Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jege píše: Více
Tak pro me to neni nic zasadniho…ale kdyz to tak je, urcite je to plus
![]()
@Venetia píše: Více
Jo, připouštím, že jsem měla celkem kliku ve výběru. ![]()
Ale v rámci objektivity - je fakt, že dokud nám to s ex ještě fungovalo, býval taky velkorysý a podívali jsme se ledaskam.
Myšák je blázíneček, tuhle posílal doplatek za tu dovču - byli jsme domluvení, že dcera si za sebe a děcka bude normálně platit, a díky tomu, že jedeme (do dvou sousedících pokojů jednoho hotelu) společně, si my užijeme děcek, budeme k dispozici, když ona si bude chtít zaběhat, zaplavat a tak, ale zase nebudu mít ňuňánky na triku celou dovču, protože to by logicky až tak úplně odpočinková dovolená nebyla.
No, a chlap teda poslal ten doplatek a povídá - "Ať to nerozhoduju sám a mluvíme stejně: byl bych pro, že tu dovolenou zaplatím za nás a děti, a holka teda bude platit za sebe, ať jí to není blbý, známe ji.
"
Dala jsem mu pusu a neřekla jí to, ať si jí to vymacešený tatínek vysvětlí sám, a taky jí málem upadl mobil, když jí to jenom tak mimochodem oznámil. ![]()
To jsou takový ty okamžiky, kdy si člověk pogratuluje, jakou polovici to na stará kolena vyhrál v loterii.
Protože za mě je s podivem už to, že se nezdráhá jet s (mými, i když on to tak nebere) vnoučaty na společnou dovču, ale že jim ji ještě sám od sebe zaplatí, to se vidí myslím si málokdy.
![]()
Těším se jak blázen!!
![]()
@tess50 píše: VíceŽe jo!?
Příspěvek upraven 16.06.26 v 16:27
@jege píše: Více
Drsný kraj, drsní lidé… ![]()
Když se u nás chlapi poperou, tak jenom nožem, a nebo sekerou. ![]()
Každopádně ráda vidím, že moje prezentace zdejší nabídky mužů kolem šede evidentně nebyla klamavou reklamou. ![]()
@tess50 píše: Více
A jako poslední se utkají Myšák s Plukovníkem, a Siri s Tess jím budou fandit.
![]()
@Monicka36 píše: Více
A uz se dokonce pta, kdy si muze prilehnout…
Sakra zacinam byt nervozni
![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Pozvání sice bylo, ale pak nic z toho a odmítnutí. ![]()
@marin píše: Více
To ano…ale neni to tak, jak jsi psala, ze si na me nevzpomnel, kdyz byl s ni…v podstate jsme si psali 2 mesice, nez mi rekl stop…a s ni byl tipuji od prosince, soude dle tech dvou hambacu a toho, kdy zmizel ze seznamky…a mne pak zacal psat zacatkem ledna
![]()