týdně posilovna a 1× nohejbal či něco jiného s kamarády.

Upřímně?
No, možná se tvoje manželka zde na emiminu šla poradit, co má dělat, že manžel je radši s kámošema než s ní, jí táhne na pade, děti vylítly z hnízda a ona má najednou pocit prázdnoty.
A tady jí bylo poraděno, že se má o sebe začít víc starat, sem tam si vyrazit mezi lidi, že ještě nepatří do starýho železa, a když to udělá, tak si třeba pan manžel všimne, že jeho žena je víc než jen funkční domácí spotřebič.

Výborně, takže jsi ukázkou toho, že to funguje - chlapa se musí kolikrát pomálu kopnout do hlavy, aby si všiml, že jeho žena potřebuje víc pozornosti než že nechlastáš a umyješ nádobí.
Takže co kdyby si, milý pane, začal manželku trochu svádět, začal si s ní taky trávit čas, občas jí vytáhl ven (tím nemyslím koncert vážné hudby), přinesl kytku, novou hračku do postele a pořádně jí vojel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
8.8.22 08:16
@Mar__tanka1983 píše:
Upřímně?
No, možná se tvoje manželka zde na emiminu šla poradit, co má dělat, že manžel je radši s kámošema než s ní, jí táhne na pade, děti vylítly z hnízda a ona má najednou pocit prázdnoty.
A tady jí bylo poraděno, že se má o sebe začít víc starat, sem tam si vyrazit mezi lidi, že ještě nepatří do starýho železa, a když to udělá, tak si třeba pan manžel všimne, že jeho žena je víc než jen funkční domácí spotřebič.Výborně, takže jsi ukázkou toho, že to funguje - chlapa se musí kolikrát pomálu kopnout do hlavy, aby si všiml, že jeho žena potřebuje víc pozornosti než že nechlastáš a umyješ nádobí.
Takže co kdyby si, milý pane, začal manželku trochu svádět, začal si s ní taky trávit čas, občas jí vytáhl ven (tím nemyslím koncert vážné hudby), přinesl kytku, novou hračku do postele a pořádně jí vojel?

Aby to bylo genderově vyvážené, musím i tobě napsat, že zakladatel o rady nestojí. :mrgreen: Víš co, kdo chce kam … :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17901
8.8.22 08:20

Omlouvám se kapku za OT - chci se zeptat těch, kdo mají přechod za sebou, ty návaly pak vymizí a termoregulace je normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
8.8.22 08:24
@Akinee píše:
Aby to bylo genderově vyvážené, musím i tobě napsat, že zakladatel o rady nestojí. :mrgreen: Víš co, kdo chce kam … :mrgreen:

Jo Jo to tady šmahem odmitl - proste je to manzel na sto pro a manželka urcite neni zanedbáváná a přehlížená…

• Citovat
  • Upravit
Kutil Tom
8.8.22 08:24
@Mar__tanka1983 píše:
Upřímně?
A tady jí bylo poraděno, že se má o sebe začít víc starat, sem tam si vyrazit mezi lidi, že ještě nepatří do starýho železa, a když to udělá, tak si třeba pan manžel všimne, že jeho žena je víc než jen funkční domácí spotřebič.Výborně, takže jsi ukázkou toho, že to funguje - chlapa se musí kolikrát pomálu kopnout do hlavy, aby si všiml, že jeho žena potřebuje víc pozornosti než že nechlastáš a umyješ nádobí.
Takže co kdyby si, milý pane, začal manželku trochu svádět, začal si s ní taky trávit čas, občas jí vytáhl ven (tím nemyslím koncert vážné hudby), přinesl kytku, novou hračku do postele a pořádně jí vojel?
Ále, od „starýho“ to už stejně není ono, to bude lepší nechat to na toho neokoukaného „kamaráda“ :D :srdce: :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
31278
8.8.22 08:58
@Josefuna píše:
Tak ve 45 přechod běžně opravdu nezačíná a řada žen ještě v 50 letech menstruuje. Není pravidlo, že každá padesátiletá je v klimateriu.
Mám kamarádky kolem 47 let a žádná teda zatím nemá ani příznaky blížícího se přechodu, takže přechod kolem 45 let není běžný, jak píšeš.

No hele, ono přechod není jen o ztrátě menstruace, sem se o tom bavila tuhle s mojí gynekoložkou a ta mi říkala, že první známky přechodu (respektive příprava na něj) začíná už okolo 35-40 roku (snížení plodnosti, zkrácení cyklu, často zesílení MS, mohou už nastupovat výkyvy hormonů atd), že je to dlouhodobá záležitost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí