Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nenuta1 píše:
Protoze nejste v poradku
Tak taky nazor. Co to nejak rozvest? Komentaru si vazim ![]()
@Bibiaana jestli tě to baví, dělat náhradní matraci
tak jo, tak se dál ponižuj.
@Bibiaana už mu nikdy nepiš.
Taky jsem mívala takový blbý nápady
@g.sandova píše:
@Bibiaana už mu nikdy nepiš.
Taky jsem mívala takový blbý nápady
Tak jsem rada, ze v tom nejsem sama ![]()
@g.sandova píše:
@Bibiaana nejsi, ono to hodně bolí a člověk vymyslí blbosti
Me tahle diskuze pripomina asi rok nebo dva dozadu nejakou holku maserku, co chtela chodit s panem joginem, ktery delal jako vedlejsak taxikare, ale on ji nechtel, protoze si nepravem mysli, ze ona s klienty misto masaze suka, nebo respektive, ze nabizi k te masazi jeste extra sluzby. To ji udajne mel rict jako reakci na jeji stezovani si, ze ma stale problemy s akne. Pry se ten jeji „zivotni styl“ takto projevuje.
Ta si taky nedala poradit, at pana jogina posle nekam. At mu nevypisuje, nevnucuje se, nechodi na jeho hodiny jogy a pod.
Holt komu neni rady, tomu neni pomoci.
@Bibiaana píše:
Tak dekuji vsem!
Drž se, nekontaktuj ho a dej za čas vědět jak se ti daří
![]()
@smečka.blech píše:
Drž se, nekontaktuj ho a dej za čas vědět jak se ti daří![]()
Díky!
@warita píše:
Me tahle diskuze pripomina asi rok nebo dva dozadu nejakou holku maserku, co chtela chodit s panem joginem, ktery delal jako vedlejsak taxikare, ale on ji nechtel, protoze si nepravem mysli, ze ona s klienty misto masaze suka, nebo respektive, ze nabizi k te masazi jeste extra sluzby. To ji udajne mel rict jako reakci na jeji stezovani si, ze ma stale problemy s akne. Pry se ten jeji „zivotni styl“ takto projevuje.Ta si taky nedala poradit, at pana jogina posle nekam. At mu nevypisuje, nevnucuje se, nechodi na jeho hodiny jogy a pod.
Holt komu neni rady, tomu neni pomoci.
Ježiš, tu si pamatuju, ona tu i dávala screeny zpráv, co si psali… Ta holka byla úplně marná…
@Betty MacDonald píše:
Ježiš, tu si pamatuju, ona tu i dávala screeny zpráv, co si psali… Ta holka byla úplně marná…
tak tak…
@Bibiaana píše:
Az tak marna jsem, jo?
snad ne. Poucila ses uz? Pokud ano, tak nejses tak marna. Nebud jako slecna maserka, co behala za joginem.
@warita píše:
snad ne. Poucila ses uz? Pokud ano, tak nejses tak marna. Nebud jako slecna maserka, co behala za joginem.
Jasny, v pripade kontaktu uz nebudu reagovat a klidne i obetuju knizku ![]()