dvojčátka

1819
25.3.09 11:20

dvojčátka

Ahojte holky, jste tu nekdo ve stejní situaci že čeká dvojčátka? Když ano doufam že se nekdo pridá, a podelíme se o vše starosti i radosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1764
25.3.09 16:04

ahoj, jsou tady dvojčátkové maminky, budoucí maminky, najed na diskuzi Budoucí maminky dvojčat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
25.3.09 22:07

Ahoj regy, dekuju za odpoved, jo já vás sleduju, jenomže vy už jste zabehle ve vaší diskuzi, a rešíte už porody, což u me jsou ješte porad obavy na začatku tehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
26.3.09 10:20

Ahoj Izabel, jsem moc ráda, že jsi založila další diskuzi pro nás dvojčátkové. Stejně jako ty, sledovala jsem holky kde je Regy, Eva atd. ale ty už jsou mnohem dál, takže jsem spíš lovila informaci v jejich diskuzi zpětně. :)
Je fajn objevit tady někoho kdo je taky relativně na začátku.
Můžu se tě zeptat v kolikátém týdnu jsi??Já v jedenáctém.
Tak hezký den a budu moc ráda když odepíšeš. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
26.3.09 13:19

Ahoj Hvezduško tak já jsem ráda že v tom nejsem sama. Já jsem mela bejt v 9+4tt jenomže jsou miminka menší a vycházi to na 7+4tt, tak jsem pravdepodobne zústala tehu tesne pred MS.
A jak se cejtíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
26.3.09 16:02

Teď už začíná být lépe, ale ještě před čtrnácti dny celý den průběžně nevolnosti, alespoň že bez zvracení, každou chvíli unavená jak po maratonu, bolesti jak před MS no žádná sláva…Navíc kila se nabalovala vesmírnou rychlostí,protože jsem měla nonstop vlčí hlad a bříško začíná vylejzat až teď, takže jsem si připadala jak vorvaň a ne jak těhule… :roll:
A jak je tobě?? Probíhá ti vše v klidu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
26.3.09 20:14

uplne jako bys opisovala me, stejné príznaky, jenom briško mi vylezlo brzo, a hlavne večer se mi zvetší a ztvrdné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
28.3.09 09:59

Ahoj Izabel, tak jsem koukala na fotku tvého bříška a máš téměř stejné jako já… :) Taky jsem pročítala vaší diskuzi na Snažilkách a věř mi, že jsem si připadala úplně stejně a i teď když občas juknu do zrcadla tak se leknu…dřív jsem hodně sportovala a držela si relativně normální postavu a teď když to vidím…hrůza…ale zase miminka i my to potřebujeme…bude to síla nosit dvě mimča..tak potřebujeme mít dobrou základnu… :lol: :wink:
Bříško mi dělá po večerech to co tobě…jakoby se celé nafoukne…Jen nohy zatím neotékají…
Jsi doma na neschopence nebo chodíš do práce??Máš už fotku z utz?Já jdu v pondělí na kontrolu a 9.4. na screening, tak doufám že bude vše v pořádku…to je jediné z čeho mám strach, aby byla obě mimina zdravá.
Zatím pa a opatruj se… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1269
28.3.09 17:13

Ahoj holky
Tak jestli vám to nebude vadit, tak bych se k vám přidala. Zatím jen tak polehounku, protože teprve začínám osmý týden.
Taky s napětím čtu diskuzi holek s dvojčaty a to ještě dříve, než jsem já vůbec otěhotněla :D Asi jsem měla předtuchu...... :roll:

Mě je poslední týden blbě pořád. Zatím nezvracím, ale k jídlu a pití se musím přemáhat a nevolnosti jsou takřka neustále. Večer usínám po večerníčku :D

Chodím do práce, i když Dr. by chtěla, abych byla doma. Jenže já pracuji v kanceláři a nejprve za sebe musím zaškolit náhradu než odejdu a taky potřebuji vydělat ještě nějaké korunky. Tak snad to ještě nějakou dobu vydržím, než bude PN nutná kvůli miminkům.

Bříško mi docela splasklo, ale večer se taky nafoukne do obřích rozměrů :D

Hlavně aby to dopadlo dobře. Jak píšeš, hlavně, aby miminka byla v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
29.3.09 12:03

Ahoj Jiťo, vítej… :srdce:
určitě budu ráda když se přidáš… :D
Víc hlav, víc ví…a já upřímě toho zatím moc nevím…jen co si přečtu od holek na druhém fóru o dvojčátkách..sledovala jsem některé už v předchozí diskuzi a to čeká nás 1. IVF, tak jsem byla zvědavá jak se holkám daří a jak si vedou..
Jinak ty nevolnosti jsou opravdu dost nepříjemné, ale fakt mi pomáhalo, když jsem něco snědla…a taky ta cola. Teď už je mi blbě, jen když mám hlad, ale to je má vlastní blbost, vím že nesmím mít hlad a přesto se občas zapomenu najíst… :roll:
Už ti začalo trochu vylejzat bříško??
Tu práci ti opravdu nezávidím, já taky chodila do práce, ale v šestém týdnu mě doktor poslal na neschopenku, a musím říct, že jsem to značně ocenila, protože spánek byla má hlavní činnost a byla jsem nonstop vyřízená…ignorovala jsem i bordel doma..prostě to nešlo, takže fakt obdivuji, že zvládáš chodít do práce.
Tak se opatruj(te)… :) Zatím pa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
29.3.09 13:34

Ahoj hvezduško, já jsem nezamestnana takže jsem doma, v práci bych to určo nezvládla, jsem hrozne unavená a porad hladná.
A nevolnosti mám tak navečer.
Jo už mám foto z UTZ a taky se bojím aby byli oba dva v poradku.

jituško vítam te mezi námi, já taky jsem na začátku ale musíme verit, že bude vše v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
29.3.09 21:18

holky poslala jsem sem príspevek, byl odeslan, a nezobrazuje ho. Nechápu to,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
30.3.09 08:23

Ahoj,tak i já bych se ráda podělila a své pocity a jak tak koukám Jitul už je tady.Minulý týden my doktor na 100% potvrdil dvě srdíčka a nyní začínám 8.týden.TP mám 10.11. pokud vzhledem k mému už jednou provedenému císařskému řezu a loni při LPS rozrušování srůstu mezi dělohou a pobřišnicí jizvy vydrží a nebude to dřív.Doktor z těch dvou tak odvázaný nebyl jako já.Manžel se snaží to vstřebat a dcerka a babi nadšené.Chodím do práce a tak nemám zas tolik času bát na netu furt,ale sem tam se ráda poradím,rozptýlím a dozvím i pocity jiných,abych si nepřipadala,jak blázen.Tak zatím ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
30.3.09 11:56

Ahoj poupe vítam te mezi námi, a určite budeme spolu prežívat všechny radosti i starosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1269
30.3.09 14:05

Hvězduško mě taky chtěla Dr. nechat hned doma, ale mě to v práci aspoň utíká a nelituju se tak :D Stejně mě za pár týdnu doma nechá kvůli mimčům, tak si ještě odpočinek užiju :wink:
Trpím tedy statečně a nadávám si do blbců :lol: Spala bych taky celý den!
Bříško jsem měla obrovský kvůli hyperstimulaci vaječníků, ale teď už splasklo a vejdu se do kalhot. Vaječníky mám zvětšené pořád :cry:
Taky zatím nikde po ničem nepátrám a jen se snažím přežít ty nevolnosti… Ty už budeš v druhém trimestu, viď? To prý už opravdu bývá dobře, tak se budu těšit na lepší zítřky :lol:

Izabelo mě je taky úúúplně nejhůř večer. Proto chodím brzy do postele a zaspím to :D

Poupě jééé! Já si říkala, že bychom se tu mohly sejít :wink:
Moje Dr. taky říkala, že z toho vůbec není nadšená, že tam jsou dvě :D
No, co se dá dělat, že? :lol: Já tě obdivuju, protože já sedím u PC a sotva to zvládám a ty stříháš, celý den na nohou a ještě máš dcerku…
Já už ani neuvařím :cry: Obědy kupuju :roll: Sotva uklidím ten binec doma......

Tak přeji poklidné přežití dne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová