Odešli by jste od partnera?

2
10.1.25 17:59

Odešli by ste od partnera ?

Zdravím všechny :mavam:
S přítelem jsme 5 let, vlastně od doby kdyz jsem otěhotněla..tak nejak normalni vztah, nehádáme se…ale jaksi ve me uz pres dva roky není žádná touha knemu…spime spolu výjimečně, a to doslova pretrpim..moc nechci ani pusy od něho..nedávno jsme o tom mluvili, on se snaží ale ve me to proste není…přitom je to doma v pohodě…k tomu jsem potkala muže, píšeme si, občas se sejdeme ( zatím jsme spolu nespali) ale není k tomu daleko. Ten chtíč tam je daleko větší…připadám si úplně marná :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37268
10.1.25 18:02

Ne, vyřešila bych si proč nechci současného partnera se kterým mám dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18107
10.1.25 18:10

Ne. Nemáš důvod odcházet. Máš stálého partnera, se kterým máš rodinu a zázemí a zahodíš to, protože jinde je chtíč? To vážně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18107
10.1.25 18:11

Ne. Nemáš důvod odcházet. Máš stálého partnera, se kterým máš rodinu a zázemí a zahodíš to, protože jinde je chtíč? To vážně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.25 18:11

Takže jste se poznali, hned otěhotněla, a teď po pěti letech jsi překvapená, že ve vztahu něco chybí? No kdo by to byl řekl, že stavět vztah na rychlém těhotenství asi nebude úplně základ pro celoživotní vášeň. A místo toho, aby ses postavila k problému čelem a řešila svůj život s partnerem nebo sama se sebou, tak radši flirtuješ jinde a čekáš, jestli ti nový chlap přinese lepší vzrušení. Gratuluju, životní plán na jedničku.

:palec:
  • Citovat
  • Upravit
9414
10.1.25 18:13

Bože, to si neumíš nejdříve vyřešit současný vztah než polezeš jinému chlapovi do postele? :poblion: Chápu, že k partnerovi už nic necítíš, ale abys ho podvaděla, to si snad nezaslouží, nebo jo? 8o dej si mokrý hadr do kalhotek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37268
10.1.25 18:15
@Anonymní píše: Více

5 let jsou spolu a píše že od doby co otěhotněla cca 2 roky nic necítí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10103
10.1.25 18:18

A co když tě omrzí i ten nový? Každý se časem trochu okouká a na vztahu je potřeba pracovat. Zvlášť, když máte společné dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8583
10.1.25 18:20
@JancaS84 píše: Více

Ne, píše že jsou spolu 5 let od doby co otěhotněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
10.1.25 18:22

Ty jich budeš ještě pár mít. Hlavně další dítě s tím novým a nejlépe hned (opět na začátku vztahu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
10.1.25 18:41
@astra12 píše: Více

presne, to same mne napadlo. dle projevu a pravopisnych chyb, to zadna inteligentni hvezda nebude… zasvrbi a hned bude u dalsiho „tatinka“, jen s sebou potahne cim dal vice deti… kdyz jsem to zacla cist, jsem si rikala, kdy vytasi s tim, ze potkala noveho nabijece :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
10.1.25 18:43
@azaleila píše: Více

Ale přítel ji nepritahoval už předtím

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
10.1.25 18:44
@markytka3 píše: Více

Podle pravopisu nepoznáš většinou jestli clivek je inteligentní nebo ne

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.1.25 18:49

A co když ne vám s partnerem dobře, je to po více letech že není touha.. k tomu si ale jinak nerozumíte a máte děti a k tomu touhu, ale nechcete aby se to dětí dotklo tak čekáte co dál a ono nic, protože to jiný nebude.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky