Milenec ano ne?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.8.22 23:15

Ahoj, ano mám milence.. a manžela… máme s manželem dceru. Manžel nepije. Nepodvadi vydělává… ale sex u nás vázne. Proste na to není… když už k tomu dojde je to na pět minut…. Mám milence, známe se strasne dlouho dříve jsme s polu chodili… teď spolu spime… je to úžasné, chemie mezi námi je úplně vidět… nikdy jsem ho neprestala milovat ale spolu být nemůžeme(hádky neshody, zradil mne) … nevím jak z toho ven… opustit manžela? Prestat se vídat s milencem? Potrebuju se asi hlavně svěřit…

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
5837
3.8.22 23:38
@Anonymní píše:
Ahoj, ano mám milence.. a manžela… máme s manželem dceru. Manžel nepije. Nepodvadi vydělává… ale sex u nás vázne. Proste na to není… když už k tomu dojde je to na pět minut…. Mám milence, známe se strasne dlouho dříve jsme s polu chodili… teď spolu spime… je to úžasné, chemie mezi námi je úplně vidět… nikdy jsem ho neprestala milovat ale spolu být nemůžeme(hádky neshody, zradil mne) … nevím jak z toho ven… opustit manžela? Prestat se vídat s milencem? Potrebuju se asi hlavně svěřit…

Riskovat rodinu, zázemí a partnera kvůli sexu? :nevim: vždycky je ve hře i možnost přijít o vše a mít na krku milence, který není partner. Já osobně bych to neriskovala. Žila jsem za svobodna dlouho sama, potom chvíli jen s dětma a partner, chlap co je doma k ruce, parťák a pomoc k výchově dětí mi teda chyběl více jak sex. A taky sehnat chlapa na sex je snažší, než sehnat spolehlivého partnera / manžela.

Je fajn se řídit svým instinktem a potom rozumem, třeba poznáš co je pro tebe priorita.

• načítám...
7205
3.8.22 23:47

No nevím, na sex asi ok, ale jinak asi za moc stát nebude :nevim:

• načítám...
7188
3.8.22 23:48

To že je ten sex skvělej neznamená automaticky že se skvělej i život s ním. Proč bys opouštěla manžela? Jestli vám to klape a je problém jen v sexu, tak si nech milence i manžela, kde vidíš problém?

• načítám...
159
3.8.22 23:50
@Anonymní píše:
Ahoj, ano mám milence.. a manžela… máme s manželem dceru. Manžel nepije. Nepodvadi vydělává… ale sex u nás vázne. Proste na to není… když už k tomu dojde je to na pět minut…. Mám milence, známe se strasne dlouho dříve jsme s polu chodili… teď spolu spime… je to úžasné, chemie mezi námi je úplně vidět… nikdy jsem ho neprestala milovat ale spolu být nemůžeme(hádky neshody, zradil mne) … nevím jak z toho ven… opustit manžela? Prestat se vídat s milencem? Potrebuju se asi hlavně svěřit… [/citace))
Když jsi ho nikdy nepřestala milovat, tak asi nemiluješ muže, vid? :-( Řekni si co je pro mě důležitější a jestli bys svým počínám neublížila hlavně dceři. Ani ne tak muži, ale hlavně dítěti. Kdyby se to muž dozveděl, myslíš, že by s tebou chtěl nadále být? Většina můžu tohle nedá a odchází a ty s dítětem budeš sama. Co řekneš dveři, až se bude ptát na tatínka? Nebude ti líto, až bude plakat, že se jí po něm stýská a že ho chce u sebe? Až budeš nemocná, kdo tě zastoupí? atd atd atd. Neříkám, že bys zustala sama, ale já to beru podle sebe. Otec mé dcery je prostě je jen´den, on pro malou bude chtít vždy to nej! A nikdo jinej. |Chtěla bych o tohle přijít? O ten luxus že tvé dítě bude mít oba rodiče po svém boku? Jestli to bez milence nevydržíš, tak doporučuju prostě vždycky nějakej rychlej sex, bejt maximálně opatrná a hlavně - nepouštet si ho do hlavy. Máš dítě, máš zodpovědnost. Zkus si dát raději dohromady sexuální život tvuj a tvého muže. Nepouštěj mezi vás někoho dalšího. Tot muj názor.
  • načítám...
4042
4.8.22 01:04

Nikdy bych neuprednostnila super sex za komplet rodinný život a stálého partnera, klid a zázemí. Neumím si to představit. A ty výčitky svědomí už vůbec ne, nedokázala bych s tím žít, chci život žít s „čistým štítem“,takže u mě by se to neslucovalo..

• načítám...
Tala20
4.8.22 04:09
@Anonymní píše: „nevím jak z toho ven… opustit manžela? Prestat se vídat s milencem?“

Mnoho žen chodí pravidelně do fitka, nehroutí se a neptají se jak z toho ven. Mnoho žen chodí pravidelně ke kadeřnici, nehroutí se a neptají se jak z toho ven. Mnoho žen chodí pravidelně na kosmetiku, nehroutí se a neptají se jak z toho ven. Mnoho žen se schází s milencem, nehroutí se a neptají se jak z toho ven.

Dobrý sex Ti pomáhá od bolestí hlay, od podrážděnosti, od nálad a vnitřního tlaku. Pomáhá Ti abys mohla doma spolehlivě fungovat jako máma a partnerka. Ber to jako nutnou terapii.

Každá terapie má svá rizika a vedlejší účinky. Přečti si příbalový leták, a užívat jednou měsíčně.

• Upravit
15099
4.8.22 06:20

Neboj, až se to manžel dozví, tak už se nebudeš muset rozhodovat. Kopne tě do řiti ten tvůj milenec nejspíš taky a vkrocis na dráhu samozivitelka jen kvůli šuku.

• načítám...
14127
4.8.22 06:21
@Tala20 píše:
Mnoho žen chodí pravidelně do fitka, nehroutí se a neptají se jak z toho ven. Mnoho žen chodí pravidelně ke kadeřnici, nehroutí se a neptají se jak z toho ven. Mnoho žen chodí pravidelně na kosmetiku, nehroutí se a neptají se jak z toho ven. Mnoho žen se schází s milencem, nehroutí se a neptají se jak z toho ven.

Dobrý sex Ti pomáhá od bolestí hlay, od podrážděnosti, od nálad a vnitřního tlaku. Pomáhá Ti abys mohla doma spolehlivě fungovat jako máma a partnerka. Ber to jako nutnou terapii.

Každá terapie má svá rizika a vedlejší účinky. Přečti si příbalový leták, a užívat jednou měsíčně.
:lol: :palec:
  • načítám...
14127
4.8.22 06:22
@Anonymní píše:

A milenec vubec chce?

• načítám...
3296
4.8.22 06:37

Ahoj, co pro tebe znamená manželství? Mít všechno a pokud to nemám, tak si to brát jinde?

To, co právě děláš je činnost, kterou si manželství narušila víc, než když není sex tak často. Našla si někoho s kým máš dobrý sex, ale nemůžeš mu věřit. Nikde dlouhodobě nenajdeš všechno.

Komunikuj více s manželem a narušujte stereotyp.

• načítám...
53518
4.8.22 06:38
@Anonymní píše:

Když nedokážeš milence bez výčitek a ještě ho miluješ, tak píšu milenec NE.

• načítám...
53190
4.8.22 07:25

Přemýšlíš o tom úplně špatně. Pokud máš milence na sex, nemůžeš do toho zabřednout stylem „jaké by s ním bylo žít“. Přiznala bych to manželovi (pokud máte dlouhodobě problémy v sexu, které nechce řešit, tak je dost možné, že by mu to ani nevadilo) a rozhodně nebourala rodinu kvůli sexu.

• načítám...
15060
4.8.22 07:53

Nech to jak to je, na život manžel, na sex milenec.

• načítám...
Ou
24138
4.8.22 07:54

Jo a teď se ten chlap, o kterém víš že je pro tebe toxickej, ale umí ti to udělat určitě změní, určitě bude si bude chtít hrát na rodinku a půjde se s ním domluvit. To že spolu souložíte je totiž ta pravá a osudová láska a ta ho změní!

Btw - manželksou krizi jste řešili jak, tedy kromě toho že sis našla milence?

Jak bys reagovala ty, kdybys zjistila že tvůj manžel celou dobu sní o nějaké holce z minulost, se kterou teď začal spát a připadá mu mnohem lepší než ty?

Příspěvek upraven 04.08.22 v 08:03

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová