Urostomie

Anonymni
2.4.09 11:56

Urostomie

Ahoj
nevím kam toto téma můžu směřovat,ale říkám,že třeba tady je někdo na tom podobně :).
Já nejsem maminka ani těhulka.Jednou bych si dětï moc přála,ale to je hudba ještě daleké budoucnosti.
Ale k mému dotazu..Od narození mám syndrom kaudální dysgeneze(nemám zakončení páteře( chybí mi kostrč),tudíž mozek nemá spojení s močovým ustrojím)na základě toho mi v roce 2007 udělali urostomii.Můžu říct,že mi to pomohlo v mnohem lepší kvalitě života.
A tak bych se chtěla zeptat jestli je tu někdo s podobným problémem?
A jestli si myslíte,že by mohli být nějaké komplikace spojené s urostomii v budoucím těhotenství??

Doktoři mi zatím nedokázali nějak odpovědět a tak si řikám,že třeba někdo bude mít zkušenost.

Děkuju za jakoukoliv odpověď..

Petty

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43029
2.4.09 13:02

Ahoj.pokud mas normalne vyvinute pohlavni organy, tak by to melo byt OK. Akorat me napada, jestli mas tu oblast necitlivou, tak bys treba nemusela citit nejake kontrakce ci bolesti … coz ve vetsine pripadu je spis vyhoda, ale asi by te treba meli casteji kontrolovat a porod treba vyvolat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.4.09 12:53

Ahoj Pudloslavo,
moc děkuju,že si se ozvala..Podle všeho mám pohlavní orgány normálně vyvinuté,tak tady by snad neměl být problém..
A co se týče té citlivosti,tak to mě ani nenapadlo,ale tak uvidíme..Ale i tak moc díky :)

P.

• Citovat
  • Upravit
shmidova
19.5.11 09:49

Gaudální dysgenese a těhotenství

Ahojky všem. Těhotenství s tímto handicapem je možné. Sice nemám urostomii, ale kolostomii a jsem po plastyce močového měchýře a mám jednu ledvinu. A přez tyto všechny zdravotní problémy jsem úspěšně v 7 měsíci těhotenství a doposud bez problému. Doufám, že to půjde takto dobře až do konce. Přeji všem mnoho štěstí :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová