milenec ANO nebo NE

Anonymni
31.5.09 22:10

milenec ANO nebo NE

Zdravím. Předem bych chtěla podotknout že nechci nikoho pohoršovat.
Jen bych chtěla znát názor několika z vás.
Mám spokojené partnerství a nehodlám na tom vůbec nic měnit. Ale mám poměr ve kterém jde převážně o sex, opravdu dobrý sex. Řekla bych že máme vše vyřešené a oba víme přesně co můžeme od druhého očekávat.
Rozvádět se nechci a ani nebudu. Nikde bych nenašla lepšího muže než mam doma, jen to milování nám moc nefunguje.
Všem co jsem naštvala svým způsobem života se omlouvám a ty co mě možná trochu chápou prosím o příspěvek.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13503
31.5.09 22:26

Ahoj

ja te urcite odsuzovat nebudu,take jsem mela milence se kterym byl sex tak bozsky ze jsem byla v oblacich :lol: a vztah ktery byl skvely jen ten sex byl nic moc.
Pokud ti to takhle vyhovuje a vis ze od muze se kterym mas sex nic v zivote chtit nebudes tak budiz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
31.5.09 22:27

Ahoj,vždyt jsi si odpověděla sama :wink: .Rozvádět se nebudeš,ani nechceš,milence máš,tak to je vyřešené.Pokud ti to takhle vyhovuje,proč ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7857
31.5.09 22:43

Jestli ti to bude fungovat a máš vše „vyřešené“, tak budeš opravdu, ale opravdu první ženská vedle těch spousty, co jsem poznala… :wink:
Omlouvám se za ironii, přeju ti spokojenost, ale bohužel nevěřím, že to klapne dobře. Můžu je držet palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
31.5.09 22:49

vulpes…není to jistě na furt. Funguje to s přestávkou již několik let. A snad ještě bude.
Za palce a reakce děkuju.

• Citovat
  • Upravit
48576
31.5.09 22:55

Ahojky.pokud se to nedoví někdo komu ublížíte tak proč ne,myslím že to fungovat muže i když já to takle jeden čas(před tímto vztahem) měla taky tak a dá se říct že muj bejvalej si za to mohl sám takže jsem ani výčiky neměla ale přerostlo to v lásku a předchozí ho partnera jsem opustila kvuli milenci (ale stejnak by asi náš vztah skončil brzy) a pak jsem po chvilce zjistila že kromě toho sexu my na něm nic nevyhovuje takže sem opustila i jeho :lol: takže tím jsem chtěla jen říct že pokud v tom zustane jen ten sex tak je to nejspíš v pohodě :wink: i když v tomto vztahu bych to já už neudělala .držím palce

A ,yslím že diskuze je bezpředmětná :lol: proto že i když někdo napíše nedělej to tak to uděláš :lol: ale to byla jen vsuvka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
31.5.09 23:03

Ano, pokud by ti nijak nevadilo, kdybys zjistila, že manžel to má tak samo (a samozřejmě pokud na to manžel nepřijde).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
31.5.09 23:07

No, že je to hra s ohněm si asi uvědomuješ.
Ale jestli to tak vyhovuje vám oběma a nikomu neubližuje, dobře. Možná lepší, než kdybys byla doma věčně nervozní :wink:

Jen mě zaráží jedno slůvko. " Řekla bych , že máme vše vyřešené....." V tomhle musí být jistota, aby mohlo něco takového fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
31.5.09 23:12

NO JE SICE HEZKÝ, ŽE TY SE NECHCEŠ ROZVÁDĚT, ALE MOHLO BY SE TO STÁT NAOPAK.
TVŮJ PARTNER BY SE TO MOHL DOZVĚDĚT A PAK UŽ BY TO ASI NEBYL IDEÁLNÍ PARTNERSKÝ ŽIVOT, ALE PRAVDĚPODOBNĚ KRACH. (TEDY POKUD NEMÁŠ TOTÁLNĚ TOLERANTNÍHO MUŽE)

ZNÁŠ TO PŘÍSLOVÍ S TIM HRNCEM CO SE S NIM CHODÍ TAK DLOUHO PRO VODU AŽ SEUCHO UTRHNE?! :wink:

JESTLI MŮŽU MLUVIT ZA SEBE KTERÁ NEMÁ DOMA IDEÁLNÍHO MUŽE A MOC BY SI HOPŘÁLA SEX NESEX.

VAŽ SI TOHO CO MÁŠ A NEPOKOUŠEJ OSUD. MOHLO BY TĚ TO POZDĚJI HODNĚ MRZET

JEDINÉ SLOVO KTERÉ SEM TU NAPSALA, SEM NEMYSLELA ZLE A NEPOHORŠUJI SE NAD TEBOU, TO BY MNĚ ANI NENAPADLO.

RADŠI SI ROZMYSLI, JESTLI BY TI PŘÍPADNĚ TEN SUPER SEX NAHRADIL PRÍMA CHLAPA. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
31.5.09 23:18

Jo, ty jsi v pohodě, milenec taky. Víš, co by udělal manžel, kdyby se to dozvěděl (a jednou se to dozví? Jestli bude taky v pohodě, tak super, kdo by to tak nechtěl? Jestli nevíš, jak by reagoval, nebo víš, že by mu to vadilo, tak dej na váhu sex a na druhou stranu super chlapa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
1.6.09 00:42

Upřímně?

Když mám doma ideálního chlopa, za sex mimo ni to nestojí. A když stojí, něco je někde blbě. Hele, nijak tě neodsuzuju, jen si myslím, že pokud ti stojí sex za milence, není někde něco dobře. A tak je průser někde na obzoru - drržím palce aby tam zůstal…

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
1.6.09 04:47

Ahoj,je to čistě tvá věc.Ale má to i své ALE :roll: … Také jsem si tím prošla a mě to tedy nefungovalo.Myslela jsem si že jde jen o SEX,ALE bohužel v tom začly být i city.Pak jsem to musela rozklepnout hlavně rozumem.Odešla jsem a ničeho nelituji.Také jsem si myslela,že SEX je to nejdůležitější,ale NENÍ.Zjistila jsem že jsou i jiné hodnoty.

A druhá věc jsou příspěvky na těchto stránkách…jak už zde několikrát bylo…pozor na nechtěné otěhotnění s milencem-je to pak velký průser :roll:

Je to jen názor,ale nijak tě neodsuzuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
1.6.09 07:29

Ahoj,
napadlo mě to samé,co Lesinu - je mi divné, že vám doma až tak neklape ten sex…pak asi není vše v pořádku,ne? Pokud to někde klape, tak to klape i v sexu a naopak. Jestli je s manželem vše fajn, tak zkuste vylepšit i ten sex a je to…
Jinak samo neodsuzuji nic, jen jsem ten typ člověka, co si hned řekne, jak by mi bylo, být tím druhým - manželem. Jestli by ti něco podobného od manžela nevadilo, tak asi není problém i tak… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
1.6.09 08:09

Dovedu si docela dobre predstavit, ze jim klape vsechno krome sexu - kazdy ma jine potreby -. muj manzel by si jiste taky pral naruzivejsi manzelku.

Asi by se me hluboce dotklo, kdyby si manzel opatril milenku"jen na sex" s tim, ze si se mnou jinak rozumi a rozvadet se nechce. Toleruji mu maximalne tak latexove nahrazky :-))))

Diskuse je skutecne bezpredmenta, pisatelce nejspis slo o to ubezpecit se, ze jak si to zaridila, je v pohode. Podle me, i kdyby se tady snesla jen sama snuska moralistickejch napominek (ano, to umime hezky), stejne by to jeji postoj nezviklalo.

Nemuzu rikat co bych udelala ja, protoze do takove situace (ze bych trpela nedostatkem sexu) se asi tezko nekdy dostanu. Ale myslim si, ze hezke ani spravne to neni. Muze si beru celeho, s jeho povahou i sexualnim apetitem. Malokdo se dneska rozpakuje si sexualni apetit overit jeste pred vstupem do manzelstvi, takze tezko se vymlouvat „ja to netusila“.

Takhle by sis mohla opatrit jednoho muze na sex, jednoho na konverzaci, jednoho na lyze, jednoho na vareni, jednoho na poceti ditete, jednoho na vychovu ditete atd atd .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.6.09 11:03

Ahoj zakladatelko,
pochopitelně píšu jako anonymní, protože jsem na tom bývala stejně. Manžel doma a docela to klapalo. Pak se objevil někdo, z koho se mi podlamovaly kolena. Šli jsme do toho, sex byl úžasný. Já ho brala jako dobrého kamaráda, on se bohužel zamiloval :roll:
Raději jsem to (po dlouhé době) ukončila, i když on má šrám na srdci :(

Až zpětně si uvědomuju, že jsem měla obrovské štěstí. Štěstí, že se to neprovalilo. Svého manžela jsem mohla potkat při cestě autem s milencem, v nějaké restauraci… náhoda je blbec. A nejen manžela, klidně jeho matku, kamaráda atd. Kdyby se to dozvěděl, mám na svědomí dvě zlomená srdce a jeden rozvod - to vše kvůli hormonální bouři 8).

Dneska mám opět jen manžela a ulevilo se mi. Oproti bývalému milenci je to chlap, se kterým já dokážu v pohodě žít - s milencem by to nešlo, jak ho znám :) Nelžu, nic netajím.

Takže OK to není, to někde uvnitř víš. Jinak bys sem ani nepsala…

korena: To se stává docela často, že se sejdou dva, kteří si vyhovují téměř ve všem, až na sex :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová