Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, oteviram diskuzi, citim se mizerne. Omlouvam se za nove vlakno.
Jak jsem nedavno psala, ‚ex‘ se pravidelne mesice po rozchodu pripominal. Utla jsem to ja, videli jsme se od te doby 3×, psal vetsinove on. Casem z nej vypadla nabidka sexu. Prej se bal zeptat, abych se nenastvala, ale nejak to z nej vylezlo. Ja jsem to uplne nezavrhla, priznavam, ze me to taky parkrat napadlo.
Predminuly tyden jsme se sesli, sli na drinky a skoncili u me. Ja sexovat nemohla, ale neco bylo. Navic si, bidak, jeste pujcil mou knizku a projevil ochotu mi nekdy doma pomoct s nejakou muzskou praci.
Par dni po jsem mu navrhla dalsi sexovaci setkani (protoze jsem uz mohla) a on jen napsal, ze nestiha ( pritom predtim vypisoval aneb kdyz ptacka lapaji). Od teto ‚konverzace‘uplynul tyden a nic ticho, ticho.
Priznavam, ze me to hodne ranilo po lidske strance. Myslela jsem, ze muzem jako kamaradi fungovat, neresila bych, kdyby uz nechtel sexovat. Pravdou je, ze jsem si naivne vydedukovala, ze jeho nabidka je charakteru a la kamaradi s benefity. Vypada to, ze me jen vyuzil na jednu noc a cau. Opravdu bych do nej nerekla, ze je takova hyena. Ten vecer byl super, nebylo to vubec trapny.
Nejhorsi je, ze ho mam svym zpusobem rada, byvala bych stala o kamaradstvi, proto me to mrzi..
Vim, ze jsem hloupa a sklizim plody sve blbosti, ale asi potrebuju nejakou utechu… ![]()
Příspěvek upraven 02.08.22 v 18:46
@Bibiaana píše:
Ahoj, oteviram diskuzi, citim se mizerne. Omlouvam se za nove vlakno.Jak jsem nedavno psala, ‚ex‘ se pravidelne mesice po rozchodu pripominal. Utla jsem to ja, videli jsme se od te doby 3×, psal vetsinove on. Casem z nej vypadla nabidka sexu. Prej se bal zeptat, abych se nenastvala, ale nejak to z nej vylezlo. Ja jsem to uplne nezavrhla, priznavam, ze me to taky parkrat napadlo.
Predminuly tyden jsme se sesli, sli na drinky a skoncili u me. Ja sexovat nemohla, ale neco bylo. Navic si, bidak, jeste pujcil mou knizku a projevil ochotu mi nekdy doma pomoct s nejakou muzskou praci.
Par dni po jsem mu navrhla dalsi sexovaci setkani (protoze jsem uz mohla) a on jen napsal, ze nestiha ( pritom predtim vypisoval aneb kdyz ptacka lapaji). Od teto ‚konverzace‘uplynul tyden a nic ticho, ticho.
Priznavam, ze me to hodne ranilo po lidske strance. Myslela jsem, ze muzem jako kamaradi fungovat, neresila bych, kdyby uz nechtel sexovat. Pravdou je, ze jsem si naivne vydedukovala, ze jeho nabidka je charakteru a la kamaradi s benefity. Vypada to, ze me jen vyuzil na jednu noc a cau. Opravdu bych do nej nerekla, ze je takova hyena. Ten vecer byl super, nebylo to vubec trapny.
Nejhorsi je, ze ho mam svym zpusobem rada, byvala bych stala o kamaradstvi, proto me to mrzi..
Vim, ze jsem hloupa a sklizim plody sve blbosti, ale asi potrebuju nejakou utechu…
proč to tu pořád píšeš dokolečka, to už jsem četla minimálně 2×
![]()
Proc hyena? Rozesli jste se, uz nejste partneri, jen jste se oboustranne domluvili na obcasnem sexu. Tys na to pristoupila, on te neznasilnil, ani ti nesliboval, ze to je mozny zacatek pokracovani/obnoveni vztahu.
A v takovem typu nezavazneho setkavani se nema ani jeden povinnost pokracovat. Navrhla jsi setkani, on se omluvil. A ze se neozyva? Nechodite spolu, bere to evidentne tak, ze kdyz bude cas a nalada, muzete se ozvat a sejit. A nebo take ne.
Na me to pusobi tak, ze bys rada vic a jsi kapku zhrzena.
Příspěvek upraven 02.08.22 v 18:52
PROSTĚ a jednoduše najdi si někoho jiného a na tohodle kašli, copak jsi nepoznala že to nemá smysl??? Nějaký sebevědomí snad máš ne než se zahazovat s takovym chlapem
časem potkáš někoho kdo si tě bude vážit a mít rád, dej tomu prostě čas…
Týden trvá kdejaká viróza a když chytne kvalitní bacil, může to být i měsíc. Takže důvody mohou být zcela jiné, než si tazatelko myslíte! Ale na druhou stranu, třeba je jen skalpovač. Je to váš ex, vy byste měla vědět, co je zač…
Ale no tak.
Nechtěla si být kamarád, chtěla si ho přes sex utáhnout zpět a ani si to nechceš přiznat.
Ex tě opravdu nevyužil, prostě jste se domluvili a teď mu došlo, že takhle to dál nechce. Což je od něj jedinné rozumné. Ano, bylo by lepší kdyby ti to jasně řekl, no co už.
Předpokládám, že knihu časem vráti.
Ty si to konečně v sobě uzavři a maximálně se mu v říjnu ozvi ohledně té knihy a do té doby žádná komunikace. Bez toho se dál nepřeneseš.
Nezlob se na mě, ale ty jsi normální tele. V tomhle žádné kamarádství neexistuje. Ty jenom doufáš, že s tebou bude dál spát.
Prý kamarádi..
![]()
To je je tak, když nedáš na rady v jiné, tebou založené, diskusi…
Ne ty nejsi naivní, ty jsi s prominutím bl. bá. Ex tě možná využil, ale ty jsi mu to dovolila.
Zkoušel ti házet udičky, ty jsi se evidentně chytla, tak teď má alespoň jistotu zadních vrátek a to mu v tuto chvíli stačí. Proč by měl dál něco přiživovat, když vidí, že se na něj třepeš jak feťák na fet…
![]()
Přestaň se tak ponižovat a ten kontakt s ním utni a ani ho nepřiživuj, když se ozve. Prostě ignor. Nejlepší varianta (alespoň prozatím) asi bude, že si ho všude blokneš.
Neboj, on zase přijde, až mu nějaká vypadne. Buď připravená.
Ty jsi dobrá masochistka
Čím víc mi na ex záleží, tím míň ho potřebuju vidět přece. Chceš zažívat odmítání, nebo se chceš dívat, jak začíná randit s jinou… nechceš ani náhodou. Utni hned jakýkoliv kontakt a snaž se dát do kupy sebe sama. Emoce nech volně plynout a soustřeď se na to, aby ses postupně cítila líp. Hledej pro to cesty. Tohle je život. Akorát si dej pozor na to, s kým se dáš dohromady příště ![]()
Jinak není všem dnům konec, chlapi se často po delší době ozývají sami. Ale nad tím teď nepřemýšlej, teď je důležitý aby ses dala do kupy ty.
![]()
@Bibiaana píše:
Ahoj, oteviram diskuzi, citim se mizerne. Omlouvam se za nove vlakno.Jak jsem nedavno psala, ‚ex‘ se pravidelne mesice po rozchodu pripominal. Utla jsem to ja, videli jsme se od te doby 3×, psal vetsinove on. Casem z nej vypadla nabidka sexu. Prej se bal zeptat, abych se nenastvala, ale nejak to z nej vylezlo. Ja jsem to uplne nezavrhla, priznavam, ze me to taky parkrat napadlo.
Vim, ze jsem hloupa a sklizim plody sve blbosti, ale asi potrebuju nejakou utechu…
Příspěvek upraven 02.08.22 v 18:46
Ani se mu nedivim😅 😅 😅