Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ne. Jsem staromódní, pokud má potřebu mít milenku, tak ve vztahu není něco v pořádku a než milenkou to raději řešit odchodem ze vztahu, když nechce/nejde najít jiné řešení.
Nemám jednoznačnou odpověď. Záleželo by na konfiguraci vztahu.
Momentálně ne, jsem zdravá, mladá, normálně fungující rodina…
Ne, nedovolila. Ale obávám se, že kdyby na to mělo dojít, tak se mě přítel ani nezeptá ![]()
Takže vám přijde divné, když partnerka toto navrhne, popř. když se na tom domluví?
@Oter píše:
Takže vám přijde divné, když partnerka toto navrhne, popř. když se na tom domluví?
Nepřijde. Jen neznám kontext. Třeba je nemocná a nemůže vyhovět svému muži.
Ne, když už mají muži potřebu dalšího vztahu, tak ať jsou alespoň natolik taktni, ze si to nechají pro sebe a nezatěžují tím svou ženu
@Oter píše:
Dovolili byste partnerovi milenku?
Partnerovi, kterého mám ráda, rozhodně ne. Co je to za dotaz?
Všechna, opravdu všechna, „volná manželství“, kde dvojice tvrdila, že „se mají rádi, ale chtějí si užívat i s jinými“ byla jen předstupněm k rozvodu (nebo skutečnému rozchodu, kde jsou formálně svoji, ale žijí v jiných městech s novými partnery). Nikomu to nevydrželo déle než rok. Možná dva.
@Mango_Lassi - já byla na rizikovém těhotenství, tak jsem mu to navrhla (nevyužil toho). No a poslední rok jsem strávila hodně času po nemocnicích a prostě není na sex chuť ani energie…
@Oter píše:
@Leny5 - 2, 3, 4, 10… není to jedno, když to všem vyhovuje?
Není, né tedy pro většinu lidí. Alespoň doufám. A k původní otázce, ne nedovolila, jelikož pak ten vztah není v pořádku…
@Oter Pokud partnerka nechce sex a sama to chlapovi nabídne, tak to zní jako výzva. Ale znám jeden pár, kde manželka v nějaké krizi řekla, že ona s ním spát nebude, ať si nejde milenku. On si ji tedy našel a manželství se ještě zhoršilo. Myslím, že i když něco takového žena vypustí z pusy, nemusí to ve skutečnosti myslet vážně nebo ani nedomyslí, že to není ten nejlepší nápad.