Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:Že je to blbec.
Jdu anonymně, jsem tu známá a chodí sem i moje rodina, ale poslední dobou mám problémy s manželem, je na mě protivný a má uštěpačné podmínky a má takový ten zvláštní humor, kdy to tak nemyslí, ale rýpne si, bohužel já jsem tenhle způsob legrace nikdy nechápala.
Dokonce jsem si začala psát seznam, co se mě ten den trochu dotklo, nebo mě naštvalo, vypadá to asi nějak takhle :Čtvrtek:
S tebou je to hrozné.
Mám uklizeno (uklízím každý den). No konečně si taky jednou uklidila / Na jak dlouho máš uklizeno.Umyla sem okna - > No konečně.
Upravím se, češu se a ona na mě: Myslíš, že ti to pomůže.
Nebo se poliju, a vylítne ze mě, že se jdu převlíct, že jsem jak prase a on s vážnou tváří. To ses no, ale triko tomu nepomůže..
A mohla bych pokračovat do nekonečna…
Co si o tom myslíte?
Máš uklizeno? A jeho domácnost to jako není? Co takhle mít místo každodenního uklízení svůj život?
Už bych dávno místo seznamu na něj vyletěla. To by teprv viděl jak to vypadá když místo uklízení jdu ke kadeřnici a na kosmetiku a pedikúru a na nákup oblečení.
@Anonymní píše:
Jdu anonymně, jsem tu známá a chodí sem i moje rodina, ale poslední dobou mám problémy s manželem, je na mě protivný a má uštěpačné podmínky a má takový ten zvláštní humor, kdy to tak nemyslí, ale rýpne si, bohužel já jsem tenhle způsob legrace nikdy nechápala.
Dokonce jsem si začala psát seznam, co se mě ten den trochu dotklo, nebo mě naštvalo, vypadá to asi nějak takhle :Čtvrtek:
S tebou je to hrozné.
Mám uklizeno (uklízím každý den). No konečně si taky jednou uklidila / Na jak dlouho máš uklizeno.Umyla sem okna - > No konečně.
Nebo se poliju, a vylítne ze mě, že se jdu převlíct, že jsem jak prase a on s vážnou tváří. To ses no, ale triko tomu nepomůže..
Co si o tom myslíte?
Příspěvek upraven 02.08.22 v 21:45
Buran. Odpověděla bych mu v podobném stylu. Nikdy jsi to neměla ráda a přesto sis ho vzala… ![]()
Jezis, to je vul. Nenech si to libit.
Mne to trochu zavani ztratou ucty k tobe. Takovyto jak se ze sexy milenky stane tlustej kamos.
Nemohla bys byt trochu „mene k dispozici?“
Tyhle blbečci co si myslí jak jsou ukrutně vtipný tím, že ponižují druhého sami těžko pobírají, když se někdo strefuje do nich. Zkus mu to vracet.
Já bych mu to vracela v odpovědích. My do sebe doma taky dost ryjeme.
Nikdo neni dokonaly… muj ma obcas rypavou stejne jako ja. Oba se navzajem ale umime uzemnit, kdyz uz to prehanime. Takze byt tebou, tak mu to proste vratim, aby si uvedomil, ze uz je to pres caru. Ona je sranda a „sranda“.
Ak taky predtým nebol, zrejme by som sa ho spýtala aký má problém a nech si ho ide ventilovať na niekom inom. Zase vraciať mu to je ako v škôlke a skončí to naťahovanie kto z koho ![]()
@Anonymní píše:
S tebou je to hrozné.
Co si o tom myslíte?
Ze se divim, ze v tom jeste vubec vidis nejaky humor. Ja vidim snahu te zdeptat, urazit a ponizit.
Já když mu to vrátím, nebo se do něj strefím, tak se urazía nemluví se mnou. Sama vim, že ho dokážu územnit pohotověji, než on a vždy mám odpověď, když si naběhne, jen mi to nepřijde vtipné to někomu dělat. ![]()
Z.
Dokonce jsem si začala psát seznam, co se mě ten den trochu dotklo, nebo mě naštvalo, vypadá to asi nějak takhle :
Čtvrtek:
S tebou je to hrozné.
Mám uklizeno (uklízím každý den). No konečně si taky jednou uklidila / Na jak dlouho máš uklizeno.
Umyla sem okna - > No konečně.
Co si o tom myslíte?