Podzim/zima 2009 po IVF

5891
31.3.09 13:59

Podzim/zima 2009 po IVF

Ahoj holky z KETů a ETů, a doufám i mnohé další,
ráda bych založila nové téma, kde by se mohly scházet těhulky, co si už prožily na cestě za miminkem své a konečně nalezly na testu //.
Samozřejmě přivítáme i ty, kterým se to povedlo přirozeně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24016
31.3.09 14:24

Tak jsem tady :-) A čekám na další co se přidají :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
31.3.09 14:27

Tak Tě tu vítám, doufám, že tu nezůstaneme dlouho samy :lol:
Kami, kdy máš zítra tu KO? Snad Ti apríl přinese štěstí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
31.3.09 14:38

Taky doufám, že se nám to tu pěkně rozjede… :lol:

Jsem objednaná na 9´30, ale přesně na řadu určo nepřijdu, pak se hned nahlásím neboj :-)

S tím aprílem, doufám, že se mi nic nepřihodí nebo to hned pochopím… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
31.3.09 14:45

Aspoň Doli, kdyby za náma brzy přišla…a ostatní ji snad budou těsně následovat :lol: A že by se nenašel nikdo z jinych diskuzi?😉

Tu KO Ti závidím :lol: Čekat až do 17. je pro mě horor.

Kami, plánuješ ten screening v 11.-13.týdnu? U nás v CARu to dělají, gyndr. mi dal ještě kontakt jinam, a stojí to 1.500,–Kč. Ve srovnání s ostatními výdaji je to zanedbatelné :cry: Jen nevím, jak je to s dvojkama, někde jsem četla, že ty výsledky snad můžou být nepřesné, radši si tam ještě zavolám.

A co oblečení, ještě se vejdeš do všeho? Já mám s těmi kalhotomi fakt problém, bojím bojím, že to bříško do 12tt před lidmi neutajím :cry: Už tak se někteří dívají tak zkoumavě :wink:

A kdy máš vlastně TP podle MS? U mě to asi bude jiný, se se dvojky udrží…jinak ho mám 6.11., ale ono se to asi ještě změní, uvidím na dalším UZV.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
31.3.09 14:57

Hele termín mám podle MS 11.11., ale stejně se to určitě podle UZV změní, posune dál…

Na screening jdu 100%, a budu ho mít zadáčo, vzhledem k minulosti…A ani minule jsem to neplatila. Když budeš mít papír od dr. neměla bys platit ani ty!
S dvojčaty by to mělo být taky OK, to triple testy bývají právě falešný…

No nevejdu se do všeho :-( Do jedinejch riflí a i do těch jsem měla problém se v pondělí dostat jak byly vypraný :-) Mám lacláče, ale ty ještě nechci, dokud to neví šéf. Byla jsem v nich nakupovat v sobotu a to ti bylo tak příjemný…Nikde nic netlačilo…:-) Mám plánu se jít kouknou do sekáče s těhu věcma, nový se mi to kupovat nechce, stojí to šílený peníze…

Doufám, že si mě dr. zase pozve brzo! Dýl 14 dní čekat nevydržím…:-) Takže se i vůbec nediím, že ji nedočkavá…:-) Já mám teď už zase bobky z toho hematomu, jak se KO blíží… Ale nešpiním, tak by to mělo být OK, hlavně aby nebyl větší než minule. Bych už asi práci neukecala a musela zůstat doma…:-(

Na další holčiny je ještě čas. Však se určitě nějaké přidají! Doufám… Aspoň ty od nás, aby už byly taky těhule :-)

Budeš si dělat nějakej metřík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
31.3.09 15:01

Jo a já to do 12 už taky neutajím jak minule :-( Roste to nějak rychleji…Hlavně večer je to šílené, to jsem jak balón…
A včera mě už manža poprvé fotil, ať to prý máme zdokumentovaný…:-)
Chci ještě počkat aspoň dva týdny a budu to muset říct šéfovi…:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
31.3.09 15:05

Kami, myslíš papír od gyndr., jako že to vyšetření potřebuju?

Sekáč s těhu věcma, to vůbec nevím, jestli u nás nějaký je…zatím jsem to nezjišťovala. Jinak taky nechci zbytečně utrácet, ale v riflích-lacláčích jít třeba na soud fakt nemůžu :lol: Jak jsi psala, taky se těším, až bude teplo, na nějaký bokovky, k tomu triko a přes bříško jsem viděla na netu prodávat takový veselý návleky, je to roztomilý :lol:

Metřík asi jo, ale s těma dvojkama je to těžký, každý je jinak velký už teď :lol:

Tak hlavně, ať je už ten hnusný hematom pryč a dostaneš těhu průkazku a kufřík :lol: Manža mi ještě vynadal, proč prý nenesu dva :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
31.3.09 15:08

No, taky se budem muset vyfotit…už je bohužel co :cry:
Ale na váhu dobrovolně nevlezu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
31.3.09 15:22

No já jsem an váhu vlezla s hrůzou včera a kupodivu dobrý! Zátím ještě nic navíc, jen to břicho už leze… Takže super :-)

No jo, v lacláčích k soudu to nejde…:-( Já nemám riflový ale takový plátěný, ale jsou silnější, takže v teple v nich taky nebudu moct chodit :-( Ale na ty bokovky se už nemůžu dočkat. Ty návleky jsem už taky viděla a určitě si je pořídím :-) Nemusíš pak kupovat dlouhý trika…:-)

Průkazku už mám vybranou od minule,sestřička už to nemohla vydržet, tak už ji mám připravenou :-) A kufřík nevím :nevim: . Minule jsem taky neměla :-( Na co dva? Když jsi ty jenom jedna? Ten je přece pro tebe :-) To až v porodnici dostaneš dva :-) Ty chlapy… :roll:

No metřík si stejně děláš podle datumu porodu, takže to bude i u tebe OK :-) Já ještě chvíli počkám. Asi :lol:

Ten papír, přesně jak říkáš, prostě nějaké potvrzení. Nevím jak to nazvat. Prostě něco takového jako jsi měla na PGD aby jste to nepaltili celé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
31.3.09 15:30

U nás v CARu s náma nikdo nediskutoval, PGD jsme měli za plnou cenu :cry: Tak já se ještě zkusím gyndr. zeptat.
S metříkem asi počkám až do další KO, přece jenom…nebo že by do toho screeningu…ach jo, proč je to pořád jen taková nejistota :cry:
Manža mě pořád žene na váhu a já mu argumentuju, že teď nemůžu, že mám „tlustý období“!!! Hlavně taky se má vážit ráno, že jo, a on si vždycky vzpomene až po večeři :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
31.3.09 15:36

Fakt jste to platili komplet? Vždyť jsi říkala že 15000. Celé to stojí kolem 50000 ne?

No já s tím metrem taky moc nespěchám…Radši…Nechci nic zakřiknout… Nejistotu budeme mít už asi navždy… :( A strach to samý…
Tak si dáme aspoň do podpisu TP, ať víme kde jsme :-) Co ty na to? :)

Vážit jedině ráno! Já teda včera večer, ale to málo navíc jsem odečetla :-)

Tak já jdu zase chvíli pracovat :-) Ale nechce se mi, ale radši máknu, ať je to brzy hotový… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
31.3.09 15:39

U nás v CARu to PGD stojí 15 tis. za 3 embrya, a pak za každé další 5 tis.

Já už se taky nějakou dobu patlám s nějakým stavebním řízením, což je pěknej hnus, tak to musím dodělat a utíkat domů, včera jsem přišla fakt pozdě a nezbyly mi síly na nic jiného než na večeři a lehnutí u telky a dneska bych ráda zvládla aspoň štrůdl :lol:

TP si klidně přidáme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
31.3.09 17:47

zdravím kecalistky, na to, že jste dvě, jste celkem ukecané :lol: :wink:

doufám, že to ještě ve vašem termínu stihnu! :roll: :D

mějte se a jen to nej na kontroly

ps Aknel, vidíš jak ti jde zakládání diskusí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
31.3.09 18:13

Borisko, kvůli Tobě tu diskusi klidně přejmenuju :lol: :lol: :lol:
Tak spěchejte holky za náma, ať tu s Kamčou nejsme dlouho samy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová