Milenecká kosmetika

Napsat příspěvek
Velikost písma:
179
30.10.13 14:37

Ahoj ;) tak ja nevim, co je na tom spatneho - at k pouzivani pro sebe nebo jako darek pro nekoho. prijde mi to lepsi, nez nejaky trapny darek typu misa, sklenicky, masaze pro dva apod… a ze zkusenosti pouzivani - je to fajn zpestreni pro oba dva.
ten první obrazek s cernym „simratkem“ je kosmetika YES FOR LOV, francouzska znacka a mají to v butiku inimity.cz v Praze. psala sem to uz do nejake diskuze, ze nedavno otevreli a byla sem se tam podivat a pecka! urcite ti tam pomůžou a vymysli balicek, který budes chtit. snad i hezky zabali. mají slusny vyber. ja pouzivam zatím kosmetiku LELO a taky dobra zkušenost a az dojde tak jdu do nove znacky.
 http://www.intimity.cz/…azni-svicka/

tak dobry vyber preju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.13 14:54
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.10.13 14:56

Diky moc, ja sem to chtela vyresit po netu. z Prahy sem, ale asi bych se tam trosku stydela jit…:D no uvidim. asi pujdu nenapadne kolem a kdyz si troufnu, pujdu tam. jinak asi ten odkat na LELO co sem davali holky…
diky jeste jednou

• Citovat
  • Upravit
179
30.10.13 14:59

Bud v klidu, neni to zadny nechutny sexshop ;) koukni na fotky, at vis do ceho jdes. myslim ze fakt pekny a ze se bat nemusis. je to v bocni ulici, kde neni takovy provoz, tak tam moc lidi kolem nechodi ;)
 https://www.facebook.com/intimity.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
30.10.13 19:38
@dani24687 píše:
nic :mrgreen: jen jsem tě tu zahlídla :mavam:

Jezis a ja uz se lekla, ze nejbejt prihlasena je ted nejaka nova odnoz bejt anonymni a tudiz hrdinka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
30.10.13 19:40
@ne-silenamatka píše:
Jezis a ja uz se lekla, ze nejbejt prihlasena je ted nejaka nova odnoz bejt anonymni a tudiz hrdinka :)

nééé :mrgreen: já jen že tě znám z diskuzí a napadlo mě, že tě blokli :mrgreen: jako ne že by měli důvod, ale jen mě to napadlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
30.10.13 19:51
@dani24687 píše:
nééé :mrgreen: já jen že tě znám z diskuzí a napadlo mě, že tě blokli :mrgreen: jako ne že by měli důvod, ale jen mě to napadlo :mrgreen:

Vzdyt sem vsude slunickova :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
30.10.13 20:24
@ne-silenamatka píše:
Vzdyt sem vsude slunickova :mrgreen:

no právě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.13 14:36

Ahoj a dekuji kaatche za odkaz na intimity. byla sem se v butiku podivat a uplne v pohode. moooooc krasny obchudek a obsluha vyborna. dali mi i sklenku vina - maji ted nejakou akci nebo co a vzorky kosmetiky a gelu. koupila sem tam balicek kosmetiky s tim simratkem nebo perickem nebo co to je a jeste pudr pro sebe - krasne voni a dela nadhernou barvu pokozky, takze na ples idealni. a holky, to pradlo! zamilovala sem se! doufam, ze dostanu pod stromecek nejaky pekny kousek :D
diky diky diky!

• Citovat
  • Upravit
179
31.10.13 14:55
@Anonymní píše:
Ahoj a dekuji kaatche za odkaz na intimity. byla sem se v butiku podivat a uplne v pohode. moooooc krasny obchudek a obsluha vyborna. dali mi i sklenku vina - maji ted nejakou akci nebo co a vzorky kosmetiky a gelu. koupila sem tam balicek kosmetiky s tim simratkem nebo perickem nebo co to je a jeste pudr pro sebe - krasne voni a dela nadhernou barvu pokozky, takze na ples idealni. a holky, to pradlo! zamilovala sem se! doufam, ze dostanu pod stromecek nejaky pekny kousek :D
diky diky diky!

NZ a super ze sis vybrala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
6.11.13 09:05

Tak uz to maji i na internetu:
http://www.intimity.cz/…da-love-box/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
7.11.13 13:34

Já nevím co si představit pod tím pojmem.. :lol:

• Citovat
  • Upravit
179
7.11.13 15:50

? tak se podivej na odkaz ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
7.11.13 16:59

Aha.. nic moc teda :twisted:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.11.13 23:33

Mame toto a super!!!
http://www.intimity.cz/…ainting-set/
kupuju i segram k vanocum, myslim, ze neurazi ani kamaradky…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný