Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, sleduji kauzu ještědka, samozřejmě i osud Janičky Dušičky a všude se mluví o fake Markýskovi..můžete mi něterá říct o co šlo?
jinak..v ještědce některá psala, že kvuli markýskovi probrečela kus svýho těhotenství - té chci jen říct, že to byl osud a melo to tak být. To že si někdo vymyslel příběh, který ji rozplakal a možná nějak změnil přítomnost (budoucnost) její a jejího dítěte.
mmch ted jsem na jestedku vyložila karty..velmi zajimave, vyfotila jsem je, obrázek pridam..pláče mi mimino tak budu pokračovat pozdeji.
Díky za vysvělení M.
Janáč
Ahoj Jani, diskusi také sleduji, ale nepřispívám..... Co se stalo Dušičce i Ještědce je strašné
ani ve snu si to nedovadu představit. Chtěla jsem ti dát odkaz na téma Markýzek, ale jak koukám, tak mě Lesi už předběhla ![]()
Jsem zvědavá na ty karty.......
ahoj Lesi, díky, i když to vypada nepravděpodobně
já to opravdu nemohla najít.
Děcka, nejde mě vložit foto a nemám čas se to ted učit.. je tady :
http://emimino.cz/modules.php?…
pokud to nekdo vložit umíte, vložte ji do diskuze.
Neptala jsem se na konkrétní otázku jen myslela na to, co bylo Ještědkou napsáno…
Jen velmi zjednodušeně : Hlavní karta je ta uprostřed.
Spodní řádek - minulost , prostřední přítomnost a nejhornější budoucnost..
Můžu karty i vyložit, ale zkuste se na ně podívat..
http://emimino.cz/…ie-0023d.jpg
Ani zbla tomu nerozumím, tak jsem o to víc zvědavá na vysvětlení.
tybrďo..tak uplne do toho teda nevidím, ale
(samozřejmě myslím M..)
Tak doufám, že to tu někdo přeloží pro nás blondýny
já totiž vidím jenom karty s obrázky ![]()
Anonymni dejme tomu že vezmeme hlavní kartu uprostřed..Karta číslo 3 , loď, piková desítka, loď cesta, cestování, rozuměj : i změna „stavu“. Už nejsem tam kde jsem byl jdu jinam, odcházím, přicházím, přešlapuji..měním staré za nové, nové za staré… napoví okolní karty..
trojka pro mnohé šťastné číslo ![]()
karty ve spodním řádku : vlevo 6 mraky, nejhorší karta vůbec, přináší těžkosti a ovlivnuje karty okolo sebe..vedle rakev..vpravo pikový eso - žena -tazatelka nebo žena tazatelce velmi blízká.
je mi z toho trochu zima.
Pavlička píše:
Tak doufám, že to tu někdo přeloží pro nás blondýnyjá totiž vidím jenom karty s obrázky
Já taky a jsem bruneta ![]()
no jakoby z te minulosti přímo křičelo že tazatelka příšla o sobě velmi blízkou ženu, dívku..
Ale ok, pokračujme..karta uprostřed vpravo - 35 piková devítka. Kotva, jasná souvislost s cestováním, ale tak trochu bludný kruh..jak můžeme na jedné měnit, procházet změnou (cestovat - jak říka prostřední karta, karta osobní) a zároveň se snažit zakotvit. Je to jako házet laso na pohyblivý cíl, chtít něco, co nejde uskutečnit, jako si jít do drogerie koupit mouku, být motýl, který chce utáhnout křídly vagon uhlí..
A 5ka?srdcová sedma? opět velmi štastné číslo pro mnoho lidí (podobně jako ta 3ka), strom je prostě strom. Zdraví, určitá stálost, bohužel pořád jsou poblíž mraky…
jdu ven..u nás je bez mráčku. Přeji všem hodně sil.
http://www.youtube.com/watch?…
Omlouvam, se že to zase rozdmýchávám,ale byl by mi někdo schopný napsat ve dvou odstavcích o co teda šlo u Mar.?(80 stran fakt nepřeču..)Někdo si vybájil identitu a poté mu umíraly děti?Klidně PM..
Díky moc, jsem hrozna ![]()