Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@M_Vladim píše: Více
Tak proč furt resis velikost prirozeni, když vis, ze je to zalezitost partnerky? A já to jen potvrzuju, orgasmy (multi) jsem měla od 22 do 52, pera velký v rozmezi 12-19. Ale chtelo to aspoň těch 10 minut.
Aneb něco mě napadlo a Vy uhodněte, co to je!
![]()
@Arturie píše: Více
Já řešil sochu Davida - stačí couvnout.
Tedy vlastně společnost, vedenou katolickou církví, co byla tehdy velmi antisemitská.
Ale jo, mých 11 budu řesit do smrti, protože ztracené lásky a kukání není jak vyvážit.
![]()
Tak teď budu zas za sionistu
:
https://m.youtube.com/watch?…
![]()
Umm, no: Šofar je roh na troubení. Z jakéhohokoliv zvířete, ale u Židů nesmí být z krávy.
Sabra je opuncie, kaktus. Přeneseně tak Židé označují „pichlavého“ člověka se „sladkým“ srdcem. ![]()
Jo a ta písnička se stala takovým hymnem za šestidenní války. ![]()
Příspěvek upraven 04.04.26 v 12:00
@Venetia píše: Více
Tak když nemáš do čeho píchnout (doslova i obrazně), tak řešíš blbosti.
![]()
@jege píše: Více
Ale dyť jsem to napsal! A bylo to do kontextu!
![]()
@jege píše: Více
Je lepší mít občas do čeho píchnout, pak ti to neleze na mozek
Tak si prostě na ten sex tolik nebyl, málo hormonu. Hlava by chtela, ale telo nepotrebovalo. A nemůžeš to svadet na vychovu, protože k postylce jsi privazany nebyl, ze ne? Vem si takový exoticky motyly v botanicky. Ty zijou 3 dny a nestrejchnou si vůbec. A skoncej priplacly na skle.
To neni o velikosti..tedy ne u všech…však to tu čteš kazdou chvíli…jedna preferuje velký, jiná malý…takže na to to nesváděj. Kdybys hledal, tak bys jich pár nadšených našel…prostě jsi byl pohodlný…a čas už holt nevrátíš noo ![]()
@Arturie píše: Více
Když se k tomu vracíš:
Je tu někde vlákno, něco jak „Panic ve 40“…
Panic ve 20 to bylo za mých časů asi tak totéž. Společensky znemožněný člověk.
I hlava byla v tomhle směru slabší. Jak apetencí, tedy chuti někoho klofnout, tak i vědomostmi. A společnost vám to dá sežrat.
Absence vědomostí a to, že jsem se dostal do pěče sexuologů pozdě, nebyla daná osudem, ale něčí zvůli.
A jak jsem psal, tak bohužel, ani tím, že jse se do jejich pěče dostal to neskončilo a nekončí. Když osud, tak ten mi poslal hodně dobrého, ale tady na tu misku mi zasolil neplodnosti a hodil rakovinu prsu…
Bohužel puritáni jsou zabejčený dones, pokoj nedají a tak nezbývá, než se s nima šermovat i teď. ![]()
Tím bych to asi teď ukončil a vrátil se ke kamaradkám. ![]()
Příspěvek upraven 04.04.26 v 12:34
@Adull píše: Více
A hlavně, kolik by asi tak chlap mel mit zenskych, aby se cejtil, ze dokazal dost? Je to dost individualni. Buď jsem teda vernej typ, a jsem rád za tech 10 let sexu s jednou. A nebo teda ten motyl, a nekecam o tom, ale litam z kytky na kytku.