Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj.pokud mas normalne vyvinute pohlavni organy, tak by to melo byt OK. Akorat me napada, jestli mas tu oblast necitlivou, tak bys treba nemusela citit nejake kontrakce ci bolesti … coz ve vetsine pripadu je spis vyhoda, ale asi by te treba meli casteji kontrolovat a porod treba vyvolat.
Ahoj Pudloslavo,
moc děkuju,že si se ozvala..Podle všeho mám pohlavní orgány normálně vyvinuté,tak tady by snad neměl být problém..
A co se týče té citlivosti,tak to mě ani nenapadlo,ale tak uvidíme..Ale i tak moc díky ![]()
P.
Ahojky všem. Těhotenství s tímto handicapem je možné. Sice nemám urostomii, ale kolostomii a jsem po plastyce močového měchýře a mám jednu ledvinu. A přez tyto všechny zdravotní problémy jsem úspěšně v 7 měsíci těhotenství a doposud bez problému. Doufám, že to půjde takto dobře až do konce. Přeji všem mnoho štěstí ![]()
Ahoj
.
nevím kam toto téma můžu směřovat,ale říkám,že třeba tady je někdo na tom podobně
Já nejsem maminka ani těhulka.Jednou bych si dětï moc přála,ale to je hudba ještě daleké budoucnosti.
Ale k mému dotazu..Od narození mám syndrom kaudální dysgeneze(nemám zakončení páteře( chybí mi kostrč),tudíž mozek nemá spojení s močovým ustrojím)na základě toho mi v roce 2007 udělali urostomii.Můžu říct,že mi to pomohlo v mnohem lepší kvalitě života.
A tak bych se chtěla zeptat jestli je tu někdo s podobným problémem?
A jestli si myslíte,že by mohli být nějaké komplikace spojené s urostomii v budoucím těhotenství??
Doktoři mi zatím nedokázali nějak odpovědět a tak si řikám,že třeba někdo bude mít zkušenost.
Děkuju za jakoukoliv odpověď..
Petty