Milenec opačně

Anonymní
10.1.25 23:59

Milenec opačně

Ahoj,
diskuze tady čtu často díky vyhledávání na google, ale občas probíhají tak, že jsem si říkala, že těch pár rozumných odpovědí za všechna ta podezření, obvinění a výsměch přece nikomu nestojí a hle, jsem tady a dnes si říkám, že je mi jedno kolik z vás se bude smát, za jednu přínosnou odpověď, osobní zkušenost, podporu, vlastně cokoli dobrého..
Mám milence, jenže tak nějak opačně. Měla jsem přítele, miloval mě, já jeho, byl to nejvážnější vztah, který jsem měla (setkávala jsem se s muži co po mně chtěli spíše hlavně sex, nebo mě ukazovat kámošům..tohle bylo jiné)..plánovali jsme budoucnost, děti.. dal mi klíče od svého bytu a pak jsme se měli brát, jeho rodina skvělá, moje přijala jeho.. bylo to krásné pár let, jenže o nás oba byl ze strany okolí zájem, který vztahem a pak zasnoubením, snad jen narůstal.
A já jsem ho viděla s jeho kolegyní, líbali se v autě odstaveném za takovými garážemi.. dělávali jsme tam občas totéž. Byla jsem strašně zklamaná, sbalila jsem si věci a odešla od něj, ale nezvládala jsem to sama, měla jsem hodně zlomené ego, připadala jsem si míň hezká, míň chytrá, míň atraktivní, míň všecko, než ta, co mi zahřívala sedadlo. A můj tehdejší kamarád se rád obratem ujal role mi vysvětlovat, že jsem ta nejskvělejší a nejkrásnější žena na světě. Vyspala jsem se s ním, jenže po tom sexu mi bylo ještě hůř.
(Ex)přítel mě hledal, protože jsem s ním jinak nechtěla mluvit /po telefonu..) a nakonec ze mě dostal co se stalo, že jsem ho viděla s jeho kolegyní. Omlouval se mi a řekl že s ní ale nespal, že opravdu ne, že nelže a že o mě nechce nikdy přijít. Já jsem mu řekla pravdu, že jsem ho viděla s ní a že jsem spala s kamarádem, i to jak mi pak bylo. Plakali jsme oba. On mi na to řekl, že on s ní taky spal. Do teď nevím, jestli tedy ano, nebo ne.
Jenže jsme zůstali rozejití. Vlastně tak napůl. On teď chodí s ní a já tak nějak asi chodím s ním, s kamarádem, se kterým jsem se vyspala. Už to trvá pár měsíců, ale nikam se ty vztahy neposouvají, ani ten jejich, ani ten náš. My dva jsme spolu chtěli hned bydlet, být spolu pořád, ale třeba to tak není lepší, kdo ví..
Stále jsme v kontaktu, jsme v tom kontaktu denně. Ne občas, ale pořád. Vídáme se, chodíme ven, říkáme si úplně všechno, pomáháme si..spíme spolu.
Naši partneři to v podstatě vědí, že jsme v kontaktu vědí, že spolu i spíme oba tuší. Jí jde možná o peníze, tomu mému možná o postel..jenže možná by to bylo lepší, kdybychom v tom nebyli takto zamotaní. A nebyl milenec a milenka z mého přítele a ze mě.
Poradí někdo, jak z toho ven?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
11.1.25 00:07

Odstřihla bych oba dva a soustředila se jen na sebe. Říká se, že až se naučíš žít sama se sebou (mít se ráda, sebevědomá apod.), tak pak přijde ten pravý. Očividně ani jeden z těch dvou není ten pravý.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.1.25 00:18
@Anonymní píše: Více

Neshazuji nijak tvou odpověď, možná že máš i pravdu, jen mě zajímá proč podle tebe ani jeden není ten správný? S bývalým si stále rozumíme a jsou páry které se k sobě vrátily a znovu se i vzaly, současný přítel mi zase neudělal nic zlého a možná si ho jen nechci pustit k tělu. Sama jsem byla několik let, takže tuhle fázi už jsem nejspíš zvládla.

• Citovat
  • Upravit
179
11.1.25 00:35

Když někoho miluješ, tak přece nepr-cáš s jiným, to fakt ne. Ani kdyby ti sebevíc lichotil a utěšoval, prostě ne. Takže souhlasím, že pokud nemáte děti, běžte od sebe. On vztah, kde jste se oba navzájem vyspali s někým dalším, to je dost utopie, nehledě na to, že dvakrát do stejně řeky nevstoupíš… A to je generacemi ověřený fakt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.25 00:47

@Edmond Dantes lepené vztahy jsou někdy pevnější než ty nikdy nerozbité, tohle není pravda. Mám v okolí ukázkové příklady. S tím jestli to ale může fungovat po sexu s někým jiným je to horší.. pokud to je tak, že si zkusíte jiný vztah, ale vrátíte se k sobě, pak asi klidně ano, pokud je to nevěra, je to horší, ne kvůli sexu s někým jiným, ale kvůli zklamání důvěry. Já to neudělala, protože mě utěšoval, snažila jsem se „jít dál“.

• Citovat
  • Upravit
12897
11.1.25 05:10

Kdyby byl pravy tal vos ze s nim chces byt a nezakladas diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8131
11.1.25 05:28

„Naši partneři to v podstatě vědí, že jsme v kontaktu vědí, že spolu i spíme oba tuší..“.

Tady bych asi zacal, budes prekvapena jak rychle se to rozmota, az vasi soucasni partneri zjisti, ze si z nich delate dobry den a spolu dal spite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
11.1.25 06:14

Podle mě si bývalého partnera a předchozí vztah idealizuješ. Kdyby byl tak perfektní, nelíbá se s jinou. Ujet sice může každý, ale pak by měl požádat o odpuštění a navrhnout, ať ve vztahu pokračujete dál bez nevěr. Pokud to neudělal a zůstává s milenkou, asi už o vztah s tebou tolik nestojí a nyní mu vyhovuje, že má sex u vás obou :? Ano, slepované vztahy mohou výjimečně fungovat, ale většinou je potřeba větší časový odstup. Snažila bych se od ex odstřihnout a se současným se vrátila k přátelství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40814
11.1.25 06:48

Jak jsi narazila na jeho auto odstaveném za garážemi? To tam chodíš na vycházku?
A ještě jsi na dálku poznala, že se líbají (předpokládám, že kdyby jsi přišla blíž nebo přijížděla autem, tak přestanou), zajímavá náhoda.

Každopádně nevíš, jak dlouho se expřítel s kolegyní scházel, kdybys ho neviděla, trvá to dodnes, dál by sis myslela, že je vztah super.

Zřejmě ex není takový, jak se zdá. Ale vzhledem k Tvým předchozím vztahům, kdy šlo hlavně o sex, jak píšeš, tak chápu, že ho máš zidealizovaného.
Jeho vztah s kolegyní pokračuje dál, ještě si k tomu přibral občasný sex s Tebou, vůči současné přítelkyni výčitky nemá.

A to všechno v době, kdy nemáte žádné větší starosti (děti), měli byste být mega zamilovaní. :nevim:

Klidně se k sobě vratte, ale nespěchala bych na děti.
Zatím máte oba co dělat sami se sebou, sama to vidíš… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35443
11.1.25 06:52

Jak z toho ven? Blbe. Kdyz bez sebe nemuzete byt, tak nechapu proc teda nejste spolu? On ma jinou, ty jinyho ale stejne jste tak nejak spolu. On to podelal, tys to dodelala. Vlastne se vzajemne doplnujete. Tak proc do toho tahat dalsi lidi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37275
11.1.25 07:29

Já si myslím, že by jste měli žít úplně všichni dohromady. Velká šťastná rodinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15569
11.1.25 07:45

Z toho, co píšeš, mi přijde, že se chceš vrátit k byvalemu. Chce to ale i on? Nebo mu to vyhovuje takhle? Pokud jste spolu pořád v kontaktu, vidate se, spíte spolu, tak si najdete čas, kdy si o tom promluvite a vyřešíte to. Takhle to asi dlouho nepůjde. Mám ale pocit, že to dobře nedopadne. Nejlepší bude asi někdo třetí, jak tu píšou ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2341
11.1.25 07:51

No, zakladatelko, já v podstatě souhlasím s Jančou! :D Vy jste na to čtyři a nikdo z vás není schopen to nijak rozseknout? To je důkaz toho, že vám to vlastně vyhovuje! Proč to měnit? :D

Anebo co bys chtěla ty sama? S kým bys chtěla být? Možná by ti opravdu prospělo to ukončit s oběma, zamyslet se nad sebou, co vlastně v životě chceš. Třeba si díky tomu i lépe uvědomíš, koho vlastně chceš, kdo ti víc chybí. Ale, jestli chceš tedy žít nějaký normální spořádaný život jako většina z nás, tak bude lepší zapomenout na oba dva. Zřejmě jste všichni na tenhle podivný způsob žití už navyklí tak moc, že změnit to snad ani není možné… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.25 08:39
@D. C. píše: Více

Já s tím, s kým být chci, jsem. Děláme spolu všechno. Odloučení - je mi úplně jasné, kdo by mi chyběl, oficiálního přítele vidím sem tam a je mi to jedno. On se s ní vídá v práci, ale volný čas tráví se mnou, všechen. Včetně toho kdy jede k rodičům, je na neschopence, jede do servisu.. i směny si domlouváme tak, abychom byli spolu. Když jsem jeden den s přítelem, shání mě, volá, píše.. vyznává mi city a říká, že mě potřebuje slyšet, než usne a vždy mu zavolám. Obráceně je to stejné, pokud mi napíše, že ten den je s přítelkyní, čekám večer než se ozve a on vždy zavolá. Takže vím, že by mi chyběl on a on mi sám řekl, že bych chyběla já jemu. Já jen neznám odpověď na tu druhou otázku pro něj, mně by současný přítel nechyběl, jsem s ním vlastně do počtu, on ale vypadá, že si občasný sex zcela bez závazků a podmínek poměrně užívá. Dělá ale bývalý to samé, nebo by mu ona chyběla? To už nevím a zeptat se ho asi bojím..protože ono to přes to jak to zní šíleně vlastně „klape“ - teď. Všichni ale chceme rodinu a věk i peníze už na to máme. A s bývalým stále i prázdný byt, který jsme do teď neprodali. Dokonce máme i hračku pro naše budoucí dítě a on ji nosí jako talisman u sebe do práce, vozí ji v autě, mívá ji v tašce když chodí hrát basket, dělal to ještě když jsme byli spolu a dělá to pořád. Občas i mluvíme o tom, že bychom to celé rozpustili a založili rodinu spolu, ale možná už to nejde.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.1.25 08:45

@free333 Kolem těch garáží chodím občas se psem (nejen já), máme to od domu poměrně daleko, ale je to hned u lesa a pejskaři tudy občas chodí a on byl do ní tak „zabraný“ že si mě a nejspíš ani nikoho jiného, jen nevšiml, takže ano, vím přesně, že ji líbal a osahával a nevědět to, asi je mi lépe i když kdo ví, možná by to skončilo mezi nimi za pár týdnů samo, ale možná by to pokračovalo a já bych to zjistila jen za delší dobu a bylo by to jenom horší.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky