Přestal komunikovat

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
2.8.22 16:10

Přestal komunikovat

Je to pár týdnů co jsem poznala někoho nového, bylo to dlouhé době od rozchodu. Dlouho jsme kolem sebe chodili v ulici a když jsem byla asi měsíc zpátky na akci, tak jsme se náhodou potkali. Vyměnili jsme si čísla, napsali si a pár dní na to jsme zašli ven. Takhle jsme spolu zašli ven asi 3× ještě, bylo těžké to skloubit s prací ale kontakt jsme udržovali aspoň přes zprávy. Všechno bylo v pohodě, rozuměli jsme si, měli jsme na spousty věcí stejný názor, byl to po delší době kluk se kterým jsem si opravdu rozuměla a on sám mi tvrdil to stejné, že se chce vídat a že se na mě těší. Jenže minulý týden přestal z ničeho nic komunikovat, na poslední zprávu už mi neodpověděl jen si jí přečetl až někdy další den večer. Nedalo mi to a napsala jsem mu, co se děje, že nekomunikuje nebo jestli jsem mu něco udělala (nejsem si ničeho vědoma). Opět bez žádné odpovědi jen si to zase přečetl, tak jsem to nechala být a dala tomu čas, že se třeba ozve, ale do teď nic. Dnes ráno jsem mu napsala jen k narozeninám a to také zůstalo bez odezvy. Nevím co s tím, trápí mě to o to víc, když neznám důvod proč přestal komunikovat. Nevím zda čekat nebo se na to vykašlat, rozhodně nechci nikoho uhánět nebo se někomu vnucovat aby mi vůbec odepsal😏.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14574
2.8.22 16:12

Důvod je ten, že už se s tebou kamaradit nechce a ani ti to nechce narovinu sdělit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.22 16:24
@Semtex píše:
Důvod je ten, že už se s tebou kamaradit nechce a ani ti to nechce narovinu sdělit.

To bych asi byla raději za upřímnost než toto.

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
2.8.22 16:26

Nečekat, vykašlat se, ztratil zájem. Je mi líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14574
2.8.22 16:45
@Anonymní píše:

No, je to hrozny, vid :? taky jsem zažila. A proste už nenapsal :nevim: :poblion: :poblion: :poblion: mrzelo mě, ze ani není schopen říct, ze už nemá zájem, je to děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kaja S
2.8.22 16:47

Dělaj to občas ženský i chlapi, tady si nemáme co vyčítat podle mě -v tomhle případě.

Možná zjistil, že si spala kdysi s jeho kamarádem, tohle může chlapa odradit. Nebo nevim. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1637
2.8.22 16:48

Nekteri chlapi jsou takovyhle,,mekkousi”, nez by vam rekli, ze nemaji zajem, tak se neozvou a nechaji to takhle vysumet. Ve vasem pripade bych do vztahu s takovymhle clovekem uz ani nesla. Jak by reagoval, kdyby jste byli spolu a nastal by vaznej problem, delal by, ze nic? Utekl by?
Chlapu je spousty, urcite najdete lepsiho :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1154
2.8.22 16:50

Ghosting, nech to být, on se stejně neozve, když budeš psát dál. Nebo až po čase, ale to bych se na něj už tuplem vyprdla. Bude tě to chvíli žrát, ale přejde to :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Beruska97
2.8.22 16:57

Je to těžký se s tím vyrovnat a hodit to za hlavu, protože si pořád budete říkat „co jsem udělala tak špatnýho že nechce ani odepsat?“ ale ve vás to fakt není. Nevím jaký to bylo dřív, když randila třeba moje máma, ale teď je to docela trendy místo „Promiň nemám zájem " dělat mrtvýho brouka. Pokud máte instagram, zkuste profil "Esterajosefina“, mají tam celý jeden výběr stories o ghostingu, uvidíte že nejste sama, třeba vám to trochu pomůže.

• Citovat
  • Upravit
247
2.8.22 16:58

Už mu nepiš, psalas mu víc než dost a popravdě i kdyby se teď nakrásno ozval, tak by to ve mně evokovalo akorát, že mu nevyšlo něco jiného a tak jsem se mu hodila jako zadní vrátka. Už to je hnusné a nejspíš by tě zas vyghostoval kdyby potkal jinou. Buď prostě ztratil zájem a nemá koule to napsat, nebo potkal jinou a nemá koule to napsat nebo toho má rozehráno více - ani jedno nechceš. Hlavně na něj nečekej a pamatuj že i ten nejvíc zaměstnaný muž si najde čas na zprávu a pokud má zájem, nejen na ni (i kdyby neměl spát), kdyby se za týden ozval s výmluvou jak je chudák zaneprázdněn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
2.8.22 17:03
@Anonymní píše:

To kazdopadne, ale na to nema koule a omluvil si to sobe tak, ze ti zadne vysvetleni nedluzi. Ona zadna zprava je taky zprava bohuzel, nech to byt. Tys neudelala nic spatne, pravdepodobne vas mel rozdelanych vic a vyslo mu to jinde. To se stava bohuzel. Hlavne prosim te kdyby se pak ozval po delsi dobe jakoze nic, tak ne ze mu na to skocis. :hug:

• Citovat
  • Upravit
4049
2.8.22 17:07
@Anonymní píše:
Je to pár týdnů co jsem poznala někoho nového, bylo to dlouhé době od rozchodu. Dlouho jsme kolem sebe chodili v ulici a když jsem byla asi měsíc zpátky na akci, tak jsme se náhodou potkali. Vyměnili jsme si čísla, napsali si a pár dní na to jsme zašli ven. Takhle jsme spolu zašli ven asi 3× ještě, bylo těžké to skloubit s prací ale kontakt jsme udržovali aspoň přes zprávy. Všechno bylo v pohodě, rozuměli jsme si, měli jsme na spousty věcí stejný názor, byl to po delší době kluk se kterým jsem si opravdu rozuměla a on sám mi tvrdil to stejné, že se chce vídat a že se na mě těší. Jenže minulý týden přestal z ničeho nic komunikovat, na poslední zprávu už mi neodpověděl jen si jí přečetl až někdy další den večer. Nedalo mi to a napsala jsem mu, co se děje, že nekomunikuje nebo jestli jsem mu něco udělala (nejsem si ničeho vědoma). Opět bez žádné odpovědi jen si to zase přečetl, tak jsem to nechala být a dala tomu čas, že se třeba ozve, ale do teď nic. Dnes ráno jsem mu napsala jen k narozeninám a to také zůstalo bez odezvy. Nevím co s tím, trápí mě to o to víc, když neznám důvod proč přestal komunikovat. Nevím zda čekat nebo se na to vykašlat, rozhodně nechci nikoho uhánět nebo se někomu vnucovat aby mi vůbec odepsal😏.

Zazila jsem, nema smysl cekat, je to falesny clovek. Never mu a jdi dal. Uz mu nepis, nechtej vedet co a proc, tohle se proste nedela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.22 17:42

Tohle se mi stalo několikrát, měla jsem to na háku. Bylo pod mou úroveň o někoho takového dál stát… Shodou okolností se mi dva z nich ozvali, když jsem začínala vztah s nynějším partnerem… Že by se jako rádi sešli, že je to mrzí, že se na mě vykašlali a takové ty kecy. Ani nevíš, s jakým gustem jsem je oba poslala někam, protože už je pozdě, už mám jiného :palec: :palec: no pocit zadostiučinění tam byl a velký, nebudu lhát :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
2.8.22 17:51

Taky tipuji na jinou zenskou :( Treba se ozvala ex…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9002
2.8.22 19:14

Mně tohle udělala „kamarádka“. Za mě to je srabáctví a dost nefér vůči tomu druhému člověku :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí