Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky z KETů a ETů, a doufám i mnohé další,
ráda bych založila nové téma, kde by se mohly scházet těhulky, co si už prožily na cestě za miminkem své a konečně nalezly na testu //.
Samozřejmě přivítáme i ty, kterým se to povedlo přirozeně ![]()
Tak Tě tu vítám, doufám, že tu nezůstaneme dlouho samy ![]()
Kami, kdy máš zítra tu KO? Snad Ti apríl přinese štěstí ![]()
Taky doufám, že se nám to tu pěkně rozjede… ![]()
Jsem objednaná na 9´30, ale přesně na řadu určo nepřijdu, pak se hned nahlásím neboj ![]()
S tím aprílem, doufám, že se mi nic nepřihodí nebo to hned pochopím… ![]()
Aspoň Doli, kdyby za náma brzy přišla…a ostatní ji snad budou těsně následovat
A že by se nenašel nikdo z jinych diskuzi?😉
Tu KO Ti závidím
Čekat až do 17. je pro mě horor.
Kami, plánuješ ten screening v 11.-13.týdnu? U nás v CARu to dělají, gyndr. mi dal ještě kontakt jinam, a stojí to 1.500,–Kč. Ve srovnání s ostatními výdaji je to zanedbatelné
Jen nevím, jak je to s dvojkama, někde jsem četla, že ty výsledky snad můžou být nepřesné, radši si tam ještě zavolám.
A co oblečení, ještě se vejdeš do všeho? Já mám s těmi kalhotomi fakt problém, bojím bojím, že to bříško do 12tt před lidmi neutajím
Už tak se někteří dívají tak zkoumavě ![]()
A kdy máš vlastně TP podle MS? U mě to asi bude jiný, se se dvojky udrží…jinak ho mám 6.11., ale ono se to asi ještě změní, uvidím na dalším UZV.
Hele termín mám podle MS 11.11., ale stejně se to určitě podle UZV změní, posune dál…
Na screening jdu 100%, a budu ho mít zadáčo, vzhledem k minulosti…A ani minule jsem to neplatila. Když budeš mít papír od dr. neměla bys platit ani ty!
S dvojčaty by to mělo být taky OK, to triple testy bývají právě falešný…
No nevejdu se do všeho
Do jedinejch riflí a i do těch jsem měla problém se v pondělí dostat jak byly vypraný
Mám lacláče, ale ty ještě nechci, dokud to neví šéf. Byla jsem v nich nakupovat v sobotu a to ti bylo tak příjemný…Nikde nic netlačilo…:-) Mám plánu se jít kouknou do sekáče s těhu věcma, nový se mi to kupovat nechce, stojí to šílený peníze…
Doufám, že si mě dr. zase pozve brzo! Dýl 14 dní čekat nevydržím…:-) Takže se i vůbec nediím, že ji nedočkavá…:-) Já mám teď už zase bobky z toho hematomu, jak se KO blíží… Ale nešpiním, tak by to mělo být OK, hlavně aby nebyl větší než minule. Bych už asi práci neukecala a musela zůstat doma…:-(
Na další holčiny je ještě čas. Však se určitě nějaké přidají! Doufám… Aspoň ty od nás, aby už byly taky těhule ![]()
Budeš si dělat nějakej metřík?
Jo a já to do 12 už taky neutajím jak minule
Roste to nějak rychleji…Hlavně večer je to šílené, to jsem jak balón…
A včera mě už manža poprvé fotil, ať to prý máme zdokumentovaný…:-)
Chci ještě počkat aspoň dva týdny a budu to muset říct šéfovi…:-(
Kami, myslíš papír od gyndr., jako že to vyšetření potřebuju?
Sekáč s těhu věcma, to vůbec nevím, jestli u nás nějaký je…zatím jsem to nezjišťovala. Jinak taky nechci zbytečně utrácet, ale v riflích-lacláčích jít třeba na soud fakt nemůžu
Jak jsi psala, taky se těším, až bude teplo, na nějaký bokovky, k tomu triko a přes bříško jsem viděla na netu prodávat takový veselý návleky, je to roztomilý ![]()
Metřík asi jo, ale s těma dvojkama je to těžký, každý je jinak velký už teď ![]()
Tak hlavně, ať je už ten hnusný hematom pryč a dostaneš těhu průkazku a kufřík
Manža mi ještě vynadal, proč prý nenesu dva
![]()
No, taky se budem muset vyfotit…už je bohužel co ![]()
Ale na váhu dobrovolně nevlezu ![]()
No já jsem an váhu vlezla s hrůzou včera a kupodivu dobrý! Zátím ještě nic navíc, jen to břicho už leze… Takže super ![]()
No jo, v lacláčích k soudu to nejde…:-( Já nemám riflový ale takový plátěný, ale jsou silnější, takže v teple v nich taky nebudu moct chodit
Ale na ty bokovky se už nemůžu dočkat. Ty návleky jsem už taky viděla a určitě si je pořídím
Nemusíš pak kupovat dlouhý trika…:-)
Průkazku už mám vybranou od minule,sestřička už to nemohla vydržet, tak už ji mám připravenou
A kufřík nevím
. Minule jsem taky neměla
Na co dva? Když jsi ty jenom jedna? Ten je přece pro tebe
To až v porodnici dostaneš dva
Ty chlapy… ![]()
No metřík si stejně děláš podle datumu porodu, takže to bude i u tebe OK
Já ještě chvíli počkám. Asi ![]()
Ten papír, přesně jak říkáš, prostě nějaké potvrzení. Nevím jak to nazvat. Prostě něco takového jako jsi měla na PGD aby jste to nepaltili celé…
U nás v CARu s náma nikdo nediskutoval, PGD jsme měli za plnou cenu
Tak já se ještě zkusím gyndr. zeptat.
S metříkem asi počkám až do další KO, přece jenom…nebo že by do toho screeningu…ach jo, proč je to pořád jen taková nejistota ![]()
Manža mě pořád žene na váhu a já mu argumentuju, že teď nemůžu, že mám „tlustý období“!!! Hlavně taky se má vážit ráno, že jo, a on si vždycky vzpomene až po večeři ![]()
Fakt jste to platili komplet? Vždyť jsi říkala že 15000. Celé to stojí kolem 50000 ne?
No já s tím metrem taky moc nespěchám…Radši…Nechci nic zakřiknout… Nejistotu budeme mít už asi navždy…
A strach to samý…
Tak si dáme aspoň do podpisu TP, ať víme kde jsme
Co ty na to? ![]()
Vážit jedině ráno! Já teda včera večer, ale to málo navíc jsem odečetla ![]()
Tak já jdu zase chvíli pracovat
Ale nechce se mi, ale radši máknu, ať je to brzy hotový… ![]()
U nás v CARu to PGD stojí 15 tis. za 3 embrya, a pak za každé další 5 tis.
Já už se taky nějakou dobu patlám s nějakým stavebním řízením, což je pěknej hnus, tak to musím dodělat a utíkat domů, včera jsem přišla fakt pozdě a nezbyly mi síly na nic jiného než na večeři a lehnutí u telky a dneska bych ráda zvládla aspoň štrůdl ![]()
TP si klidně přidáme ![]()
zdravím kecalistky, na to, že jste dvě, jste celkem ukecané
![]()
doufám, že to ještě ve vašem termínu stihnu!
![]()
mějte se a jen to nej na kontroly
ps Aknel, vidíš jak ti jde zakládání diskusí ![]()
Borisko, kvůli Tobě tu diskusi klidně přejmenuju
![]()
Tak spěchejte holky za náma, ať tu s Kamčou nejsme dlouho samy ![]()