Milenecká kosmetika

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
30.10.13 12:49

milenecka kosmetika

Ahoj, poradite kde nakoupit mileneckou kosmetiku a mate s necim zkusenosti? chtela bych koupit jako darek novomanzelum, ale zatim sem nenasla nic pekneho…same palive gely nebo vulgarnosti :(. byl by fajn treba i nejaky hezky balicek - darkova sada. diky!!!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
719
30.10.13 13:15

Třeba něco takového? http://www.kosmetika-vitaminy.cz/…oos-148.html našla jsem to na netu. Je tam toho spousta, těžko říci, co přesně si představuješ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprih. ne-silenamatka
30.10.13 13:15

Omlouvam se, neporadim, ale u spojeni „milenecka kosmetika“ sem si ucurla do kalhotek.

BTW-a ty vis, ze novomanzele nejakou mileneckou kosmetiku pouzivaji? Ja jen, abys je neurazila.Me teda prijde vulgarni vubec nekomu neco takovyho porizovat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.10.13 13:28

Minniee - dekuju, ale mela sem na mysli fakt jako mileneckou…tohle je spis kosmeticka a nazev jen zavani erotikou :(. prave nemuzu nic hezkyho najit.

Silena matko - no, kdybych vedela, ze je to urazi a ze to nepouzivaji, tak jim to nebudu kupovat, ne? nevim co je na tom vulgarniho, s_x snad dela kazdej, ne? :D :D ale neptala sem se na to, jestli je muj napad vhodny nebo ne…kazdopadne diky za odpoved ;).

• Citovat
  • Upravit
neprih. ne-silenamatka
30.10.13 13:37

No tak jasne, pokud teda vis, ze tuhle kosmetiku pouzivaji, tak asi vis jakou. A mas pochopitelne pravdu, sex opravdu neni tabu a dela ho kazdej, jen je to asi (dle me) takova intimni zalezitost, ze me (uvadim jen jako priklad) by tohle teda nenadchlo.

A uz du prudit jinam :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.10.13 13:39

Neco jako ze toto:
co sem se docetla tak slibatelne barvy, masazni vonny olej a pericko…a ten design! ale nenasla sem zatim v cr :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.10.13 13:40
@neprih. ne-silenamatka píše:
No tak jasne, pokud teda vis, ze tuhle kosmetiku pouzivaji, tak asi vis jakou. A mas pochopitelne pravdu, sex opravdu neni tabu a dela ho kazdej, jen je to asi (dle me) takova intimni zalezitost, ze me (uvadim jen jako priklad) by tohle teda nenadchlo.A uz du prudit jinam :mrgreen:

prave ze znacku nevim a nechci se jich ptat…chci jako prekvapeni, maji to radi…a chci jim udelat radost necim peknym…

• Citovat
  • Upravit
1906
30.10.13 13:41

Přiznám se, že mě moc nenapadá nic pod tím pojmem. Taky jsem si myslela, že to bude něco jako v prvním odkazu, nějaké masážní erotické oleje, ale co jiného by mohlo být milenecká kosmetika? Jako nějaké krémy, pleťová mléka v dárkovém balení pro oba? To je spíš normální kosmetika v balíčku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.13 13:47

No, jako ze třeba masazni svicka nebo me zaujaly ty slibatelne barvy ;) to muze byt zajimavy. a to pericko ;) nevim no…tak třeba ještě někdo něco prida… ach jo, sem si zase něco vymyslela.
zatim sem nasla jen tohle: ale to mi prijde malo ke svatbe…
 http://www.intimity.cz/…asazni-olej/

• Citovat
  • Upravit
27247
30.10.13 13:49
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
30.10.13 14:07
No tak jasne, pokud teda vis, ze tuhle kosmetiku pouzivaji, tak asi vis jakou. A mas pochopitelne pravdu, sex opravdu neni tabu a dela ho kazdej, jen je to asi (dle me) takova intimni zalezitost, ze me (uvadim jen jako priklad) by tohle teda nenadchlo.A uz du prudit jinam :mrgreen:

Proc nejsi prihlasena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
30.10.13 14:10

http://www.intimity.cz/…pro-nevesty/ na tom intimity je plno krásných věcí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprih. ne-silenamatka
30.10.13 14:23
@dani24687 píše:
Proc nejsi prihlasena?

Co to ma spolecnyho s touto diskuzi? :think:

• Citovat
  • Upravit
15404
30.10.13 14:26
Co to ma spolecnyho s touto diskuzi? :think:

nic :mrgreen: jen jsem tě tu zahlídla :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
30.10.13 14:29

Tak nevím, ale ten název mě taky dostal :mrgreen:. Představila jsem si kosmetiku pro milenku nebo milence. A to může být teda skoro cokoliv. Netušila jsem, že to je myšleno jako kosmetika pro sex. A to bych já novomanželům teda asi taky nedávala. A asi bych nechápala kdybych něco takového dostala, ale každého věc. Myslím, že můžeš najít v nějakém internetovém obchodě zabývající se sex. pomůckami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný