Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ve zdravem a pohodovem manzelstvi ne.
Pokud bych byla nemocna a nemohla mu intimitu dat ja, tak bych to sama navrhla.
@Mango_Lassi píše:
No a? Znám páry kde to funguje léta. Je to o nastavení toho konkrétního páru. Znám páry kde se léta nesexuje a taky to funguje. Závěry nejde zobecnovat na celou populaci.
Jasně, ale moc takových není.. ![]()
@Mango_Lassi - Nebylo to cílené informování přátel. Jen jsme na to narazili v konverzaci u sklenky. Hodně mne ale zarazily zcela negativní reakce, to bylo vše. Každopádně děkuji za názor.
Kdybych onemocněla nebo prostě už nemohla uspokojovat partnera, taky bych mu to klidně dovolila. Jako nedělám že že sexu posvátnou krávu. Jde o uspokojování potřeb, to je vše.
@Oter píše:
Dovolili byste partnerovi milenku?
Ještě jsem neviděla že by se někdo na povolení ptal
a teď vážně, ne ani omylem, prostě buď já a nebo milenka, nic mezi tím.
@LittleBoy píše:
V mém případě tedy partnerce. Za určitých životních okolností asi ano. A aby bylo jasno, nejsem zastáncem nevěry, ale život už mě naučil dělat dříve nepředstavitelné kompromisy. Takže pokud bych si tedy měl vybrat mezi tím, že bychom to po tolika letech rozpustili a šli si každý svou cestou a nebo by tento „upgrade“ umožňoval „nějak“ pokračovat dál, určitě bych tuto možnost reálně zvážil. Ale jak píši v úvodu, především by záleželo na okolnostech vzniku tohoto řešení.
mám to podobně…navíc dávno nedělám závěry dokud se do dané situace nedostanu… a i tak to nakonec dopadne jinak než sem chtěla ![]()
No ja ti to reknu takhle, ja bych mu to sama nenavrhla, ale li by si ji nasel ok, ale nechtela bych o tom vedet. Beru to podle sebe, nas vztah je perfektni a sveho muze miluji avsak nemuzu rict, ze bych nemela chut si obcas „skocit bokem“.Prozatim jsem to neudelala, jsme spolu zatim jen 10let, ale verim, ze to jednou prijde a dokazu si to naprosto v pohode predstavit. Neni to z duvodu, ze bychom meli nejake problemy, ba naopak, mame skvely vztah i sex, ale proste clovek neni od prirody tvor monogamni. Takze ja bych mu to na tvem miste dovolila, ale nepotrebovala bych k tomu vedet zadne informace z jeho strany.
@Oter negativní reakce mě nepřekvapují. Nikomu bych to neříkala prostě, spousta lidí přemýšlí podle skatulek a neumí si představit jinou situaci než tu svoji. Je to čistě vaše věc.
@Mango_Lassi proč hned „urážet“? Se skautctvím to nemá nic společného, alespoň podle mě. Stejne tak muzu ja napsat, ze myslet si, ze je to normální muže jen kuva nebo kuevnik ![]()
Tak milenka má být milá a hlavně tajná. Jinak už je to klasický vztah byť ve třech. Takže takhle se ptát je hovězina.
Tak jako neumím partnerce nabarvit vlasy a pošlu ji ke kadeřníkovi, tak v případě, že nebudu schopen ji pořádně vykukat, pošlu ji za někým, kdo to umí. Osobně bych upřednostnil profesionála, kde je úspěch zaručen a nehrozí zamilování.
@zoidberg píše:
Tak jako neumím partnerce nabarvit vlasy a pošlu ji ke kadeřníkovi, tak v případě, že nebudu schopen ji pořádně vykukat, pošlu ji za někým, kdo to umí. Osobně bych upřednostnil profesionála, kde je úspěch zaručen a nehrozí zamilování.
Aby z toho kukání nebyla kukačka.
@Mango_Lassi píše:
@Oter negativní reakce mě nepřekvapují. Nikomu bych to neříkala prostě, spousta lidí přemýšlí podle skatulek a neumí si představit jinou situaci než tu svoji. Je to čistě vaše věc.
Reagovala jsem na toto…mylně jsem přečetla skatulek jako skautek…tam to vzniklo, moje chyba. Nicméně ani ty škatulky podle mě nejsou na místě
mít v pořádku vztah přeci není škatulkování ![]()
@Oter píše:
Dovolili byste partnerovi milenku?
Kdyby projevil toto přání, pak by přestal být součástí mého života a tím pádem by povolení už nepotřeboval. Vážím si sama sebe, ale věřím, že každý může mít hodnoty postavené jinak a může být šťastný v jiných situacích než já.