Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Třeba něco takového? http://www.kosmetika-vitaminy.cz/…oos-148.html našla jsem to na netu. Je tam toho spousta, těžko říci, co přesně si představuješ
Omlouvam se, neporadim, ale u spojeni „milenecka kosmetika“ sem si ucurla do kalhotek.
BTW-a ty vis, ze novomanzele nejakou mileneckou kosmetiku pouzivaji? Ja jen, abys je neurazila.Me teda prijde vulgarni vubec nekomu neco takovyho porizovat.
Minniee - dekuju, ale mela sem na mysli fakt jako mileneckou…tohle je spis kosmeticka a nazev jen zavani erotikou
. prave nemuzu nic hezkyho najit.
Silena matko - no, kdybych vedela, ze je to urazi a ze to nepouzivaji, tak jim to nebudu kupovat, ne? nevim co je na tom vulgarniho, s_x snad dela kazdej, ne?
ale neptala sem se na to, jestli je muj napad vhodny nebo ne…kazdopadne diky za odpoved
.
No tak jasne, pokud teda vis, ze tuhle kosmetiku pouzivaji, tak asi vis jakou. A mas pochopitelne pravdu, sex opravdu neni tabu a dela ho kazdej, jen je to asi (dle me) takova intimni zalezitost, ze me (uvadim jen jako priklad) by tohle teda nenadchlo.
A uz du prudit jinam ![]()
Neco jako ze toto:
co sem se docetla tak slibatelne barvy, masazni vonny olej a pericko…a ten design! ale nenasla sem zatim v cr ![]()
@neprih. ne-silenamatka píše:
No tak jasne, pokud teda vis, ze tuhle kosmetiku pouzivaji, tak asi vis jakou. A mas pochopitelne pravdu, sex opravdu neni tabu a dela ho kazdej, jen je to asi (dle me) takova intimni zalezitost, ze me (uvadim jen jako priklad) by tohle teda nenadchlo.A uz du prudit jinam
prave ze znacku nevim a nechci se jich ptat…chci jako prekvapeni, maji to radi…a chci jim udelat radost necim peknym…
Přiznám se, že mě moc nenapadá nic pod tím pojmem. Taky jsem si myslela, že to bude něco jako v prvním odkazu, nějaké masážní erotické oleje, ale co jiného by mohlo být milenecká kosmetika? Jako nějaké krémy, pleťová mléka v dárkovém balení pro oba? To je spíš normální kosmetika v balíčku. ![]()
No, jako ze třeba masazni svicka nebo me zaujaly ty slibatelne barvy
to muze byt zajimavy. a to pericko
nevim no…tak třeba ještě někdo něco prida… ach jo, sem si zase něco vymyslela.
zatim sem nasla jen tohle: ale to mi prijde malo ke svatbe…
http://www.intimity.cz/…asazni-olej/
No tak jasne, pokud teda vis, ze tuhle kosmetiku pouzivaji, tak asi vis jakou. A mas pochopitelne pravdu, sex opravdu neni tabu a dela ho kazdej, jen je to asi (dle me) takova intimni zalezitost, ze me (uvadim jen jako priklad) by tohle teda nenadchlo.A uz du prudit jinam
Proc nejsi prihlasena?
http://www.intimity.cz/…pro-nevesty/ na tom intimity je plno krásných věcí ![]()
@dani24687 píše:
Proc nejsi prihlasena?
Co to ma spolecnyho s touto diskuzi? ![]()
Co to ma spolecnyho s touto diskuzi?
nic
jen jsem tě tu zahlídla ![]()
Tak nevím, ale ten název mě taky dostal
. Představila jsem si kosmetiku pro milenku nebo milence. A to může být teda skoro cokoliv. Netušila jsem, že to je myšleno jako kosmetika pro sex. A to bych já novomanželům teda asi taky nedávala. A asi bych nechápala kdybych něco takového dostala, ale každého věc. Myslím, že můžeš najít v nějakém internetovém obchodě zabývající se sex. pomůckami.
Ahoj, poradite kde nakoupit mileneckou kosmetiku a mate s necim zkusenosti? chtela bych koupit jako darek novomanzelum, ale zatim sem nenasla nic pekneho…same palive gely nebo vulgarnosti
. byl by fajn treba i nejaky hezky balicek - darkova sada. diky!!!