Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ludek59 píše:a je to definitivně venku… Bohužel musím se domnívat, že tam v tom bude něco víc než koketovani…
Jasně to máš pravdu. Takže začala se scházet po tajnu se spolužákem, na to jsem přišel, teď si jen dopisují, když jsme na nějaké akci tak malinko přebere a chová se koketně, že si toho všimnou manželky dotyčných. Lépe to popsat neumím.
@Janli píše:
Jsem sama se sebou spokojenější než jsem kdy byla, jsem vyrovnanější a zároveň už vím co chci a s čím nechci ztrácet čas. Víc si užívám života a mám na salámu, jestli s tím má někdo problém. Stačí ti to?
Super, právě jsem zjistil, že už jsem taky po přechodu
![]()
@Kutil Tom píše:
Super, právě jsem zjistil, že už jsem taky po přechodu![]()
![]()
![]()
No pockej, take popijis na zabavach a svadis cizi chlapy
? Eroticky si dopisujes se spoluzakem?
Tome, na slovicko
!
@ontarova.stara píše:
No pockej, take popijis na zabavach a svadis cizi chlapy? Eroticky si dopisujes se spoluzakem?
Tome, na slovicko!
Já měl ten přechod jako Janli, ne jako ten co má zakladatelova druhomízačka
![]()
@Akinee píše:
A zkušenosti s menopauzou máš jaké teda?
To je borec, kterej se tu chvástá, ze chlastá a kouří a ve 30 letech muze jeste 5 x denně trtkat
jako by to nebylo u tricatniku bezne…
@Rotha píše:
a je to definitivně venku… Bohužel musím se domnívat, že tam v tom bude něco víc než koketovani…
Bodejd by nebylo, kdyz Ludva trikrat tydne vyrazi natrasat kulky na kolo, chudak zenska - kdo vi kdy si naposled poradne zaskakala, pochybuju, ze po výkonu na kole předvede Ludva doma výkon i v loznici… ![]()
@Venetia píše:
To neřeším, jsem dlouhá léta po operaci
A? Pred chvili si psala, ze neco menopauzalniho proděláváš ted, tak v tom mas kapanku zmatek…
@Hanka1 píše:
A? Pred chvili si psala, ze neco menopauzalniho proděláváš ted, tak v tom mas kapanku zmatek…
Asi, že chytla tu druhou mízu, jako manželka zakladatele.
@Rotha píše:
Co já stim mám společného? Sem muž, takže žádné zkušenosti s menopauzou nemám, ale z tématu vyplývá to, že má v oblibě chlast a jiné chlapy v hledáčku, ne to, že ji má bloklou…
Zakladatel o rady, co má dělat nestojí. Zdůraznil, že chce jen zkušenosti žen s menopauzou.
@Ludek59 píše:
Tak je mi 52. Jinak já to neřeším chlastem, ale sportem 3× týdně posilovna a 1× nohejbal či něco jiného s kamarády.
Upřímně?
No, možná se tvoje manželka zde na emiminu šla poradit, co má dělat, že manžel je radši s kámošema než s ní, jí táhne na pade, děti vylítly z hnízda a ona má najednou pocit prázdnoty.
A tady jí bylo poraděno, že se má o sebe začít víc starat, sem tam si vyrazit mezi lidi, že ještě nepatří do starýho železa, a když to udělá, tak si třeba pan manžel všimne, že jeho žena je víc než jen funkční domácí spotřebič.
Výborně, takže jsi ukázkou toho, že to funguje - chlapa se musí kolikrát pomálu kopnout do hlavy, aby si všiml, že jeho žena potřebuje víc pozornosti než že nechlastáš a umyješ nádobí.
Takže co kdyby si, milý pane, začal manželku trochu svádět, začal si s ní taky trávit čas, občas jí vytáhl ven (tím nemyslím koncert vážné hudby), přinesl kytku, novou hračku do postele a pořádně jí vojel?
@Mar__tanka1983 píše:
Upřímně?
No, možná se tvoje manželka zde na emiminu šla poradit, co má dělat, že manžel je radši s kámošema než s ní, jí táhne na pade, děti vylítly z hnízda a ona má najednou pocit prázdnoty.
A tady jí bylo poraděno, že se má o sebe začít víc starat, sem tam si vyrazit mezi lidi, že ještě nepatří do starýho železa, a když to udělá, tak si třeba pan manžel všimne, že jeho žena je víc než jen funkční domácí spotřebič.Výborně, takže jsi ukázkou toho, že to funguje - chlapa se musí kolikrát pomálu kopnout do hlavy, aby si všiml, že jeho žena potřebuje víc pozornosti než že nechlastáš a umyješ nádobí.
Takže co kdyby si, milý pane, začal manželku trochu svádět, začal si s ní taky trávit čas, občas jí vytáhl ven (tím nemyslím koncert vážné hudby), přinesl kytku, novou hračku do postele a pořádně jí vojel?
Aby to bylo genderově vyvážené, musím i tobě napsat, že zakladatel o rady nestojí.
Víš co, kdo chce kam … ![]()
Omlouvám se kapku za OT - chci se zeptat těch, kdo mají přechod za sebou, ty návaly pak vymizí a termoregulace je normální?
@Akinee píše:
Aby to bylo genderově vyvážené, musím i tobě napsat, že zakladatel o rady nestojí.Víš co, kdo chce kam …
Jo Jo to tady šmahem odmitl - proste je to manzel na sto pro a manželka urcite neni zanedbáváná a přehlížená…
@Mar__tanka1983 píše:Ále, od „starýho“ to už stejně není ono, to bude lepší nechat to na toho neokoukaného „kamaráda“
Upřímně?
A tady jí bylo poraděno, že se má o sebe začít víc starat, sem tam si vyrazit mezi lidi, že ještě nepatří do starýho železa, a když to udělá, tak si třeba pan manžel všimne, že jeho žena je víc než jen funkční domácí spotřebič.Výborně, takže jsi ukázkou toho, že to funguje - chlapa se musí kolikrát pomálu kopnout do hlavy, aby si všiml, že jeho žena potřebuje víc pozornosti než že nechlastáš a umyješ nádobí.
@Josefuna píše:
Tak ve 45 přechod běžně opravdu nezačíná a řada žen ještě v 50 letech menstruuje. Není pravidlo, že každá padesátiletá je v klimateriu.
Mám kamarádky kolem 47 let a žádná teda zatím nemá ani příznaky blížícího se přechodu, takže přechod kolem 45 let není běžný, jak píšeš.
No hele, ono přechod není jen o ztrátě menstruace, sem se o tom bavila tuhle s mojí gynekoložkou a ta mi říkala, že první známky přechodu (respektive příprava na něj) začíná už okolo 35-40 roku (snížení plodnosti, zkrácení cyklu, často zesílení MS, mohou už nastupovat výkyvy hormonů atd), že je to dlouhodobá záležitost.